Νάνσυ Παραδεισανού: Πέρασα δύσκολα στην καραντίνα, χρειάστηκα την ψυχολόγο μου

09:09 - 05/06/2020

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εν μέσω καραντίνας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο 2Night Show η Νάνσυ Παραδεισανού.Η Νάνσυ Παραδεισανού, που με τον μοναδικό της τρόπο παρουσιάζει τα νέα της showbiz στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε στο «The 2Night Show» και αποκάλυψε όσο δύσκολα βίωσε την καραντίνα, παθαίνοντας κρίσεις πανικού ενώ αναφέρε πως σκέφτηκε ακόμα και να παντρευτεί, επειδή δεν αντέχει τη μοναξιά. «Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας. Έπαθα κρίση πανικού. Το χειρότερο ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Όλοι με έχουν συνηθίσει να γελάω, να είμαι χαρούμενη, κανείς δεν πίστευε ότι δεν είμαι καλά. Δεν ήξερ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάνσυ Παραδεισανού: «Στην καραντίνα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα» (video)

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Διαβάστε το στο mononews.gr

Νάνσυ Παραδεισανού στο The2Night Show: «Πέρασα μεγάλο ζόρι στην καραντίνα, εκεί έπαθα κρίση πανικού»

Νάνσυ Παραδεισανού στο The2Night Show: Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, το πως βίωσε τις μέρες καραντίνας αλλά και την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νάνσυ Παραδεισανού: "Στην καραντίνα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα" (video)

"Tρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας και θα βγαίνουμε μόνο με ένα μήνυμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά