Ιερώνυμος: Χωρίς Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει Εκκλησία – Επικίνδυνες οι ιδέες του Αμβρόσιου, δεν τον αναγνωρίζω
21:31 - 31/05/2020
Ο κορονοϊός, το κλείσιμο των εκκλησιών και οι αφορισμοί του Αμβρόσιου. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για όλες τις εξελίξεις στην εποχή της πανδημίας, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους πρώην πρωθυπουργούς. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Καθημερινή”, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μίλησε για όλες τις εξελίξεις […]
The post Ιερώνυμος: Χωρίς Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει Εκκλησία – Επικίνδυνες οι ιδέες του Αμβρόσιου, δεν τον αναγνωρίζω appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιερώνυμος: Χωρίς Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει Εκκλησία – Επικίνδυνες οι ιδέες του Αμβρόσιου, δεν τον αναγνωρίζω
Ο κορονοϊός, το κλείσιμο των εκκλησιών και οι αφορισμοί του Αμβρόσιου. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για όλες τις εξελίξεις στην εποχή της πανδημίας, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους πρώην πρωθυπουργούς.
Στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού βρέθηκε η Εκκλησία το τελευταίο δίμηνο και με αφορμή τα μέτρα που λήφθηκαν από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Καθημερινή”, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μίλησε για όλες τις εξελίξεις – μεταξύ άλλων- το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας, τη σχέση του με τον
Διαβάστε το στο thestival.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Χωρίς τη Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει Εκκλησία, δεν χρειάζεται
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παραχώρησε συνέντευξη στην «Καθημερινή» και τον Αλέξη Παπαχελά και αναφέρθηκε στη Θεία Κοινωνία, τον κορονοϊό, αλλά και τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους πρώην πρωθυπουργούς της χώρας.
The post Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Χωρίς τη Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει Εκκλησία, δεν χρειάζεται appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr