Παντρεύονται Μπουρδούμης-Δροσάκη! Δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους

14:30 - 14/05/2020

Σύντομα ο  Αλέξανδρος Μπουρδούμης και  η Λένα Δροσάκη θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν υποδεχτούν το μωρό τους θα πραγματοιήσουν τον γάμο τους.  Η αναγγελία του γάμου τους  είναι πλέον γεγονόες καθώς  δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εστία». Η αναγγελία "Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντρεύονται Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η αναγγελία του γάμου τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, με την αναγγελία του γάμου τους να δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Εστία». «Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει