#Όνειρα

Ζώδια Σήμερα 16/04: Όνειρα και εφιάλτες

astrology.gr
Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/04Περισσότερα...
23:28 15/04/2024

«Όνειρα και Πάθος»: Η Karen X παρουσιάζει το πρώτο της single με την υπογραφή της Panik

happytv.gr
Μια νέα ερμηνεία με την υπογραφή της Panik Entertainment Group από τη φωνή της Karen-X και το πρώτο της single, έρχεται και πάλι να ξεσηκώσει τους λάτρεις της POP μουσικής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Όνειρα και Πάθος»: Η Karen X παρουσιάζει το πρώτο της single με την υπογραφή της Panik
14:37 15/03/2024

Ναύπακτος: Προβολές ταινιών για εφήβους από τη Μητρόπολη

agrinionews.gr
Η Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, στην μέριμνά της για τους εφήβους μαθητές των Λυκείων της πόλης θα προβάλει μια σειρά κινηματογραφικών έργων στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ναύπακτο, που αφορούν σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Τις ταινίες αυτές θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και οι καθηγητές των μαθητών. Μέσα σε αυτήν την προοπτική θα προβληθεί η ταινία «Όνειρα», 1990 του Ιάπωνα σκηνοθέτη Ακίρα Κουροσάβα. Πρόκειται για μικρές αυτοτελείς ιστορίες, η κάθε μία με το δικό της θέμα, πλοκή και ροή, βγαλμένες μέσα από τα προσωπικά του οράματα. Αν και μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους, το νόημα που θέλουν να δώσουν είναι συνεχές και έτσι ξεκινώντας το πρώτο όνειρο με το
22:46 15/01/2024

Χρονιά ήταν και πέρασε- Οι μεγάλες στιγμές του 2023 και οι πρωταγωνιστές του

thebest.gr
«Ένας καινούργιος χρόνος. Τι μας περιμένει; Τι θα μας φέρει; Όνειρα, φιλοδοξίες, έρωτες, αινίγματα.
22:00 31/12/2023

Serie A: Όνειρα… Ευρώπης για Μπολόνια - Νίκη κόντρα στη Λάτσιο

onsports.gr
Serie A: Τις ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη διατήρησε…
02:17 04/11/2023

Παλαιστίνη έτος 2023

patrasevents.gr
Μια περιοχή στον πόλεμο βουτηγμένηΧωρίς ήλιο, χωρίς λουλούδια, χωρίς χαράΜ’ άλικο αίμα και πικρά δάκρυα ποτισμένηΧωρίς τραγούδια, χωρίς ανέμελα παιδιά.Πτώματα φρικώδη παντού σπαρμέναΧωρίς κεφάλια, χωρίς πόδια, χωρίς χέριαΣπίτια στο πληγωμένο χώμα σωριασμέναΚι άφαντα στον ουρανό τα περιστέρια.Καραβάνια προσφύγων χωρίς πυξίδαΜε τις βόμβες να αιωρούνται στον αγέραΑπ’ την αγαπημένη τους φεύγουν πατρίδαΚαι ματωμένη στο κοντάρι η παντιέρα.Όνειρα μες στην πηχτή λάσπη θαμμέναΚαι καρδιές σχισμένες σε μύρια κομμάτιαΠρόσωπ...
00:53 20/10/2023

Όταν κριτικάρεις συνέχεια το παιδί σου, δεν σταματάει να αγαπά εσένα αλλά τον εαυτό του

newsitamea.gr
Για να διαπαιδαγωγήσεις ένα παιδί, δεν χρειάζεται να το κρίνεις και να το αποπαίρνεις. Αντίθετα, χρειάζεται να του δείχνεις το σωστό δρόμο με το παράδειγμά σου και, φυσικά, με πολλή αγάπη και κατανόηση. Όπως λέει και σε ανάρτησή της η Κίκα Ουζουνίδου στη σελίδα της «Ανορεκτικά Όνειρα», οι γονείς δεν πρέπει...
11:09 29/09/2023

Αλίσα Νιούμαν: Μετά απο 2 Ολυμπιάδες βγάζει ένα σκασμό λεφτά από το Onlyfans

koolnews.gr
Στον κόσμο του αθλητισμού, η Αλίσα Νιούμαν αποτελεί ένα λαμπερό παράδειγμα προσήλωσης, δύναμης και αφοσίωσης. Η καναδέζα αθλήτρια του άλματος σε ύψος, δύο φορές Ολυμπιονίκης, έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην παγκόσμια αθλητική σκηνή, δείχνοντας πως οι ονειρώξεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με επιμονή και αυτοπεποίθηση. Όνειρα ζωής Πέρα από τις αθλητικές της επιτυχίες, η […] The post Αλίσα Νιούμαν: Μετά απο 2 Ολυμπιάδες βγάζει ένα σκασμό λεφτά από το Onlyfans appeared first on Koolnews.gr.
23:58 26/09/2023

Stelia: Μας παρασύρει μουσικά με ένα special «Music Box Sessions» με 10 μεγάλες επιτυχίες (βίντεο)

happytv.gr
Έχοντας μας παρουσιάσει πριν από ενάμιση μήνα, το νέο της τραγούδι «Όνειρα», που κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο, η Stelia, επιστρέφει μουσικά, με ένα Special Music Box Sessions, όπου περιλαμβάνει, αγαπημένα τραγούδια, τόσο δικά της όσο και του κόσμου, που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, με την μοναδική χροιά φωνής, την […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Stelia: Μας παρασύρει μουσικά με ένα special «Music Box Sessions» με 10 μεγάλες επιτυχίες (βίντεο)
20:37 28/07/2023

Alpine – 7 νέα ηλεκτρικά μέχρι το 2030!

enkinisi.gr
Η Alpine έχει μεγάλα όνειρα για τον εαυτό της. Όνειρα που συνδυάζονται με ένα εξαιρετικά φιλόδοξο πλάνο που εφόσον η υλοποίηση του προχωρήσει χωρίς ουσιαστικά εμπόδια, θα την μεταμορφώσει από έναν απολύτως niche κατασκευαστή με ένα και μοναδικό μοντέλο στην γκάμα του, σε έναν δυνατό “παίκτη” στον στίβο της ηλεκτροκίνησης και πιο συγκεκριμένα στο σπορ […]
19:53 26/06/2023

Stelia: Μας ταξιδεύει μουσικά στα «Όνειρά» της (βιντεοκλίπ)

happytv.gr
Τα δικά της «Όνειρα», μας παρουσιάζει, η Stelia, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά τους, θέλεις, να τα ζήσεις, μαζί της! Νέα, όμορφη, και ταλαντούχα, η Stelia, αποτελεί αναμφισβήτητα, το νέο πολλά υποσχόμενο αίμα, του πενταγράμμου, που αποδεικνύει, πώς έχει όλο το πακέτο, ερμηνεία και εμφάνιση, για να μας απασχολήσει μουσικά. Κινούμενη, τα τελευταία χρόνια, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Stelia: Μας ταξιδεύει μουσικά στα «Όνειρά» της (βιντεοκλίπ)
15:36 26/05/2023

Σεβίλλη – Ζιρόνα 0-2: Όνειρα Ευρώπης οι… φορτσάτοι καταλανοί

fosonline.gr
Η Ζιρόνα έπειτα από τον πρόσφατο θρίαμβο επί επί της Ρεάλ Μαδρίτης (4-2) πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σεβίλλης (0-2) και ελπίζει σε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
00:00 02/05/2023

Στον διαγωνισμό «Ποντιακός Ελληνισμός και Όνειρα, Παρόν, Μέλλον 2022-2023» το 1ο Πειραματικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

evros24.gr
Στον 7ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ποντιακός Ελληνισμός και όνειρα, παρόν, Μέλλον 2022-2023» συμμετέχει ο Όμιλος μουσικής του 1ου Πειραματικού σχολείου Αλεξανδρούπολης.
14:19 26/04/2023

Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

lamianow.gr
Υπάρχει μία λεπτή αλλά διακριτή γραμμή ανάμεσα στο όνειρο και την ουτοπία και αυτό που τα διαφοροποιεί είναι η προσπάθεια. Όνειρα που φάνταζαν ουτοπικά παίρνουν σάρκα και οστά χάρη στη σκληρή δουλειά, την επικαιροποίηση μελετών και τη συνεργασία. Ένα τέτοιο όνειρο ήταν και η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Κοινότητα Τιθορέας. Ένα αναπτυξιακό έργο υποδομής […] The post Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
19:24 22/04/2023

Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2: Όνειρα Ευρώπης με δίδυμο Ζότα - Σαλάχ!

Gazzetta
Η Νότιγχαμ τόλμησε, ρίσκαρε κι έβαλε δύσκολα στα Λίβερπουλ μέσα στο «Ανφιλντ», όμως οι Reds τη λύγισαν με 3-2 σε ένα ξέφρενο β΄μέρος και πλησίασαν στο -3 από την πρώτη πεντάδα.
18:58 22/04/2023

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα 97α γενέθλια (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα 97α γενέθλια (ΦΩΤΟ) 20/04/2023 Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει την Πέμπτη 97 χρόνια ζωής κι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με ανάρτησή της στο facebook γιόρτασε την ιστορική αυτή μέρα. Το σχετικό ποστάρισμα: «97 χρονών παιδί… Ένας σχεδόν αιώνας μα «Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά, όμως εγώ ακόμη εδώ πιστά». Σε ποιόν να πεις και να καταλάβει πως οι κατατρεγμένοι, οι απόκληροι, οι πρόσφυγες οι παραπεταμένοι, θα σφράγιζαν ήδη σχεδόν έναν αιώνα με Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρα και Κατακτήσεις; Σε ποιόν να πεις και να νιώσει το μεγαλείο του να κάνεις το μαύρο-άσπρο; Την αποτυχία στήριξη; Την επιτυχία καύσιμο; Την καθαρότητα της ψυχής σύμβολο; Την μάχη
10:52 20/04/2023

«Όνειρα» Μπαχτσελί για τη Μεσόγειο ως τουρκική λίμνη

NewsBomb
Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν «ονειρεύεται» και αναπολεί τον ΜπαρμπαρόσαΠερισσότερα...
10:08 13/04/2023

Μέσι: Όνειρα... επιστροφής από τον κόσμο του «Camp Nou», φώναζε το όνομά του (vid)

Gazzetta
Το «Camp Nou» γέμισε για τον τελικό του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Ζεράρ Πικέ, με τον κόσμο στις κερκίδες να... ονειρεύεται την επιστροφή του Μέσι στη Βαρκελώνη, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού.
23:04 26/03/2023

Επίδομα Στόλου: «Το βαλς των χαμένων ονείρων» και οι «ρομαντικοί Χατζιδάκηδες»…

militaire.gr
Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις συνέθετε, πίσω στο 1961, εν τάχει τη μελωδία για την ταινία τα Χαμένα Όνειρα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι αφενός η μελωδία αυτή, Το βαλς των χαμένων ονείρων, θα θεωρείται η καλύτερη μελωδία του στον κινηματογράφο, αφετέρου ότι θα χρησιμοποιούταν κατά περίπτωση στο διηνεκές ως έκφραση απογοήτευσης, μαρασμού για […] The post Επίδομα Στόλου: «Το βαλς των χαμένων ονείρων» και οι «ρομαντικοί Χατζιδάκηδες»… appeared first on Militaire.gr.
22:44 19/03/2023

Μίλαν: Όνειρα για πορεία στο Champions League

fosonline.gr
Η πορεία της Μίλαν μέχρι την τελική οκτάδα του Champions League μετά την κατάκτηση του Scudetto την περασμένη σεζόν έχει κάνει τους οπαδούς, τους ειδικούς και τα μέσα ενημέρωσης να αναρωτιούνται πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα.
10:18 11/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load