Ιωάννα Μαλέσκου: Η “Μενεγάκη της Κρήτης” μετακομίζει στον ΣΚΑΪ

00:01 - 03/06/2020

Lamianow.gr Ιωάννα Μαλέσκου: Η “Μενεγάκη της Κρήτης” μετακομίζει στον ΣΚΑΪ Έτοιμη να αναλάβει δράση στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, όπως αποκαλούν συχνά την εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούσε η φήμη ότι θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε” και επικαλείται η εφημερίδα “Espresso”, η εκρηκτική παρουσιάστρια είναι […] Ιωάννα Μαλέσκου: Η “Μενεγάκη της Κρήτης” μετακομίζει στον ΣΚΑΪ Lamianow.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ;

Τις τελευταίες ημέρες ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, ήταν αυτό της...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Μενεγάκη της Κρήτης» ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Κρήτη TV Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται στενή πολιορκία από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας – Από την Πρέβεζα πήγε στην Κρήτη ως δασκάλα σε ορεινό χωριό, αλλά την κέρδισε η τηλεόραση «Οταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής