Χάρης Ρώμας: Οι σχέσεις του με την Ελένη Ράντου

14:49 - 09/06/2020

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε σήμερα ο Χάρης Ρώμας για το πώς είναι οι σχέσεις του με την Ελένη Ράντου.Όπως ανέφερε ο Χάρης Ρώμας, δεν κάνει παρέα με την Ελένη Ράντου αλλά «έχουμε πολύ καλή σχέση. Θαυμάζω την Ελένη για αυτό που κάνει και νομίζω πως και εκείνη με θαυμάζει για κάποια πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω στη ζωή και για κάποια πράματα που της αρέσουν στον χαρακτήρα μου. Δεν το βλέπω ποτέ το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλάζω κανάλι». Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης - Πέτρος Φιλιππίδης: Τέλος στη συνεργασία τους με αιφνίδια αποχώρηση Αυτή η ηθοποιός αναλαμβάνει ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στην ΕΡΤ

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αυτιάς: Ήταν συμφοιτητής με την Άννα Βίσση

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε στην εκπομπή του, ότι ήταν κάποτε συμφοιτητής με την Άννα Βίσση.Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ότι ήταν συμφοιτητής με την Άννα Βίσση στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής. Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι εκείνη την εποχή που έμπαινε η Άννα η Βίσση στο Συνταγματικό Δίκαιο επί Κασιμάτη. Ναι, η Άννα η Βίσση, πτυχιούχος Νομικής». Παρόλα αυτά, κανένας από τους δύο δεν ακολούθησε νομικό επάγγελμα, καθώς ο Γιώργος Αυτιάς έγινε δημοσιογράφος και η Άννα Βίσση αφοσιώθηκε στο τραγούδι.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα