Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ποιο είναι το πρόβλημα της με την εκπομπή μας;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το ξέσπασμα της Κατερίνα Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ποιο είναι το πρόβλημα της;»
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου όταν είδε μερικά πλάνα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αγνοεί το συνεργείο της εκπομπής της, να μην μιλάει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Σπυροπούλου! Τι πυροδότησε την κόντρα! ΒΙΝΤΕΟ
Χαμός με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…
The post Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Σπυροπούλου! Τι πυροδότησε την κόντρα! ΒΙΝΤΕΟ appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου: Τα πήρε στο «κρανίο» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ποιος ο λόγος; (βίντεο)
Έξαλλη έγινε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αφορμή, η στάση της νεαρής παρουσιάστριας που συμμετέχει φέτος στο Just the 2 of us και μετά το τέλος του χθεσινού μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου, απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»!
Αρχικά, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα video από τα backstage του “Just the 2 of us” με την Κωνσταντίνα να περνά μπροστά από την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και να αρνείται να κάνει δηλώσεις. Τότε, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό και «έσφαξε με το γάντι» την Κωνσταντίνα.
«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κ
Διαβάστε το στο pronews.grΈξαλλη η Καινούργιου με τη Σπυροπούλου: Ποιο είναι το πρόβλημά της;
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μετά τη Χριστίνα Παππά σειρά είχε η παρουσιάστρια να τα βάλει μαζί της. Τι συνέβη; Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται κιόλας και πληρώνεται;. Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας; Είναι προσωπικό με μένα; Να το λύσουμε. Μάλιστα μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα, αλλά την είχαμε ακυρώσει μια φορά. Ναι βέβαια. Είχαμε κανονίσει να έρθει στην εκπομπή, αλλά την προηγούμενη μέρα εμφανίστηκε σε άλλο κανάλι και εκπομπή ανταγωνιστική. Και αυτό δεν γίνεται σε
Διαβάστε το στο spoilersΞέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιο το πρόβλημα της με την εκπομπή μας; Κακώς ασχολούμαστε!είναι
Η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα παρασκήνια του "J2US", αλλά η παρουσιάστρια αρνήθηκε να μιλήσει.
Φυσικά αυτό δεν πέρασε έτσι από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια
"Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha και είπε και για τον καυγά της με την Χριστίνα Παππά… στον Alpha που της είχαν φερθεί όπως της είχαν φερθεί. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται και πληρώνεται – εντάξει από την Koklonis Media-...
Διαβάστε το στο entertv.gr