Στην κορυφή το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τον Μάιο

19:00 - 01/06/2020

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star  τον μήνα Μάιο, τόσο σε ποσοστά όσο και σε απολυτό αριθμό τηλεθεατών. Συγκεκριμένα από 1ηέ ως και 31.5 και από Δευτέρα έως Παρασκευή, όπου διεξάγεται ο βασικός ανταγωνισμός, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, κατέγραψε μερίδιο στο σύνολο πληθυσμού 18,1% (558.160 τηλεθεατές μέσου λεπτού). Ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ με 15,7% (512.814) και ο Alphaμε 15,7%, (445.002)ο ANT1 με 14,4% (427.996), το Mega με 5,2% (157.258)και το Openμε 5,1% (154.433). Στα δυναμικά κοινά (ηλικίες 18-54 ετών), όπου...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυρίαρχο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τον Μάιο

Το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του Alpha εμπιστεύτηκαν τον μήνα Μάιο οι τηλεθεατές για την αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωσή τους. Έτσι, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha κατέγραψε τον Μάιο τις υψηλότερες επιδόσεις απ’ όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, Δευτέρα έως Κυριακή, τόσο στο σύνολο πληθυσμού όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54. Συγκεκριμένα, από την 1η έως και τις 31 Μαΐου 2020, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν στην 1η θέση στο σύνολο κοινού με μέσο όρο 16,9%. Ακολούθησαν: ΣΚΑΪ 16,8%, STAR 16%, ΑΝΤ1 14,7%, ΜΕGA 5,4%, OPEN 5,1%, ΕΡΤ1 3,9%. Αλλά και στο δυναμικό κοινό (18-54) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κατέκτησε την πρώτη θέση σημειώνοντας ποσοστό

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει