#Άγιος Παντελεήμονας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Άγιος Παντελεήμονας Αμυνταίου, λόγω των κατολισθήσεων βράχων στο δρόμο προς Άρνισσα

e-ptolemeos.gr
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, μετά τα μεγάλα κατολισθητικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στις 26 Μαρτίου στην επαρχιακή οδό Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα – Τ.Κ. Άρνισσας. Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας η Δ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτασης ανάγκης για διάστημα ενός μήνα (ως τις 15 Ιουνίου), όπως […]
20:53 17/04/2024

Άγιος Παντελεήμονας: Νεκρός 60χρονος από μαχαιριές μετά από άγριο καυγά με 62χρονο

empisteutiko.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο της πολυκατοικίας αυτής στην οδό Ξανθίππης στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν ακόμα ένας άνδρας, ο οποίος ήταν τραυματισμένος. Πρόκειται για έναν 60χρονο και έναν 62χρονο που ήταν σε κατάσταση μέθης, και είναι πιθανό σε αυτή την κατάσταση να τσακώθηκαν άγρια και να μαχαιρώθηκαν. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τα ακριβή αίτια […] The post Άγιος Παντελεήμονας: Νεκρός 60χρονος από μαχαιριές μετά από άγριο καυγά με 62χρονο appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 26/02/2024

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ»

empisteutiko.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από δύο χτυπήματα του «δράκου των ασανσέρ» μέσα σε 24 ώρες. Η αστυνομία χτενίζει τον Άγιο Παντελεήμονα για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ», καθώς δύο ανήλικες ηλικίας 13 και 14 ετών κατήγγειλαν στην αστυνομία την δράση του αγνώστου την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα (21.01.24-22.01.24). Ο άγνωστος άντρας, στην περίπτωση της […] The post Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 26/01/2024

Άγιος Παντελεήμονας: Άφαντος ο δράκος των ασανσέρ που θώπευσε δύο ανήλικες – Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ

paraskhnio.gr
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι καταγγελίες για την ύπαρξη «δράκου» που χτυπά σε ασανσέρ, εγκλωβίζοντας και θωπεύοντας -σε δύο περιπτώσεις- κορίτσια, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ταυτόχρονα, μεγάλη είναι η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπήρξαν δύο διαφορετικές καταγγελίες για δύο διαφορετικά συμβάντα που έγιναν την Κυριακή και τη Δευτέρα. Οι καταγγελίες έγιναν αυθημερόν για το περιστατικό Το άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: Άφαντος ο δράκος των ασανσέρ που θώπευσε δύο ανήλικες – Αλλοδαπό νεαρό που μιλά σπαστά ελληνικά αναζητά η ΕΛΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 26/01/2024

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η περιγραφή της 45χρονης

Newsique.gr
Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η 45χρονη γυναίκα που παραλίγο να βρεθεί και εκείνη νεκρή από τα πυρά του 74χρονου γείτονά της στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο 50χρονος σύζυγός της έχασε τη ζωή του ενώ η ίδια δέχθηκε πυροβολισμούς στην προσπάθεια να σώσει το παιδί της. Η ίδια μέσα από το νοσοκομείο μίλησε στο Mega για […] Το άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η περιγραφή της 45χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 03/10/2023

Άγιος Παντελεήμονας: «Θα τους σκότωνα όλους εκεί μέσα»

Newsique.gr
Η δολοφονία ενός 50χρονου άνδρα, από έναν 74χρονο, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στον Άγιο Παντελεήμονα, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Ο δράστης, όπως αποδείχθηκε, είναι σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν συλληφθεί τρεις φορές για διαρρήξεις. Προχωρούσε σε διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων, είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια και για σωματικές βλάβες, συμμετοχή σε επιθέσεις και συμμετοχή σε εγκληματική […] Το άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: «Θα τους σκότωνα όλους εκεί μέσα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 02/10/2023

Άγιος Παντελεήμονας: «Τσακωθήκαμε, τη χτύπησα κι έφυγα – Δεν κατάλαβα ότι τη σκότωσα», δήλωσε ο δολοφόνος της Κουβανής τρανς

tromaktiko.gr
Απολογήθηκε στις αρχές ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα. Στην απολογία του, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News και μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είπε πως βρέθηκε σε θέση άμυνας, και ότι το 46χρονο θύμα τον χτύπησε πρώτα και εκείνος […] The post Άγιος Παντελεήμονας: «Τσακωθήκαμε, τη χτύπησα κι έφυγα – Δεν κατάλαβα ότι τη σκότωσα», δήλωσε ο δολοφόνος της Κουβανής τρανς appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 31/07/2023

Άγιος Παντελεήμων εορτή: Πότε γιορτάζουν Παντελής, Παντελίνα, Παντέλος, Παντελίτσα το 2023

fimes.gr
Διαβάστε ποιος ήταν ο Άγιος Παντελεήμονας και πότε γιορτάζουν Παντελής, Παντελίνα, Παντέλος, Παντελίτσα. Ο Άγιος Παντελεήμων (275 – 27 Ιουλίου 305) είναι Χριστιανός Μικρασιάτης άγιος και μεγαλομάρτυς της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έδρασε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.Χ. στη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας. Άγιος Παντελεήμων Βίος Ο Άγιος Παντελεήμων (275 – 27 Ιουλίου 305) είναι […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Άγιος Παντελεήμων εορτή: Πότε γιορτάζουν Παντελής, Παντελίνα, Παντέλος, Παντελίτσα το 2023.
20:37 26/07/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς

tlife.gr
Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή τον 35χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές μετά τη δολοφονία της To άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 20/07/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Προσπάθησαν να βιάσουν 18χρονο υπό την απειλή όπλου

lamianow.gr
Τρεις νεαροί στον Άγιο Παντελεήμονα προσπάθησαν να βιάσουν 18χρονο υπό την απειλή όπλου. Ο νεαρός αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Ο 23χρονοςφέρεται να ζήτησε από έναν 18χρονο να προβούν σε ερωτικές πράξεις από κοινού με τους δύο άλλους συλληφθέντες. Ο 18χρονος αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο δεν τα […] The post Άγιος Παντελεήμονας: Προσπάθησαν να βιάσουν 18χρονο υπό την απειλή όπλου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 13/07/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Βασανιστικός ο θάνατος της Άννας – Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

logiastarata.gr
Σε άτομα του στενού φιλικού αλλά και του περιστασιακού περιβάλλοντος, με τα οποία είχε επαφές, αναζητούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της Κουβανής τρανς γυναίκας, στον Άγιο Παντελεήμονα. Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έγινε προσπάθεια συλλογής γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων από το σώμα της Άννας Ιβάνκοβα και από […] The post Άγιος Παντελεήμονας: Βασανιστικός ο θάνατος της Άννας – Τα δύο σενάρια που εξετάζονται appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:00 12/07/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Με μαχαιριές στον λαιμό σκότωσαν την 46χρονη τρανς – Το μυστήριο με τις αναρτήσεις στο Facebook

lamianow.gr
H Άννα Ιβάνκοβα συμμετείχε ως «βασίλισσα» στο Pride του Ιουνίου – Τι λέει κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα Γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που συμμετείχε στο τελευταίο Athens Prideενώ εμφανιζόταν και ως performer σε γνωστό club, στη λεωφόρο Συγγρού, ήταν η 46χρονη τρανς, Άννα Ιβάνκοβα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, στον Άγιο Παντελεήμονα. Η 46χρονη […] The post Άγιος Παντελεήμονας: Με μαχαιριές στον λαιμό σκότωσαν την 46χρονη τρανς – Το μυστήριο με τις αναρτήσεις στο Facebook appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 11/07/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας της Κουβανής τρανς – Τη βρήκε η σπιτονοικοκυρά της

lamianow.gr
Άτομα που γνώριζαν την 46χρονη κάνουν λόγο για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που ήρθε στην Ελλάδα πριν 4 χρόνια, για μια καλύτερη ζωή Το κίνητρο της δολοφονίας ερευνά η αστυνομία για την Κουβανή τρανσέξουαλ που βρέθηκε άγρια μαχαιρωμένη στο διαμέρισμά της, στον Άγιο Παντελεήμονα, το απόγευμα της Δευτέρας. Η σορός της 46χρονης τρανς γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε […] The post Άγιος Παντελεήμονας: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας της Κουβανής τρανς – Τη βρήκε η σπιτονοικοκυρά της appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:37 11/07/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο τραυματίες, δύο συλλήψεις σε αιματηρή επίθεση

naftemporiki.gr
Ένταση το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 11:30 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ομάδα περίπου 10 Πακιστανών επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, παίρνοντας το… Άγιος Παντελεήμονας: Δύο τραυματίες, δύο συλλήψεις σε αιματηρή επίθεση - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11:42 14/05/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε μέλος κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών – Η «ταρίφα»

naftemporiki.gr
Μέλος κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 36χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη σε αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, μεσημβρινές ώρες χθες, στην… Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε μέλος κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών – Η «ταρίφα» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
14:32 11/05/2023

52χρονη προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον σύζυγό της στον Άγιο Παντελεήμονα (βίντεο)

eleftheriaonline.gr
Μια 52χρονη από την Αλβανία, συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατηγορούμενη ότι προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον 57χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ζευγάρι τσακώθηκε και ξαφνικά η γυναίκα περιέλουσε με νέφτι τον σύζυγό της, ενώ αμέσως μετά προσπάθησε να τον κάψει. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα επί της οδού Μιχαήλ Νομικού. Ο 57χρονος Αλβανός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα. Η κατηγορούμενη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αυτοπυρ
13:20 14/04/2023

Άγιος Παντελεήμονας: 42χρονη γυναίκα περιέλουσε σύζυγό της με εύφλεκτο υγρό – Εκείνος από αντίδραση, αυτοπυρπολήθηκε

eleftherostypos.gr
Στις φλόγες τυλίχτηκε ένας άνδρας στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από καυγά με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ξέσπασε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού από την Αλβανία στο σπίτι που μένουν στον Άγιο Παντελεήμονα. Η κατάσταση ξέφυγε όταν η 42χρονη γυναίκα περιέλουσε τον άνδρα με εύφλεκτο υγρό. Ο ίδιος, πιθανότατα […] Το άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: 42χρονη γυναίκα περιέλουσε σύζυγό της με εύφλεκτο υγρό – Εκείνος από αντίδραση, αυτοπυρπολήθηκε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:18 14/04/2023

Νέες ασφαλτοστρώσεις σε μικρούς και μεγάλους δρόμους του δήμου Αθηναίων

Cnn.gr
Με ασφαλτοστρώσεις στις περιοχές Κυψέλης, Νέας Κυψέλης, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Αμερικής και Πλατεία Αττικής, συνεχίζεται η προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών της πρωτεύουσας από το δήμο Αθηναίων.Περισσότερα...
10:16 31/03/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Μαχαίρωσαν 15χρονο για να τον ληστέψουν – Στο νοσοκομείο ο ανήλικος

paraskhnio.gr
Ένας 15χρονο, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καραμαλάκη στον Άγιο Παντελεήμονα, δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Τρεις άγνωστοι άνδρες, απείλησαν με μαχαίρι τον 15χρονο ζητώντας του να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Όταν ο 15χρονος Αλβανός αντέδρασε, ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο ανήλικος δέχθηκε χτύπημα από το μαχαίρι στον μηρό. Μετά Το άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: Μαχαίρωσαν 15χρονο για να τον ληστέψουν – Στο νοσοκομείο ο ανήλικος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:50 18/03/2023

Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 21χρονο που αντιστάθηκε σε ληστεία σε βάρος του

naftemporiki.gr
Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται 21χρονος, θύμα επίθεσης από δύο δράστες, που επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός περπατούσε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όταν περίπου… Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 21χρονο που αντιστάθηκε σε ληστεία σε βάρος του - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:34 03/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load