Η Μαριάννα Πουλμέντη για Μπέλλο – Μπέη! «Ο Δημήτρης πιεζόταν με τη Μαρία, ήθελε χρόνο και με τα άλλα παιδιά»
16:12 - 03/06/2020
Την Μαριάννα Πουλμέντη φιλοξένησαν σήμερα στον αέρα των Κου Κου ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Η Μαριάννα, βέβαια, […]
The post Η Μαριάννα Πουλμέντη για Μπέλλο – Μπέη! «Ο Δημήτρης πιεζόταν με τη Μαρία, ήθελε χρόνο και με τα άλλα παιδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριάννα Πουλμέντη για Μπέλλο- Μπέη: Ο Δημήτρης πιεζόταν με τη Μαρία, ήθελε χρόνο και με τα άλλα παιδιά (VIDEO)
Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε σήμερα μέσω Skype η Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για την Κατερίνα Λένη.
«Στεναχωρήθηκα πραγματικά εκείνη την μέρα γιατί πηγαίναμε πολύ καλά με τα παιδιά, περνάγαμε πολύ καλά στο σπίτι. Είχα απογοητευτεί βεβαίως με τη μαγειρική μου οπότε ένιωσα να μου φεύγει ένα βάρος. Τα είχα… παραδώσει τα όπλα. Ήταν περίεργη η ψυχολογία μου αφού ξαναμπήκα στο παιχνίδι. Η κατάσταση στο σπίτι έφτιαξε πολύ γρήγορα. Η ψυχολογία μου και ο εαυτός μου με έριξαν», είπε αρχικά η Μαριάννα Πουλμέντη.
«Υπήρχαν τσακωμοί με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, αλλά στο τέλος ήμασταν μια χαρά
Διαβάστε το στο thestival.gr