#Οχιά

Ναυπακτία: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο – Η καλοκαιρία δεν αφήνει τα φίδια να… κοιμηθούν!

sinidisi.gr
Ηλικιωμένος έκανε εργασίες στον κήπο του σπιτιού του στη Βελβίνα Ναυπακτίας και τον δάγκωσε οχιά....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ναυπακτία: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο – Η καλοκαιρία δεν αφήνει τα φίδια να… κοιμηθούν!
16:09 17/11/2023

Οχιά δάγκωσε 51χρονο

Newsique.gr
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 51χρονος άνδρας από το Αγρίνιο, ο οποίος δέχθηκε δάγκωμα από οχιά. Ο άνδρας διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας», ώστε να τού χορηγηθεί αντιοφικός ορός. Ευτυχώς, η υπόθεση κύλησε θετικά για τον 51χρονο. Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σύντομα αναμένεται να λάβει εξιτήριο, […] Το άρθρο Οχιά δάγκωσε 51χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
17:58 24/10/2023

F-16 Viper: Αποκαλυπτήρια για την πρώτη «Οχιά» της Σλοβακίας – Θα παραλάβει συνολικά 14 αναβαθμισμένα μαχητικά [pics]

onalert.gr
«Αποκαλυπτήρια» για το πρώτο μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 Viper (Block 70) που θα παραλάβει η Σλοβακία, έγιναν σε σχετική εκδήλωση. The post F-16 Viper: Αποκαλυπτήρια για την πρώτη «Οχιά» της Σλοβακίας – Θα παραλάβει συνολικά 14 αναβαθμισμένα μαχητικά [pics] appeared first on OnAlert.
15:28 08/09/2023

F-16 Viper: Lockheed Martin και ΕΑΒ παρέδωσαν την 10η αναβαθμισμένη «Οχιά»

onalert.gr
Παραδόθηκε το 10 αναβαθμισμένο μαχητικό αεροσκάφος F-16 Viper για την Πολεμική Αεροπορία, ενώ μάλιστα επισημαίνεται ότι συνολικά 84 αεροσκάφη θα αναβαθμιστούν. The post F-16 Viper: Lockheed Martin και ΕΑΒ παρέδωσαν την 10η αναβαθμισμένη «Οχιά» appeared first on OnAlert.
21:28 02/08/2023

Βόλος: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο στο κτήμα - Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο 70χρονος

Παραπολιτικά
O 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο
14:00 14/06/2023

Ενημέρωση-συμβουλές για τα φίδια με αφορμή την αύξηση των θεάσεων τους στο Αγρίνιο

agrinionews.gr
Με αφορμή τα όλο και περισσότερα περιστατικά με θεάσεις φιδιών σε κατοικημένες περιοχές εντός Αγρινίου, αλλά και στα περίχωρα, ο Νίκος Πατερέκας - διασώστης άγριων ζώων και συνεργάτης της ΑΝΙΜΑ καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου για απεγκλωβισμούς φιδιών- απαντά σε βασικά ερωτήματα που εκφράζονται από συμπολίτες. Οι απαντήσεις- προτροπές του Νίκου αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο και συμμετοχής σε απεγκλωβισμούς πάνω από 150 φιδιών στην περιοχή του Αγρινίου μαζί με την Πυροσβεστική υπηρεσία, όπου τα περισσότερα για να γνωρίζει και ο κόσμος είναι μη δηλητηριώδη φίδια. Τα περισσότερα φίδια που απεγκλωβίζονται κάθε χρόνο στο Αγρίνιο ανήκουν στο είδος
00:46 14/06/2023

Αγρίνιο: Οχιά δάγκωσε ηλικιωμένο

tovima
Ο ηλικιωμένος άνδρας που τον δάγκωσε οχιά μεταφέρθηκε στην Πάτρα και είναι εκτός κινδύνου.
08:00 12/06/2023

Λαμία: Οχιά… σουλατσάριζε στο Νοσοκομείο Λαμίας – ΕΙΚΟΝΕΣ

lamianow.gr
Μια όχι και τόσο ευπρόσδεκτη επισκέπτρια περιφέρονταν σήμερα στο Νοσοκομείο Λαμίας και αφού ολοκλήρωσε τις βόλτες της, βρήκε καταφύγιο σε μια σειρά από άδειες παλέτες. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν προκειμένου να την απομακρύνουν από τον χώρο, κατάφεραν να την εντοπίσουν, να την βγάλουν με ειδικό εργαλείο από την κρυψώνα της και να την παραδώσουν στο […] The post Λαμία: Οχιά… σουλατσάριζε στο Νοσοκομείο Λαμίας – ΕΙΚΟΝΕΣ appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 10/06/2023

Κολωνάκι: Οχιά έκανε βόλτες στη συμβολή Βαλαωρίτου και Αμερικής

neolaia.gr
H σχετικά μικρή σε μέγεθος οχιά φαίνεται στο βίντεο να κυκλοφορεί ανενόχλητη στο Κολωνάκι.
15:46 06/06/2023

Viral Βίντεο: Οχιά στο Κολωνάκι κοντά στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη

koolnews.gr
Στον κεντρικό δρόμο της Βαλαωρίτου και Αμερικής, στην καρδιά του Κολωνακίου, μια οχιά εμφανίστηκε στο δρόμο που απέχει μόνο λίγα μέτρα από την κατοικία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Το επεισόδιο έχει προκαλέσει σύγχυση και ανησυχία, καθώς η περιοχή είναι κατά κύριο λόγο αστική και δεν είναι συνηθισμένο να παρουσιάζονται τέτοιου είδους ερπετά. Μάλιστα, πριν λίγες […] The post Viral Βίντεο: Οχιά στο Κολωνάκι κοντά στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη appeared first on Koolnews.gr.
12:58 05/06/2023

Οχιά κόβει βόλτες στο Κολωνάκι – Δείτε βίντεο

lamianow.gr
Μετά τη Θεσσαλονίκη, οι οχιές άρχισαν να εμφανίζονται… και στο κέντρο της Αθήνας! Στο βίντεο του protothema.gr διακρίνεται μια οχιά σχετικά μικρού μεγέθους… να κόβει βόλτες στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και Αμερικής, στο Κολωνάκι, την ώρα που αμέριμνοι περαστικοί περνούν από δίπλα της. Δείτε το βίντεο The post Οχιά κόβει βόλτες στο Κολωνάκι – Δείτε βίντεο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 05/06/2023

Μαγνησία: Οχιά δάγκωσε 55χρονη στην αυλή του σπιτιού της

lykavitos.gr
Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, μια γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο μετά από δάγκωμα οχιάς. Αυτήν τη φορά ήταν στην αυλή του σπιτιού της, στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, όταν το δηλητηριώδες ερπετό πετάχτηκε και της επιτέθηκε. 
01:17 01/06/2023

Θεσσαλονίκη: Οχιά σε σπίτι στο Πανόραμα – Επέμβαση εθελοντών

lamiafm1.gr
Οι εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων, Ελευθερία Βεκίλογλου και Στέλιος Γερωνυμάκης, της μίλησαν στο MEGA για το περιστατικό με την εμφάνιση οχιάς σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Πληθαίνουν τα περιστατικά με την εμφάνιση οχιών σε αυλές σπιτιών στη βόρεια Ελλάδα. Αυτή τη φορά, την Τρίτη βρέθηκε μία οχιά σε σπίτι στο Πανόραμα στη […] The post Θεσσαλονίκη: Οχιά σε σπίτι στο Πανόραμα – Επέμβαση εθελοντών appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
09:53 31/05/2023

Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε 39χρονη ερπετολόγο μέσα σε σχολείο – Δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονη ερπετολόγος μετά από δάγκωμα που δέχτηκε από οχιά σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος κλήθηκε στο 30o Γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για να εγκλωβίσει μια οχιά που εντοπίστηκε από καθηγητή. Ο καθηγητής είχε αντιληφθεί...
12:06 27/05/2023

Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε εθελόντρια ερπετολόγο σε σχολείο - Διασωληνώθηκε η 39χρονη

ProtoThema.gr
Η 39χρονη πήγε σε σχολείο για να εγκλωβίσει το φίδι που εντόπισε καθηγητής - Το ερπετό τη δάγκωσε τη στιγμή που αυτή το έπιανε
19:12 26/05/2023

Η ΕΑΒ παραδίδει το πέμπτο F-16 Viper - Ξεκινούν οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης

Cnn.gr
Η 5η «Οχιά» της Πολεμικής Αεροπορίας βγήκε από τα υπόστεγα της ΕΑΒ και είναι έτοιμη να ενταχθεί στο ελληνικό οπλοστάσιο. Το αναβαθμισμένο F-16 Viper είναι το πρώτο που ολοκληρώνεται από…Περισσότερα...
07:06 21/01/2023

Οχιά δάγκωσε εθελόντρια που αναζητούσε αγνοούμενο στις Σέρρες

paraskhnio.gr
Μια γυναίκα που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου ηλικιωμένου που έχει εξαφανιστεί στην περιοχή της Βισαλτίας στις Σέρρες, δαγκώθηκε από οχιά. Η γυναίκα, που είναι εθελόντρια του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), είναι συνοδός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ο οποίος αναζητούσε ίχνη του αγνοούμενου. Για καλή της τύχη, φορούσε ειδικές μπότες που Το άρθρο Οχιά δάγκωσε εθελόντρια που αναζητούσε αγνοούμενο στις Σέρρες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:14 25/09/2022

Σέρρες: Οχιά δάγκωσε εθελόντρια κατά τη διάρκεια ερευνών

lykavitos.gr
Ένα φίδι δάγκωσε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια ερευνών στη Βισαλτία, στις Σέρρες.
09:42 24/09/2022

Σέρρες: Οχιά χτύπησε δύο φορές στο πόδι διασώστρια-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

grtimes.gr
Άγιο είχε μία εθελόντρια της ομάδας διάσωσης Ο.Φ.Κ.Α.Θ. κατά τη διάρκεια ερευνών στην ευρύτερη περιοχή της Βισαλτίας στο Στρυμονικό κόλπο κοντά στη Νιγρίτα Σερρών για την αναζήτηση 87χρονου αγνοουμένου από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Επίλεκτο μέλος της ομάδας η Μαρία συνοδεία ειδικού σκύλου και δεύτερου διασώστη βρίσκονταν σε δύσκολο ελώδες σημείο. Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα! σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες Ο σκύλος ιχνηλάτης που κρατούσε πέρασε πάνω από το φίδι που πιθανότατα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ήταν σε καταστολή. Την χτύπησε δύο φορές Όταν όμως πέρασε η Μαρία την χτύπησε στο πόδι. Στην προσπάθεια της να γυρίσει στη θέση της
23:14 23/09/2022

Φίδια στις πόλεις: Κακός σύμβουλος ο πανικός-Ακίνδυνα τα περισσότερα

grtimes.gr
Σε καθημερινότητα τείνουν να εξελιχθούν οι ειδήσεις με τον εντοπισμό φιδιών εντός των πόλεων και μάλιστα σε πολυσύχναστα σημεία, όπως για παράδειγμα αυτά που βρέθηκαν στο κέντρο της Κομοτηνής και στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, σε μέρος όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα εστίασης. Ωστόσο, όπως αναφέρουν ειδικοί και επιστήμονες, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή πρόκλησης πανικού, καθώς επρόκειτο για ένα συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά αυτή την εποχή που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τα ερπετά έχουν ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη τους και βρίσκονται σε αναζήτηση τροφής. «Πρόκειται για μια φυσική ικανότητα της γης αυτή την εποχή, διότι η παρουσία των φιδιών στα αστικά κέντρα σχετίζεται πάντα
19:32 01/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load