Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και άλλα στην τηλεόραση»

08:30 - 21/05/2020

Στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ανθρώπους από […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και άλλα στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου! «Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και άλλα στην τηλεόραση»

Δείτε τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ανθρώπους ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου! «Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και άλλα στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπυροπούλου: Είχα σκεφτεί να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και άλλα στην τηλεόραση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη της εκπομπής The 2night show έκανε εξομολογήσεις κι αποκαλύψεις για την πορεία της στην τηλεόραση μέχρι σήμερα. Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ. Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω; Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή θα έρθεις στην εκπομπή;, με μήνυμα, ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση.

Διαβάστε το στο spoilers

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχω σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους που άλλα λένε σε μένα και άλλα στην τηλεόραση

Καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης ήταν στο "The 2Night Show" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κωνσταντίνα ζάλισε το πλατό με το εντυπωσιακό ντεκολτέ του φορέματος της και μίλησε για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. "Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω;", αποκάλυψε μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα.   Δείτε όσα...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Σπυροπούλου: «Σκέφτηκα να τους ηχογραφήσω, άλλα έλεγαν σε μένα και άλλα στην τηλεόραση»

Τι αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο