ΟΟΣΑ: Η Βρετανία ρισκάρει πλήγμα στο εμπόριο και στις θέσεις εργασίας σε ενδεχόμενο Brexit χωρίς συμφωνία
15:18 - 10/06/2020
Η Βρετανία ρισκάρει ένα μεγάλο πλήγμα στο εμπόριο και στις θέσεις εργασίας, εάν δεν πετύχει μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι το τέλος του 2020 ή εάν δεν κατορθώσει να δώσει παράταση στην μεταβατική –πριν από το Brexit- περίοδο, αναφέρει ο ΟΟΣΑ.
Οι κίνδυνοι αναφορικά με την μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ, επιδεινώνουν την αβεβαιότητα για τη διάρκεια των περιορισμών που επιβάλει ο κορονοϊός στην οικονομία, τονίζει ο ΟΟΣΑ.
"Ενδεχόμενη αποτυχία να συναφθεί μια εμπορική συμφωνία με την ΕΕ μέχρι το τέλος του 2020 ή να τεθεί σε εφαρμογή μια εναλλακτική ρύθμιση, θα είχε ισχυρές αρνητικές επιπτώσεις στο εμπόριο και στις θέσεις εργασίας", αναφέρει ο Οργανισμός στις επικαιροποιημένες π
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr