Γιάννης Στάνκογλου: Δεν πάει ο νους σας πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Αλίκη (Video & Photos)

10:44 - 29/10/2019

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και δεν μίλησε μόνο για τις Άγριες Μέλισσες αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά του και στη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν. Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «O μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη δω τα παιδιά μου σε μια δύσκολη φάση. Τα παιδιά με καθορίζουν. Έχω δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. 10 και 5 ετών.»! Και δεν δίστασε να πει πώς γνώρισε τη σύζυγό του: Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε γ The post Γιάννης Στάνκογλου: Δεν πάει ο νους σας πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Αλίκη (Video & Photos) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου: Έτσι γνώρισε τη σύζυγό του, Αλίκη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου,«Ενώπιος Ενωπίω», ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τις…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Στάνκογλου: Δεν πάει ο νους σας πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Αλίκη (Video & Photos)

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και δεν μίλησε μόνο για τις Άγριες Μέλισσες αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά του και στη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι