Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε μεμβράνη αντί για ζελατίνη και περίμενε να πήξει η κρέμα

13:00 - 20/05/2020

Η γκάφα που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει προηγούμενο. Όταν της είπαν ότι έπρεπε να προσθέσει ζελατίνη στο γλυκό […] The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε μεμβράνη αντί για ζελατίνη και περίμενε να πήξει η κρέμα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επική γκάφα της Κ.Σπυροπούλου: Αντί για ζελατίνη έβαλε... μεμβράνη και περίμενε να πήξει η κρέμα (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου είναι η γκάφα που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην... κουζίνα. Συγκεκριμένα, όταν της είπαν ότι έπρεπε να προσθέσει ζελατίνη στο γλυκό για να πήξει, εκείνη το τύλιξε με πλαστική μεμβράνη και περίμενε. Η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:  “Έχει πλάκα γιατί εγώ δεν ξέρω πολύ καλά μαγειρική και είναι αστείο γιατί με πολλά αντικείμενα ήρθα πρώτη φορά σε επαφή τώρα στην καραντίνα. ​Το χειρότερο είναι… Όταν έκανα το πρώτο cheesecake και δεν έγινε, μου είπαν να βάλω ζελατίνη, για να πήξει. ​Και τι έκανα; Πήρα τη μεμβράνη, τη ζελατίνη, το σκέπασα και το έβαλα στην κατάψυξη. Και λέω γιατί δεν πήζει, κάτι έκανα λάθος, τι ζελατίνη εννοούσατε”;

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο