Γ. Στόλτενμπεργκ: «Η παγκόσμια ισορροπία μεταβάλλεται εξαιτίας της Κίνας - Το ISIS επανέρχεται στη Συρία»
09:19 - 10/06/2020
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξή του υποστηρίζει ότι τα κράτη-μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας είναι απαραίτητο να επιτύχουν τους καθορισμένους στόχους ως προς τις αμυντικές τους δαπάνες, παρά τα όσα οικονομικά προβλήματα έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.
«Βλέπω την ύφεση της οικονομίας στα κράτη-μέλη (του NATO) και γνωρίζω πως χρειάζονται αυξημένες δαπάνες σε πολλά πεδία για να αντιμετωπιστεί» δηλώνει ο Νορβηγός στη Die Welt, που δημοσιεύει σήμερα τη συνέντευξή του.
Ωστόσο οι απειλές για την ασφάλεια και οι προκλήσεις που εγείρονταν πριν από την κρίση δεν έχουν μειωθεί παρά την πανδημία, προσθέτει ο Γενς Στόλτενμπεργκ.
«Η Ρωσία συνεχίζει να αναβαθμίζει τις
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr