Tesla: Η «ηλεκτρική λεωφόρος» περνάει από Ελλάδα - Που θα τοποθετηθούν οι φορτιστές της εταιρείας
11:58 - 22/05/2020
Η Tesla θα κατασκευάσει στην Ευρώπη μια τεράστια «ηλεκτρική λεωφόρο», η οποία θα ξεκινάει από την Πορτογαλία και θα καταλήγει στην Τουρκία, εγκαθιστώντας ταχυφορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Σε αυτή τη «λεωφόρο» εντάσσεται και η χώρα μας, ώστε να εξυπηρετηθούν όχι μόνο οι εν Ελλάδι κάτοχοι ηλεκτρικών, αλλά και οι τουρίστες που θα καταφθάσουν με το αυτοκίνητό τους (ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό).
Αυτή τη στιγμή, το κοντινότερο σημείο στη χώρα μας με ταχυφορτιστές της Tesla είναι στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, όπου υπάρχουν 4 ταχυφορτιστές ισχύος έως και 150 kW. Το σημείο αυτό είναι το μοναδικό που υπάρχει στην «περιοχή» μας, αφού τα αμέσως κοντινότερα είναι στο Αλέξινατς της Σερβίας και στο Βγκόρατ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr