Στα «τάρταρα» η οικονομία της Ισπανίας - Στην ουρά πολίτες για ένα πιάτο φαΐ

19:46 - 16/05/2020

Ο κορωνοϊός, όπως όλα δείχνουν, έφερε την ολική καταστροφή στην οικονομία της Ισπανίας, καθώς αρκετοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι σχημάτισαν ουρές στην εργατική συνοικία Αλούτσε, προκειμένου να παραλάβουν τσάντες με είδη πρώτης ανάγκης. Μια τοπική οργάνωση αλληλεγγύης είχε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας τράπεζας τροφίμων, με τους εθελοντές της να μοιράζουν φαγητό και άλλα αναγκαία αγαθά. Περίπου 800 οικογένειες έλαβαν βοήθεια αυτό το Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό από την οργάνωση Aluche Neighbourhood Association. «Ο γιος μου είναι ανάπηρος. Εγώ δεν έχω εργαστεί εδώ και μήνες. Οικονομικά, ζούμε μια καταστροφή», λέει η Ιλιάνα, οικιακή βοηθός που ήρθε να ζήσει στην Ισπανία από τη Ρουμανία. Ο Ρ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις