#Δημήτρης Καμπουράκης

OPEN: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που θα πάρει την θέση του Καμπουράκη

thecaller.gr
Σαν «βόμβα» έσκασε πριν λίγες εβδομάδες, η αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.Σαν «βόμβα» έσκασε πριν λίγες εβδομάδες, η αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.Σύμφωνα με το OPEN, ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχώρησε από το κανάλι για «προσωπικούς λόγους», ενώ ο ίδιος, με δήλωσή του, εξήγησε πως η απόφασή του οφείλεται σε «μια ξαφνική περιπέτεια» με την υγεία του, εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί να […]
12:00 19/11/2023

Δημήτρης Καμπουράκης> Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας, ο Αγών του (επίκαιρου) Χίτλερ και ο “ανόητος Robert Kennedy Jr”

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δημήτρης Καμπουράκης> Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας, ο Αγών του (επίκαιρου) Χίτλερ και ο “ανόητος Robert Kennedy Jr” appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 29/10/2023

Δημήτρης Καμπουράκης: Η στιγμή που αποχωρεί on air από την εκπομπή του λόγω αδιαθεσίας

tlife.gr
Τέλος από το Open ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αποχωρεί επικαλούμενος To άρθρο Δημήτρης Καμπουράκης: Η στιγμή που αποχωρεί on air από την εκπομπή του λόγω αδιαθεσίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 28/10/2023

O λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

sinidisi.gr
Ο τηλεοπτικός σταθμός Open γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ότι αποχώρησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Μάλιστα στην ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται πως η παραίτηση έγινε για προσωπικούς λόγους....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: O λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Καμπουράκη από το OPEN – Τι αναφέρει στη δήλωσή του
21:09 27/10/2023

Δημήτρης Καμπουράκης: «Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε»»

happytv.gr
Το απόγευμα της Παρασκευή το OPEN ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. «Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού» έγραφε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δημήτρης Καμπουράκης: «Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε»»
20:37 27/10/2023

Δημήτρης Καμπουράκης: Αποχωρεί από το OPEN

zappit.gr
Τέλος στη συνεργασία με το OPEN αποφάσισε να βάλει ο Δημήτρης Καμπουράκης, το απόγευμα της Παρασκευής, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα […] The post Δημήτρης Καμπουράκης: Αποχωρεί από το OPEN appeared first on Zappit.
19:00 27/10/2023

«Βόμβα» στο Open: Εκτός ο Καμπουράκης – Η ανακοίνωση του σταθμού και όλο το παρασκήνιο

eleftherostypos.gr
Εκτός Open βρίσκεται από σήμερα (27/10) ο Δημήτρης Καμπουράκης. Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση του σταθμού, ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Open αναφέρει: Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό […] Το άρθρο «Βόμβα» στο Open: Εκτός ο Καμπουράκης – Η ανακοίνωση του σταθμού και όλο το παρασκήνιο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 27/10/2023

Εκτός Open ο Δημήτρης Καμπουράκης

Newsbeast.gr
Εκτός Open βρίσκεται από σήμερα (27/10) ο Δημήτρης Καμπουράκης. Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση του σταθμού, ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Open αναφέρει: Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού.
19:00 27/10/2023

Άβολο: Ο Καμπουράκης χασμουρήθηκε δυνατά ενώ ο Μαρουσάκης έλεγε τον καιρό

thecaller.gr
Άβολες στιγμές on air κατά την παρουσία του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο ΟΡΕΝ.Άβολες στιγμές on air κατά την παρουσία του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο ΟΡΕΝ.Την ώρα που ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε πρόγνωση του καιρού, ο Δημήτρης Καμπουράκης χασμουρήθηκε με τον συμπαρουσιαστή του Παναγιώτη Στάθη να τα χάνει. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης πάντως δεν έδωσε σημασία. Όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ «ανοίγεται μπροστά μας ένα διάστημα με άκρως ανοιξιάτικιο […]
11:00 20/10/2023

Στάθης – Καμπουράκης: Αποχαιρέτησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους

youfly.com
Αυλαία έριξαν σήμερα 28/7 ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης στο Open για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. The post Στάθης – Καμπουράκης: Αποχαιρέτησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους appeared first on Youfly.
10:58 28/07/2023

Ο Κοκλώνης, η Αναστασοπούλου, ο Καμπουράκης, ο Λιανός και ο Κωνσταντινίδης

youfly.com
Η Μαρία Αναστασοπούλου και το καλοκαιρινό, ο Γιώργος Λιανός και το Survivor, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Super Κατερίνα, ο Δημήτρης Καμπουράκης και το OPEN, και ο Νίκος Κοκλώνης στο Καλοκαίρι YES! The post Ο Κοκλώνης, η Αναστασοπούλου, ο Καμπουράκης, ο Λιανός και ο Κωνσταντινίδης appeared first on Youfly.
07:58 12/07/2023

Δημήτρης Καμπουράκης: Τέλος από το OPEN;

sportime.gr
Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Δημήτρης Καμπουράκης από το Open. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
14:46 08/07/2023

Δημήτρης Καμπουράκης: «Γίναμε viral οικογενειακώς!»

okmag.gr
H μητέρα του Δημήτρη Καμπουράκη άσκησε εχθές το εκλογικό της δικαίωμα στο χωριό Δρακώνα Χανίων και οι φωτογραφίες της προβλήθηκαν στην πρωινή του εκπομπή στο Open. «Γίναμε viral οικογενειακώς! Έγινε η μάνα μου viral!» αναφώνησε ο δημοσιογράφος μόλις τις αντίκρισε. Η κυρία Κατίνα Καμπουράκη μάλιστα είναι η γηραιότερη του χωριού και ο γιος της την […] The post Δημήτρης Καμπουράκης: «Γίναμε viral οικογενειακώς!» appeared first on OK! Magazine.
14:58 26/06/2023

Δημήτρης Καμπουράκης για Τέμπη: «Αυτά τα θέματα ενδείκνυνται για θεατράκι»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Καμπουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη. Ο γνωστός […] The post Δημήτρης Καμπουράκης για Τέμπη: «Αυτά τα θέματα ενδείκνυνται για θεατράκι» appeared first on Zappit.
15:00 06/03/2023

Δεν άντεξε και ο Καμπουράκης και μπήκε στο mode «λάθος του Σταθμάρχη»

sportime.gr
Ο Δημήτρης Καμπουράκης μπήκε σε ένα mode που τα περισσότερα κανάλια επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
12:46 06/03/2023

Παύλος Πολάκης: Γιατί πραγματικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ, τι κρύβεται από πίσω – «Όλα υπολογισμένα»

fimes.gr
Γιατί πραγματικά ο Παύλος Πολάκης τα «βρόντηξε» από τον ΣΥΡΙΖΑ; Έντονο παρασκήνιο. Την εκτίμησή του για το σκεπτικό πίσω από τις ενέργειες Πολάκη εξέφρασε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ένας από τους δημοσιογράφους που συμπεριλαμβάνονταν στην «προκήρυξη» του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προκάλεσε σάλο εχθές, Σάββατο. Αναφερόμενος στο θέμα του Κρητικού βουλευτή, τον οποίο ο […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Παύλος Πολάκης: Γιατί πραγματικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ, τι κρύβεται από πίσω – «Όλα υπολογισμένα».
16:30 27/02/2023

Καμπουράκης για Πολάκη: «Έφυγε μόνος του – Εκτιμώ ότι θα φτιάξει κόμμα, θα τα κάνει όλα μπάχαλο…»

thecaller.gr
Ένας από τους δημοσιογράφους που στοχοποίησε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης ήταν ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μίλησε σήμερα για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, την οποία συμπαρουσιάζει με τον Παναγιώτη Στάθη.Ένας από τους δημοσιογράφους που στοχοποίησε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης ήταν ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μίλησε σήμερα για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, την οποία συμπαρουσιάζει με τον Παναγιώτη Στάθη.Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του OPEN σχολίασε: «Αποφάσισε να φύγει μόνος του. Το ήξερε ότι θα […]
09:24 27/02/2023

Σεισμός στην Τουρκία: Το δράμα που βίωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης – «Τα χέρια του πατέρα μου ήταν γεμάτα αίμα»

eleftherostypos.gr
Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλόνισε με την ιστορία του ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος με αφορμή τις τραγικές εικόνες που βλέπουμε μετά τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία αφηγήθηκε ένα προσωπικό του βίωμα. Όπως ανέφερε: «Ήμουν στα Χανιά, πρέπει να ήμουν πρώτη Γυμνασίου. Ήμασταν στο φροντιστήριο Αγγλικών. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο βλέπουμε […] Το άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Το δράμα που βίωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης – «Τα χέρια του πατέρα μου ήταν γεμάτα αίμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:18 08/02/2023

Δημήτρης Καμπουράκης: «Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, τον κοιτάζω και ήταν γεμάτος αίματα»

tlife.gr
Με αφορμή τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξομολογήθηκε τη δική του To άρθρο Δημήτρης Καμπουράκης: «Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, τον κοιτάζω και ήταν γεμάτος αίματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:30 08/02/2023

Καμπουράκης και Στάθης έπαιξαν χιονοπόλεμο

Newsbeast.gr
Ένα διαφορετικό ξεκίνημα, έξω από το στούντιο, στο χιονισμένο Κορωπί, έκαναν σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, με τους δύο παρουσιαστές του OPEN να παίζουν χιονοπόλεμο. «Μη μου ρίξεις ρε, είμαι με το κουστούμι» είπε ο Παναγιώτης Στάθης στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος δεν δίστασε και του έριξε χιόνι. «Τι νομίζεις, ότι θα σεβαστώ την ηλικία σου;» είπε και εκτόξευσε μια χιονόμπαλα στον Δημήτρη Καμπουράκη. «Αυτή είναι η καλή εικόνα του χιονιού» είπε ο Παναγιώτης Στάθης με το τηλεοπτικό του ταίρι να του απαντά: «Πηγαίνε μέσα με το κουστούμι ρε ξεφτίλα, πώς είσαι έτσι;».
10:40 06/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load