«Καμπανάκι» από EKAB-ΠΟΕΔΗΝ: Δέκα C-130 καθηλωμένα, δραματική η κατάσταση στα νησιά
19:00 - 11/06/2020
ΕΛΛAΔΑ
Δέκα από τα δώδεκα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας είναι καθηλωμένα στο έδαφος, εξομολογήθηκε ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, στους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvxs, η συνάντηση έγινε την Τετάρτη και ο κ.Κοντοζαμάνης προσπάθησε με αυτή τη -σχεδόν απίστευτη- δήλωση να δικαιολογήσει την σχεδιαζόμενη είσοδο των ιδιωτών στις αεροδιακομιδές.
Στο μεταξύ, δραματική είναι η υποστελέχωση και τα πολλαπλά προβλήματα εξοπλισμού στις υγειονομικές μονάδες των νησιών, σύμφωνα με μία συστηματική έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων): ΜΕΘ και μηχανήματα που δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού, ελλείψεις σε οδηγούς ο
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Καμπανάκι» από EKAB-ΠΟΕΔΗΝ: «Δέκα C-130 καθηλωμένα, δραματική η κατάσταση στα νησιά»
Δέκα από τα δώδεκα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας είναι καθηλωμένα στο έδαφος, εξομολογήθηκε ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, στους συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvxs, η συνάντηση έγινε την Τετάρτη και ο κ.Κοντοζαμάνης προσπάθησε με αυτή τη -σχεδόν απίστευτη- δήλωση να δικαιολογήσει την σχεδιαζόμενη είσοδο των ιδιωτών στις αεροδιακομιδές.
Στο μεταξύ, δραματική είναι η υποστελέχωση και τα πολλαπλά προβλήματα εξοπλισμού στις υγειονομικές μονάδες των νησιών, σύμφωνα με μία συστηματική έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων): ΜΕΘ και μηχανήματα που δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού, ελλείψεις σε οδηγούς οχημάτων κ
Διαβάστε το στο pronews.gr