#Ορκωμοσία

Ορκωμοσίες Αποφοίτων της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Δεν επιτρέπεται η χρήση κόρνας, σερπαντίνων, κομφετί κ.α.

myvolos.net
Από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των τελετών απονομής πτυχίων στους αποφοίτους των Τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου Βόλου (Γ. Καρτάλη 72 [Γαλλίας] και Ροζού, Βόλος), ως εξής: Τρίτη 16 Απριλίου 2024 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΏρα 09:00α) Ορκωμοσία αποφοίτων […]
19:46 04/04/2024

Ορκωμοσία των Αγωνιστών της Πάτρας - Η Αναπαράσταση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

patrasevents.gr
πλατεία Αγίου ΓεωργίουΚυριακή, 24 Μάρ 2024 12:00«Ζήτωσαν οι Αρχηγοί!» Με τιμή και περηφάνια, οι «Μωραΐτες» σας προσκαλούν στην Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών της Πάτρας που πραγματοποιείται για έκτη χρονιά. Ιωάννης Παπαδιαμαντόπουλος, Ανδρέας Ζαΐμης, Μπενιζέλος Ρούφος, Ανδρέας Λόντος, Σωτήρης Θεοχαρόπουλος, Παναγιώτης Καρατζάς, Νικόλαος Γερακάρης, Νικόλαος Λόντος, Κερνίτσης Προκόπιος και εκατοντάδες Πατρινοί ορκίστηκαν «Λευτεριά ή Θάνατος» πάνω στον ξύλινο Σταυρό που έστησε ο Δεσπότης Γερμανός στο αλώνι του Αη - Γιώργη στις 25 Μαρτίου του 1821. Κυριακή...
09:53 20/03/2024

Παρουσία ΥΦΕΘΑ ορκίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι Οπλίτες στο 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού [pics]

onalert.gr
Ο ΥΦΕΘΑ κ. Κεφαλογιάννης παρέστη σήμερα στην τελετή Ορκωμοσίας Νεοσυλλέκτων Οπλιτών στο 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού στο Ρέθυμνο. The post Παρουσία ΥΦΕΘΑ ορκίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι Οπλίτες στο 547 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού [pics] appeared first on OnAlert.
18:28 09/02/2024

Δήμος Καστοριάς: Ορκωμοσία Μελών των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων

e-ptolemeos.gr
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς η ορκωμοσία  Μελών των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καστοριάς, που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην προγραμματισμένη ορκωμοσία της 16ης Δεκεμβρίου 2023, λόγω αντικειμενικών τους δυσκολιών. Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης.  
15:53 11/01/2024

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες και των 7 Δημάρχων της Π.Ε. Φθιώτιδος

lamianow.gr
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι τελετές ορκωμοσίας των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δευτέρου βαθμού, στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Εκτός από την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού και του περί αυτόν Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Συμεών τέλεσε διαδοχικά και τις ορκωμοσίες και στους επτά Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, η οποία πλέον ολάκερη ανήκει στην αποκλειστική εκκλησιαστική δικαιοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Ο κ. Συμεών τέλεσε τις ορκωμοσίες στην Κάτω Τιθορέα, στην Λαμία, στον Δομοκό, στα Καμένα Βούρλα, στην Αταλάντη, στην Μακρακώμη και στην Στυλίδα, ενώ σε κάθε Δημοτική Αρχή προσέφερε ως ενθύμιον
12:37 02/01/2024

Αποκαλύπτουμε!!!…. Εδώ θα γίνει η Ορκωμοσία Σακκά απόψε

trikalavoice.gr
Το trikalavoice.gr “τρύπωσε” στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και σας αποκαλύπτει πως έχει διαμορφωθεί ο χώρος για την αποψινή ορκωμοσία του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά και των λοιπών αιρετών του Δήμου μας.
13:53 28/12/2023

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Λαμία

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ – Νωρίς το απόγευμα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ο Β΄ αφίχθη για μια ακόμη φορά στην πόλη της Λαμίας, ανταποκρινόμενος στην ευγενική και υιική πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, προκειμένου απόψε το βράδυ να τιμήσει με την υψηλή Αυτού παρουσία την Τελετή Ορκωμοσίας του Περιφερειάρχου Στερεάς […]
19:09 27/12/2023

Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ: Την Ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Mιχ. Μιτζικού, του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων τέλεσε… σήμερα στο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ( CERN )» στο Νεοχώρι , σε πανηγυρική τελετή, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των παρατάξεων. Στο τέλος της τελετής […]
11:09 22/12/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Ορκίστηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής

Newsique.gr
Τελετή Ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά καθώς και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. Ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς ως νέος Περιφερειάρχης Αττικής. Το «παρών» έδωσαν μέλη της Κυβέρνησης, βουλευτές, δήμαρχοι της Αττικής αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και ειδικότερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Το άρθρο Νίκος Χαρδαλιάς: Ορκίστηκε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:58 20/12/2023

Κωστακόπουλος: Η δέσμευσή μου θα γίνει πράξη με εργατικότητα, συνέπεια και ευθύνη

agrinionews.gr
«Η δέσμευσή μου θα γίνει πράξη με εργατικότητα, συνέπεια και ευθύνη ώστε να μη διαψεύσω τις προσδοκίες των συμπατριωτών μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους», ανέφερε σε δήλωση ο Χρήστος Κωστακόπουλος μετά την αποψινή Ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Η δήλωση του κ. Κωστακόπουλου: «Η σημερινή ορκωμοσία μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, με την Παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα - Ενωμένοι Μπορούμε» σηματοδοτεί μια νέα θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι μια ημέρα χαράς, συγκίνησης, δικαίωσης αλλά κυρίως δέσμευσης προς τους υπερήφανους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας να θέσω πάνω και πρώτα απ’ όλα τα συμφέροντα τους. Και η δέσμευσή μου θα γίνει πράξη με
18:46 19/12/2023

Θεσσαλονίκη – Ορκωμοσία Στέλιου Αγγελούδη: Δεν φόρεσε το Διάσημο ο νέος δήμαρχος

paraskhnio.gr
Χωρίς να φορέσει το Διάσημο, το πολύτιμο περιδέραιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης. Διαβάστε περισσότερα karfitsa.gr Το άρθρο Θεσσαλονίκη – Ορκωμοσία Στέλιου Αγγελούδη: Δεν φόρεσε το Διάσημο ο νέος δήμαρχος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 19/12/2023

ΓΕΣ: Ορκωμοσία Πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)

onalert.gr
Ορκίστηκαν 167 πρωτοετείς σπουδαστές της ΣΜΥ, εκ των οποίων 124 από την Ελλάδα, 38 από την Κύπρο και 5 από την Γεωργία. The post ΓΕΣ: Ορκωμοσία Πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) appeared first on OnAlert.
12:28 21/10/2023

Παμμεσσηνιακή συνάντηση με σημαντική συμμετοχή στην Αθήνα

eleftheriaonline.gr
  Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η Παμμεσσηνιακή Συνάντηση στο αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" της Τεχνόπολης στην Αθήνα. Οργανώθηκε από τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία και τη Συντονιστική Επιτροπή για τη νομισματική απεικόνιση της Ορκωμοσίας των Ντρέδων, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού Μεσσηνίων. Τη συνάντηση χαιρέτισαν ο Νίκος Αβραμίδης, αντιδήμαρχος, εκπρόσωπος δημάρχου Δήμου Αθηναίων ως οικοδεσπότης. ο στρατηγός ε.α. Χαράλαμπος Λαλούσης, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, βουλευτής Α΄ Αθηνών Νέας Δημοκρατίας, τ. Υπουργός, ο Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Νομού Μεσσηνίας, τ.
23:46 11/07/2023

Ραχήλ Μακρή για Μπιμπίλα-Κεφαλά: «Μην τους λυπάστε, θα κάνουν δύο μήνες διακοπές με τον μισθό της Βουλής»

govastileto.gr
Την Ραχαήλ Μακρή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δημοσιογράφος Μένια Κούκου. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επιλογή ενδυμασίας του Σπύρου Μπιμπίλα και της Τζώρτζια Κεφαλά για την Ορκωμοσία της Βουλής, αλλά και για τα σχόλια του Θάνου Τζημερού κατά της Τζώρτζια Κεφαλά. «Εγώ αυτό που έχω να […]
21:00 05/07/2023

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Οι Βουλευτές που εμφανίστηκαν με τους συντρόφους και τους συζύγους τους

tlife.gr
Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής. Κάποιοι από τους βουλευτές To άρθρο Ορκωμοσία νέας Βουλής: Οι Βουλευτές που εμφανίστηκαν με τους συντρόφους και τους συζύγους τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 03/07/2023

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

empisteutiko.gr
Ορκίστηκε το πρωί της Δευτέρας (03.07.23) η νέα Βουλή παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η σύγκληση της πανηγυρικής εναρκτήριας συνεδρίασης της νέας Βουλής πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί, με προεδρεύοντα τον Α’ Αντιπρόεδρο της προηγούμενης Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, συνεπικουρούμενος από τους τέσσερις προσωρινούς Γραμματείς, που είναι οι νεότεροι στην ηλικία βουλευτές των δύο […] The post Ορκωμοσία νέας Βουλής: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 03/07/2023

Ορκωμοσία νέας Βουλής: Η Τζώρτζια Κεφαλά των «Μπλε» σε ανατρεπτική εμφάνιση

tlife.gr
Η νέα Βουλή ορκίζεται σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου, με τους βουλευτές να φτάνουν πριν από τις To άρθρο Ορκωμοσία νέας Βουλής: Η Τζώρτζια Κεφαλά των «Μπλε» σε ανατρεπτική εμφάνιση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 03/07/2023

Ορκωμοσία Βουλής: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις αφίξεις

okmag.gr
Σήμερα πραγματοποιείται η ορκωμοσία της νέας Βουλής. Πλήθος κάμερες βρίσκονται έξω από το Σύναγμα για να απαθανατίσουν τις αφίξεις των 300 βουλευτών. Οι 100 είναι τα πρωτάκια της Βουλής ενώ 98 είναι οι γυναίκες που θα καθίσουν στα έδρανα. Από τις αφίξεις που έκαναν αίσθηση ήταν αυτή των Σπύρου Μπιμπίλα και Τζώρτια Κεφαλά. Στα ασπρόμαυρα […] The post Ορκωμοσία Βουλής: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις αφίξεις appeared first on OK! Magazine.
10:58 03/07/2023

Ορκωμοσία νέων Σημαιοφόρων ΠΝ και ΛΣ-Φωτογραφίες

militaire.gr
Tελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά. Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς επέδωσε η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων αποφοίτησαν 48 Σημαιοφόροι του ΠΝ (29 Μάχιμοι και 19 Μηχανικοί), εκ των οποίων δύο Ιορδανοί και ένας Μαυροβούνιος. [caption id="attachment_294145" align="alignnone" width="1024"] (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)[/caption] [caption id="attachment_294146" align="alignnone" width="1024"] (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚ
12:00 29/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load