Βράζουν με την Aegean airlines! H καταγγελία που προκαλεί ΣΟΚ στους απανταχού Έλληνες.

15:20 - 30/05/2020

Χωρίς την παραμικρή λογοκρισία! Η καταγγελία που έφτασαν πριν από λίγο στο makeleio.gr Κύριοι καλημέρα σας, εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει ασφαλείς και υγιείς Είμαι κάτοικος εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα Ουγγαριας. Είμαι ένα από αυτά τα θύματα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν επί χρόνια στην Ελλάδα και έχω έρθει εδώ προκειμένου να εξασφαλίσω τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βράζουν με την Aegean airlines! H καταγγελία που προκαλεί ΣΟΚ στους απανταχού Έλληνες.

Χωρίς την παραμικρή λογοκρισία! Η καταγγελία που έφτασαν πριν από λίγο στο makeleio.gr Κύριοι καλημέρα σας, εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει ασφαλείς και υγιείς Είμαι κάτοικος εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα Ουγγαριας. Είμαι ένα από αυτά τα θύματα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν επί χρόνια στην Ελλάδα και έχω έρθει εδώ προκειμένου να εξασφαλίσω τα προς το ζην και την αξιοπρέπειά μου Εγώ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες Του εξωτερικού έχουμε αφήσει πίσω τις οικογένειές μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας λείπουν. με αυτή την πρωτοφανή κρίση του κορωνοιου είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να προστατεύσουμε για να φροντίσουμε τους ανθρώπους μας. ανοίγοντας Λοιπόν τα σύνορα πέσαμε θύματα μιας πρωτοφαν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…