Έβρος: Η Ελλάδα προχωρά με τον φράχτη – Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τις δηλώσεις Δένδια

10:26 - 28/05/2020

Οι δηλώσεις Δένδια  για την «βάρβαρη» παραβίαση των δικαιωμάτων των μεταναστών προκάλεσαν την αντίδραση του τουρκικού υπ. Εξωτερικών που έφτασε στο σημείο να ζητά από την Ελλάδα να ακολουθήσει το δρόμο της λογικής Εκνευρισμό στην Τουρκία φαίνεται ότι προκαλεί αφενός η αποφασιστικότητα της Ελλάδας να προχωρήσει με την επέκταση του φράχτη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών … The post Έβρος: Η Ελλάδα προχωρά με τον φράχτη – Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τις δηλώσεις Δένδια appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έβρος: Η Ελλάδα προχωρά με τον φράχτη - Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τις δηλώσεις Δένδια

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η αποφασιστικότητα της Ελλάδας να προχωρήσει με την επέκταση του φράχτη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια στον ΘΕΜΑ 104,6 στις οποίες, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι αυτή που παραβιάζει με «βάρβαρο» τρόπο τα δικαιώματα των μεταναστών είναι η Άγκυρα. «Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα παραβιάσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και οφείλω να πω ότι, αυτός που βάρβαρα τα παραβιάζει είναι η Τουρκία, η οποία σπρώχνει απελπισμένους ανθρώπους, ως υπό μορφή υβριδικού πολέμου, προς τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης και σχεδόν τους αναγκάζει, τους πιέζει, τους εξωθεί. Η Τουρκία είναι που παραβιάζε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Έβρος: Προχωράει η Ελλάδα με τον φράχτη – Νέες προκλήσεις από την Τουρκία

Αρκετά μεγάλο εκνευρισμό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει η υπόθεση «Έβρος» […] Το άρθρο Έβρος: Προχωράει η Ελλάδα με τον φράχτη – Νέες προκλήσεις από την Τουρκία εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»