Αντελίνα Βαρθακούρη – “Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για το βάρος μου”
08:18 - 29/05/2020
Δεν έκρυψε ποτέ ότι περίμενε να της προταθεί μια ζωντανή εκπομπή… «Μόλις όμως έκανα ραντεβού με τους ανθρώπους του ALPHA […]
The post Αντελίνα Βαρθακούρη – “Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για το βάρος μου” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για το βάρος μου
Στην αποκάλυψη ότι ενθουσιάστηκε όταν άκουσε το κόνσεπτ της εκπομπής που θα παρουσιάσει στον Alpha, προχώρησε μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, η Αντελίνα Βαρθακούρη.
«Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή δείχνω ένα μεγάλο κομμάτι όλων όσα είναι η Αντελίνα: έρχομαι σε πραγματική επαφή με τον κόσμο, πράγμα που λατρεύω, αντλώ ενέργεια από αυτή την επικοινωνία, παίζω μαζί τους, γελάμε, μοιράζω χρήματα και στο τέλος όλοι περνάμε καλά. Αυτό είναι νομίζω το πιο σημαντικό στις μέρες μας», αναφέρει η Αντελίνα Βαρθακούρη.
Είχε βγει τρέιλερ, ενώ είχε ανακοινωθεί και επισήμως ημέρα προβολής τον Μάρτιο. Μας πρόλαβε όμως η πανδημία. Φοβήθηκες τότε πως αυτό μπορεί να σημαίνει και ματαίωση;
Διαβάστε το στο thestival.grAντελίνα Βαρθακούρη: Δεν δίνω σημασία στα σχόλια για τα κιλά μου
Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της "Αντελίνα χτύπα το κουδούνι" την Δευτέρα 1η Ιουνίου, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για όλα στο "Τηλέραμα" και στην Αθηνά Ζαχαράκη.
Είχε βγει τρέιλερ, ενώ είχε ανακοινωθεί και επισήμως ημέρα προβολής τον Μάρτιο. Μας πρόλαβε όμως η πανδημία. Φοβήθηκες τότε πως αυτό μπορεί να σημαίνει και ματαίωση;
Η ζωή όλων μας… αναβλήθηκε και έχουμε πλέον κάτι πολύ σπουδαιότερο και βασικό για να ανησυχούμε: την υγεία μας! Φυσικά αγχώθηκα και φοβήθηκα για το μέλλον, όπως όλοι, αλλά το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Ελπίζω πάντως πως...
Διαβάστε το στο entertv.grΑντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στα σχόλια για το βάρος της για πρώτη φορά
Ανοιχτά μιλάει η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά της -κι όχι μόνο φυσικά- λίγο πριν η νέα της εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον Alpha. H Αντελίνα Βαρθακούρη θα ξεχυθεί σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και θα απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα, χτυπώντας το κουδούνι. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή […]
Το άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στα σχόλια για το βάρος της για πρώτη φορά εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΑντελίνα Βαρθακούρη: Η αφοπλιστική απάντηση στα σχόλια για το βάρος της
Η Αντελινα Βαρθακούρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και δεν δίστασε να...
Διαβάστε το στο ekriti.gr