Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο "Κυπραίος" για το μέλλον του στη σειρά (VIDEO)

09:48 - 05/06/2020

Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες ξεκαθάρισε το μέλλον του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. “Από πέρσι το καλοκαίρι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη. Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορωνοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω”, είπε μιλώντας στο The 2night Show ο ταλαντούχος ηθοποιός. “Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι, οπότε θα συνεχίσουμε τη συμφωνία αυτή. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Κυπραίος ξεκαθαρίζει το μέλλον του στη σειρά

Θα συνεχίσει ο ηθοποιός στις “Άγριες Μέλισσες” και του χρόνου; Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε, μέσα σε όλα, να ξεκαθαρίσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν θα συνεχίσει ή όχι και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να ντύνεται τον Θωμά Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες». […] The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Κυπραίος ξεκαθαρίζει το μέλλον του στη σειρά appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα είπε ο Γιάννος για την επιστροφή του στο Διαφάνι (Vid)

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο τηλεοπτικός Γιάννος, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αποκάλυψε το μέλλον του στη δημοφιλή σειρά. Ο ίδιος θα παίξει και στα νέα επεισόδια που γυρίζονται στις Άγριες Μέλισσες. Τι θα γίνει, όμως, με την επόμενη σεζόν; Περιμένω πώς και πως γιατί μας έχουν έρθει τα επόμενα επεισόδια κι έχω μια σκηνή πάρα πολύ ωραία και συγκινητική και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Υπάρχει διάθεση να υπάρχει ο Γιάννος του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, σίγουρα δεν μπορεί να αναστηθεί. Ξέρω ότι θα πάει κάποια χρόνια μετά η ιστορία, ανέφερε ο ηθοποιός στο Πρωινό. Δείτε παρακάτω: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Υμηττός: Νεκρός εντοπίστηκε ο 54χρονος που αγνοε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο