Μπάμπης Στόκας: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

01:24 - 31/05/2020

Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Αργυρού στην εκπομπή που παρουσίασε στο Mega ήταν ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μίλησε για τους Πυξ Λαξ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάμπης Στόκας: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Lamianow.gr Μπάμπης Στόκας: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Αργυρού στην εκπομπή που παρουσίασε στο Mega ήταν ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μίλησε για τους Πυξ Λαξ και τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα. Γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ; «Υπάρχει ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία κι εγώ δεν το πίστευα, αυτό που λέει «είναι ωραία η θάλασσα». Ο Μάνος το πίστευε πολύ […] Μπάμπης Στόκας: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Ο τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας, ήταν καλεσμένος του Κωνσταντίνου Αργυρού στην εκπομπή που παρουσίασε στο Mega. Εκεί μίλησε και για το λόγο που διαλύθηκε το θρυλικό συγκρότημα των Πυξ Λαξ. Όπως είπε ο Μπάμπης Στόκας: «Υπάρχει ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία κι εγώ δεν το πίστευα, αυτό που λέει “είναι ωραία η θάλασσα”. Ο Μάνος το πίστευε πολύ αυτό το τραγούδι. Υπάρχει, όμως, και τραγούδι που είναι από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια των Πυξ Λαξ που ο Μάνος το είχε πετάξει και πήγα και το μάζεψα εγώ και το έγραψα, το “Άμστερνταμ” που λέμε εμείς… Αυτό το τραγούδι το έκανα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας