Lizzo, Lady Gaga και Selena Gomez προσφέρουν τις πλατφόρμες τους για την καταπολέμηση του ρατσισμού

00:00 - 07/06/2020

Όλο και περισσότεροι celebrities χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media για να προωθήσουν τις φωνές της έγχρωμης κοινότητας εν μέσω των...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

To CFDA ανακοινώνει πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του συστημικού ρατσισμού

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) έχει σχεδιάσει αρκετές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υλοποίηση συστημικών αλλαγών υπό το φως των «θλιβερών πράξεων ρατσισμού και βίας» που διαδραματίζονται στις ΗΠΑ την τελευταία εβδομάδα, όπως αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους ο προεδρεύων Τομ Φορντ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Στίβεν Κολμπ.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»