Πέτρος Συρίγος: Την πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη δοκίμασε φαγητό μου, μου είπε...

16:30 - 07/06/2020

Ο μάγειρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Πέτρος Συρίγος σε συνέντευξη του στο "Ευτυχείτε" μίλησε για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν άκουσε να ανακοινώνει την αποχώρησή της στον αέρα της εκπομπής της, την ημέρα της γιορτής της. Επίσης σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Βάσω Λασκαράκη να αντικαθιστά την Ελένη και αποκάλυψε γιατί ενώ ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο "MasterChef" δεν το έκανε τελικά. "Την πρώτη φορά που η Ελένη δοκίμασε φαγητό μου, μου είπε, Πέτρο σε αγαπάω", τόνισε μεταξύ άλλων ο συμπαθέστατος...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει