Η Λάουρα Νάργες για την Χριστίνα Μπόμπα και το The Voice – “Ήταν πάρα πολύ σκληρό”

10:57 - 19/05/2020

Η ίδια ετοιμαζόταν για ένα ακόμα backstage στο The Voice, όταν τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το […] The post Η Λάουρα Νάργες για την Χριστίνα Μπόμπα και το The Voice – “Ήταν πάρα πολύ σκληρό” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες για Χριστίνα Μπόμπα και The Voice: «Ήταν πάρα πολύ σκληρό» (βίντεο)

«Είχα δοκιμάσει ρούχα για τα πρώτα επεισόδια, είχα κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γύρισμα...»

Διαβάστε το στο

Λάουρα Νάργες για το The Voice: «Ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που συνέβη»

Το πρωί της Τρίτης η Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την αιφνίδια απομάκρυνση της από το «Voice»,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Λάουρα Νάργες για την Χριστίνα Μπόμπα και το The Voice: Ήταν πάρα πολύ σκληρό (VIDEO)

Η Λάουρα Νάργες ετοιμαζόταν για ένα ακόμα backstage στο The Voice, όταν τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το show, την ενημέρωσαν ότι τη θέση της θα πάρει η Χριστίνα Μπόμπα. Η ίδια μίλησε για εκείνη την περίοδο, στο Happy Day. “Επειδή το έζησα στο πετσί μου, ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν πολλά και περίεργα πράγματα στην τηλεόραση, προφανώς. Είχα δοκιμάσει ρούχα για τα πρώτα επεισόδια, είχα κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γύρισμα, είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και εκεί ήρθε το τηλεφώνημα αυτό. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα σε αυτό το τηλεφώνημα και καταλήξαμε ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να τ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Λάουρα Νάργες για Χριστίνα Μπόμπα και The Voice: Να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο

“Επειδή το έζησα στο πετσί μου, ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν πολλά και περίεργα πράγματα στην τηλεόραση, προφανώς. Είχα δοκιμάσει ρούχα για τα πρώτα επεισόδια, είχα κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γύρισμα, είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και εκεί ήρθε το τηλεφώνημα […] The post Λάουρα Νάργες για Χριστίνα Μπόμπα και The Voice: Να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο