Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

17:29 - 03/06/2020

Απόψεστις 24:00, οΓρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Νίκο Μουτσινάσε μια άκρως απολαυστική συνάντηση και κουβέντα. Όμως, οΝίκος και ο Γρηγόρης καταφέρνουν, τελικά, να μιλήσουν σοβαρά; Με χιούμορ και αστεία πειράγματα,σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα ενώ μέσα από ένα ιδιαίτερο παιχνίδιμαθαίνουμε τι γνώμη έχει ο ένας για τον άλλον. Τέλος, ο Νίκος εκφράζει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ αποκαλύπτει πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία. Ο Δημήτρης Καμπουράκης, σε μια σπάνια τηλεοπτική...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόνι Μεταξά: Με βαθύ ντεκολτέ μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Κόνι Μεταξά μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σήμερα και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.Η Κόνι Μεταξά θα εμφανιστεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε και πρόκειται να μιλήσει για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή εμφανίζεται με ένα βαθύ ντεκολτέ και θα μιλήσει για τα προσωπικά της, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωή της. Παράλληλα, αναφέρεται στο «Just The 2 Of Us», στη σχέση με τον σύντροφό της, τη σχέση εξ αποστάσεως και την πιθανότητα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο μέλλον. Ακόμη, θα πει αν έχει ωριμάσει σαν άνθρωπος, αν βαρέθηκε το Instagram, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια. {https://www.instagram.com/p/CA

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει