Eλένη Μενεγάκη: Τη ρώτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και.. απάντησε αν θα ξαναγυρίσει στην τηλεόραση! Video

16:18 - 04/06/2020

«Μη με βάζεις τώρα να αισθάνομαι περίεργα γιατί είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη. The post Eλένη Μενεγάκη: Τη ρώτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και.. απάντησε αν θα ξαναγυρίσει στην τηλεόραση! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τη ρώτησε αν θα ξαναγυρίσει στην τηλεόραση και εκείνη απάντησε

«Δεν θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δεν βγαίνω από τους στόχους μου» του είπε η παρουσιάστρια 

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τη ρώτησε αν θα ξαναγυρίσει στην τηλεόραση και εκείνη απάντησε

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της. Στο φινάλε της κουβέντας τους, ο γνωστός ηθοποιός ξάφνιασε την παρουσιάστρια, με την ερώτησή του για τη νέα σεζόν. Αν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιστεύει πως η Ελένη Μενεγάκη κάπου θα είναι του χρόνου, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως «δεν θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δεν βγαίνω από τους στόχους μου». Δείτε παρακάτω τον σύντομο διάλογό τους: Γ.ΤΣ.: Ελένη, που θα έρθω του χρόνου; Ε.Μ.: Έλα στο σπίτι μου, στα Μελίσσια… Γ.ΤΣ.: Αν δεν κάνεις κάτι του χρόνου, θα λείψεις πάρα πολύ και επειδή θα λείψεις, μετά θα κάνεις σίγουρα, έτσι κι αλλιώς. Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει μέχρι το τέλος

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ελένη Μενεγάκη: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της την Πέμπτη (4/6). Στο φινάλε της κουβέντας τους, ο γνωστός ηθοποιός ξάφνιασε την παρουσιάστρια με την ερώτησή του για τη νέα σεζόν. Αν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιστεύει πως η Ελένη Μενεγάκη κάπου θα είναι του χρόνου, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως «δεν θέλω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της