Νίκος Παπαδάκης: Για ποιο λόγο είπε "όχι" στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε;

14:59 - 24/05/2020

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, στις 00:20, τα «Μεσάνυχτα» μας βρίσκουν και πάλι στον ALPHA παρέα με τον Παναγιώτη Φασούλα. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα. Περιγράφει πόσο όμορφο ήταν το ταξίδι του στον κόσμο του αθλητισμού, με τις διεθνείς διακρίσεις και τις στιγμές συγκίνησης όπως η νίκη στο Ευρωμπάσκετ το ’87 που ακόμα τη φέρνει στη μνήμη του κάθε μέρα.  Μιλά για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Μάσα Φασούλα, και τα δυο τους παιδιά. Αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας του γιού του και δηλώνει μετανιωμένος που λόγω των...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει