Ξεσπά η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ψευδή όσα γράφτηκαν για το παιδί μου - Oυδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κάποιου» (Video)

20:27 - 10/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Την απάντησή της στα όσα έχουν ακουστεί για την κόρη της, νεαρή φοιτήτρια που επέστρεψε από το Λονδίνο όπου φοιτούσε, και που φερόταν να έχει διασπείρει τον κορωνοϊό μετά από πάρτι στη Θεσσαλονίκη, έδωσε η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας στο Mega. «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Θεοδωρίδου. Νωρίτερα η οικογένειά της, έδωσε απάντηση μέσω του δικηγορικού γραφείου του Τέλλου

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)