Τσιμιτσέλης: Η ατάκα της κόρης του μετά το χωρισμό του από την Λασκαράκη
09:16 - 11/06/2020
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη.
Διαβάστε Περισσότερα στο mothersblog.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τι του είπε η κόρη του όταν χώρισε από την Βάσω Λασκαράκη;
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: Η ατάκα που του είπε η κόρη του για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη (VIDEO)
Ο ηθοποιός έκανε πιο προσωπικές αποκαλύψεις για το χωρισμό του Για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε την αμηχανία που ένιωσε όταν η κόρη του τον ρώτησε γιατί χώρισε με την μητέρα της. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε με ειλικρίνεια για...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ατάκα που του είπε η κόρη του για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη (VIDEO)
Διαβάστε το στο sinidisi.grΤσιμιτσέλης: Το παρασκήνιο του χωρισμού από την Λασκαράκη
Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη.
Διαβάστε το στο vita.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε την ατάκα που του είπε η κόρη του όταν χώρισε με τη Λασκαράκη
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος της εκπομπής The 2night show αναφέρθηκε στον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη και στην ατάκα που του είχε πει η κόρη τους. Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο
Διαβάστε το στο spoilersΤσιμιτσέλης: Η ατάκα της κόρης του μετά τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την ατάκα που του είπε η κόρη του μετά τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.
«Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα μ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΒάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τη φοβερή ατάκα της κόρης του μετά το χωρισμό με την ηθοποιό
Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show μιλώντας για όλα μεταξύ άλλων για το τι είπε η κόρη του για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιάννης Τσιμιτσέλης: Η ατάκα που του είπε η κόρη του για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη (video)
AgrinioPress
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ατάκα που του είπε η κόρη του για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη (video)
Ο ηθοποιός έκανε πιο προσωπικές αποκαλύψεις για το χωρισμό του. Για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε την αμηχανία που ένιωσε όταν η κόρη του τον ρώτησε γιατί χώρισε με την μητέρα της. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε με ειλικρίνεια για το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη …
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ατάκα που του είπε η κόρη του για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη (video)
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.gr