“Λύγισε” ο Αλέξανδος Μπουρδούμης στη Μενεγάκη – Πέρασαν σε διαφημίσεις
16:03 - 01/06/2020
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σύντομα θα αποκτήσουν το […]
The post “Λύγισε” ο Αλέξανδος Μπουρδούμης στη Μενεγάκη – Πέρασαν σε διαφημίσεις appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούρκωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον «αέρα», «έκοψε» για διαφημίσεις η Ελένη Μενεγάκη
Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔάκρυσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή της Μενεγάκη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Τον Αχαιό ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη υποδέχτηκε στην εκπομπή της, στον Alpha, το μεσημέρι της Δευτέρας 1η Ιουνίου 2020, η Ελένη Μενεγάκη κι όπως τόνισε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν και ο πρώτος καλεσμένος που πήγε στο τηλεοπτικό πλατό μετά την άρση της καραντίνας.
Διαβάστε το στο thebest.gr“Λύγισε” ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη Μενεγάκη - Πέρασαν σε διαφημίσεις (VIDEO)
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Η Ελένη Μενεγάκη, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, υποδέχτηκε τον ηθοποιό στην εκπομπή και σύντομα το κλίμα έγινε ιδιαίτερα συγκινησιακό.
“Αν δεν είμαστε εμείς καλά, με όποιον και αν βρεθούμε δεν θα γίνει σύνδεση. Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ.
Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βο
Διαβάστε το στο thestival.grΔάκρυσε ο Αλέξανδος Μπουρδούμης στην Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)
“Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι. Έκανα λάθος”… Δάκρυσε στον αέρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Το άρθρο Δάκρυσε ο Αλέξανδος Μπουρδούμης στην Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr