Επίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει…» ισχυρίζεται συγγενής της 35χρονης – Η καταγγελία στα κανάλια
00:01 - 12/06/2020
Σε καταγγελία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, προχώρησε συγγενής της 35χρονης, η οποία φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στo MEGA ξαδέρφη της δράστιδος είπε πως «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Χείλη ερμητικά κλειστά κρατά η 35χρονη – Αρνείται ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα
Χείλη ερμητικά κλειστά φέρεται να κρατά η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕπίθεση με βιτριόλι: "Την πλήρωσαν για να το κάνει" καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (VIDEO)
Σε καταγγελία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, προχώρησε συγγενής της 35χρονης, η οποία φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στo MEGA ξαδέρφη της δράστιδος είπε πως «η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με μια άλλη και πήγε η… της έδωσε χρήματα για να πάει να της ρίξει το βιτριόλι της Ιωάννας. Ήθελε χρήματα η ξαδέρφη μου, δεν ξέρω τι έκανε, τα πήρε τα χρήματα, η άλλη έχει εξαφανιστεί τελείως και δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, τι θα κάνει, τι θα πει η ξαδέρφη μου στην αστυνομία».
Δείτε το βίντεο από το Mega:
Διαβάστε το στο thestival.grΕπίθεση με βιτριόλι: Την πλήρωσαν για να το κάνει… ισχυρίζεται συγγενής της 35χρονης – Η καταγγελία στα κανάλια
Σε καταγγελία που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, προχώρησε συγγενής της 35χρονης, η οποία φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στo MEGA ξαδέρφη της δράστιδος είπε πως η ξαδέρφη μου πληρώθηκε, πληρώθηκε από κάποια άλλη. Είχε κάποιο θέμα η Ιωάννα με μια άλλη και πήγε η… της έδωσε χρήματα για να πάει να της ρίξει το βιτριόλι της Ιωάννας. Ήθελε χρήματα η ξαδέρφη μου, δεν ξέρω τι έκανε, τα πήρε τα χρήματα, η άλλη έχει εξαφανιστεί τελείως και δεν ξέρω τι έχει γίνει τώρα, τι θα κάνει, τι θα πει η ξαδέρφη μου στην αστυνομία. (πληροφορίες απο το makeleio)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Επίθεση
Διαβάστε το στο spoilersΕπίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει» καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (vid)
Μία τελείως διαφορετική καταγγελία όσον αφορά την υπόθεση της επίθεσης […]
Το άρθρο Επίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει» καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΕπίθεση με βιτριόλι: Χείλη ερμητικά κλειστά κρατά η 35χρονη – Αρνείται ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα
Χείλη ερμητικά κλειστά φέρεται να κρατά η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. Η νεαρή γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε με κινηματογραφικό τρόπο και φορώντας μάσκα ενώπιον της δικαιοσύνης, θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αδίκημα το οποίο την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης, αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας. Η 35χρονη, αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν εκείνη που το μοιραίο πρωινό έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντος της έλεγαν […]
Διαβάστε το στο dete.gr