Δέσποινα Βανδή – “Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα”
12:09 - 15/05/2020
Για όλα όσα έχουν συμβεί στο J2US μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου. Η τραγουδίστρια απάντησε για όλα. Η […]
The post Δέσποινα Βανδή – “Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US - Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα» (βίντεο)
«Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι».
Διαβάστε το στο Δέσποινα Βανδή: Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα (VIDEO)
Για όλα όσα έχουν συμβεί στο J2US μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου. Η τραγουδίστρια απάντησε για όλα.
Η αυστηρή κριτική«Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου».
Ο Τρύφωνας Σαμαράς«Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά».
Η Άσπα Τσίνα«Δεν είναι μεμπτό ένα τραγούδι να είναι ανάλαφρο και αυτό είναι μια
Διαβάστε το στο thestival.grΔέσποινα Βανδή: «Δε μετάνιωσα για την κριτική μου στον Τρύφωνα Σαμαρά» (video)
Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο;
Διαβάστε το στο mononews.grΔέσποινα Βανδή: Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα Σαμαρά
Η Δέσποινα Βανδή καλεσμένη της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε για την κριτική που έκανε στον Τρύφωνα Σαμαρά στο Just the 2 of us και για την ενόχληση του κομμωτή. Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου. Από εκεί και πέρα την αλήθεια μου θα πω. Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ η πιο αυστηρή. Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά.
Διαβάστε το στο spoilersΔέσποινα Βανδή: Δεν μετάνιωσα την κριτική στον Τρύφωνα (vd)
Για το J2US και την αυστηρή κριτική που κάνει στους καλλιτέχνες, μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου. “Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου”. Για τον […]
Διαβάστε το στο politik.grΔέσποινα Βανδή: Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με την Άσπα...
Για το J2US, την κριτική της στον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και την παρεξήγηση με την Άσπα Τσίνα μίλησε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Καινούριου.
"Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώνω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα", τόνισε για την κριτική της στον Τρύφωνα Σαμαρά, που προκάλεσε την αντίδραση του hair stylist, ενώ σχετικά με την συμμετιοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είπε:
"Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι, αλλά τι...
Διαβάστε το στο entertv.grΔέσποινα Βανδή: Δεν μετανιώνω για την κριτική μου στον Τρύφωνα Σαμαρά
Δέσποινα Βανδή: Η δημοφιλής τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US σχολιάζει τη στάση της για μερικούς από τους διαγωνιζόμενους.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒανδή: "Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα" (video)
"Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr