Γιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: «Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή»
08:39 - 29/10/2019
Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα […]
The post Γιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: «Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: «Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή» (βίντεο)
«Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά»..
Διαβάστε το στο Γιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: Ήταν δύσκολο να πω όχι
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Στάνκογλου για τις «Άγριες Μέλισσες»: Ο κόσμος ξέρει να διαλέγει
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: Είπα αμέσως το ναι για τη σειρά (VIDEO)
Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας.
Ο πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και την αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.
«Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.
«Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά» πρόσθεσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής. «Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συ
Διαβάστε το στο thestival.grΓιάννης Στάνκογλου για «Άγριες Μέλισσες»: «Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά...»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου το βράδυ της Δευτέρας...
The post Γιάννης Στάνκογλου για «Άγριες Μέλισσες»: «Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά...» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Στάνκογλου για Άγριες Μέλισσες: Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή
«Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά»
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Στάνκογλου για τις «Άγριες Μέλισσες»: Ο κόσμος ξέρει να διαλέγει
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός τόνισε για τις «Άγριες Μέλισσες» : «Ο κόσμος ξέρει να διαλέγει κι αν κάτι είναι καλό, θα το ακολουθήσει» «Διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με τη σειρά και είπα: ‘Θέλω να το κάνω», αποκάλυψε ο Γιάννης. «Όταν άκουσα μετά ποιοι θα ΄ναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς είπα κατ’ ευθείαν ναι», συνέχισε ο ηθοποιός. «Με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί και στο θέατρο», αποκάλυψε για τους συναδέλφους του στη σειρά. «Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά», είπε ακόμα. «Ο κόσμος ξέρει […]
Διαβάστε το στο dete.gr