Ο Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο
14:06 - 31/05/2020
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Ρώμας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Ο Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο (VIDEO)
Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξή του στο Dot το μεσημέρι της Κυριακής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου για πρακτικούς λόγους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε με ειλικρίνεια πως “είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου”.
“Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις” συμ
Διαβάστε το στο thestival.grΧάρης Ρώμας: «Έχω βρει τον άνθρωπο μου και θα έκανα ακόμη και γάμο» (vid)
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο όπου αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου για πρακτικούς λόγους.
The post Χάρης Ρώμας: «Έχω βρει τον άνθρωπο μου και θα έκανα ακόμη και γάμο» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο για «πρακτικούς λόγους» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου άφησε Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή μιλώντας στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.
«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου», ανέφερε.
»Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις” συμπλήρωσε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς”.”Βεβαίως και απογοητεύ
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο
Είμαστε δέκα χρόνια μαζί
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Ρώμας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημιουργός των επιτυχιών αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου για πρακτικούς
Διαβάστε το στο madata.grΟ Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο: “Είμαστε δέκα χρόνια μαζί”
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Ρώμας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημιουργός των επιτυχιών αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου για πρακτικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε με ειλικρίνεια πως “είμαι ευτυχισμένος γιατί […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Χάρης Ρώμας έχει βρει τον άνθρωπο του και θα σκεφτόταν τον γάμο
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην
εκπομπή Dot και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα,
στην προσωπική του ζωή αφήνοντας...
Διαβάστε το στο ekriti.gr