#Παγωτό

Cheesecake με παγωτό καϊμάκι και ζελέ λεμόνι

matrix24.gr
Αυτό το γλυκό τα συνδυάζει όλα σε ένα: Και cheesecake και παγωτό και ζελέ! Υλικά 2 φάκελοι Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 160 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ 1200 ml (6 [...]
15:46 11/03/2024

Μαμά – «Παγωτό» ο Μάρκος Σεφερλής με παίκτη: «Έχεις νεύρα σήμερα, μου τσαμπουκαλεύεσαι»

zappit.gr
Με ένα ακόμα επεισόδιο της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ήρθε ο Μάρκος Σεφερλής, το απόγευμα […] The post Μαμά – «Παγωτό» ο Μάρκος Σεφερλής με παίκτη: «Έχεις νεύρα σήμερα, μου τσαμπουκαλεύεσαι» appeared first on Zappit.
20:00 01/11/2023

Η συνταγή που έγινε viral! Παγωτό λεμόνι από τον Άκη Πετρετζίκη

gossip-tv.gr
Δείτε πώς να φτιάξετε το πιο νόστιμο παγωτό λεμόνι που έγινε viral στα social media! Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σερβίροντάς το μέσα σε λεμονόκουπες μας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης. Περισσότερα...
09:37 01/08/2023

Εύκολες συνταγές: Παγωτό ξυλάκι με επικάλυψη σοκολάτας

neolaia.gr
Κρατσανιστή σοκολατένια επικάλυψη, βελούδινη κρέμα και όλες οι αναμνήσεις των παιδικών μας καλοκαιριών αναβιώνουν με αυτό το κλασικό ξυλάκι παγωτό.
17:46 30/07/2023

Σάλος με το σαχλό αστειο του Μητσοτακη για την αδιαθεσία του Κουτσούμπα στο βήμα της βουλης – Τον κράζουν στο διαδίκτυο

olympia.gr
Το «άκυρο» χιούμορ του Μητσοτάκη για τον Κουτσούμπα «Παγωτό» άφησε τους βουλευτές της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το σχόλιο που έκανε για τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο πρωθυπουργός θέλησε να σχολιάσει («δεν μπορώ να μην το κάνω», ανέφερε) την ασθένεια του γραμματέα του ΚΚΕ, και είπε το εξής: «για πρώτη φορά όλη η αίθουσα χειροκρότησε […] Σάλος με το σαχλό αστειο του Μητσοτακη για την αδιαθεσία του Κουτσούμπα στο βήμα της βουλης – Τον κράζουν στο διαδίκτυο - olympia
00:28 09/07/2023

Παγωτό: Ποιο έχει τις περισσότερες θερμίδες; Ποια παγωτά παχαίνουν λιγότερο;

koolnews.gr
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ήδη οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπει στον πειρασμό να αγοράσουμε το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων: το παγωτό. Δυστυχώς, υπάρχει μια προκατάληψη που θέλει το παγωτό να μας γεμίζει περιττές θερμίδες και να αποτελεί το νούμερο ένα καλοκαιρινό εχθρό της σιλουέτας μας. Τι θα λέγατε όμως αν […] The post Παγωτό: Ποιο έχει τις περισσότερες θερμίδες; Ποια παγωτά παχαίνουν λιγότερο; appeared first on Koolnews.gr.
16:08 22/05/2023

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό cheesecake φράουλα

eleftherostypos.gr
Παγωτό cheesecake φράουλα… Εύκολη συνταγή που ο καθένας μπορεί να φτιάξει, με λίγα υλικά, από τη μοναδική Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η πλούσια γεύση του cheesecake με την αρωματική σάλτσα φράουλα θα σας ξετρελάνει. Το αφράτο παγωτό με τα κομμάτια μπισκότου, θα γίνει το αγαπημένη σπιτικό παγωτό όλης της οικογένειας. Yλικά – Παγωτό cheesecake φράουλα 400 γραμμ. […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό cheesecake φράουλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:54 01/05/2023

Η συνταγή της ημέρας: Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας

eleftherostypos.gr
Eίναι η λιχουδιά που έχει συνδεθεί με τις παιδικές μας αναμνήσεις. Όποια γεύση και να δοκιμάσεις αποτελεί απολαυστικό επιδόρπιο του καλοκαιριού, με μικρούς και μεγάλους να παραδίδονται στη μοναδική γεύση του. Παγωτό σοκολάτας, πανεύκολο και θεϊκό, από τη Νεκταρία Κοκκινάκη. Είναι εύκολο στην παρασκευή του, και προπάντων οικονομικό. Μπορούμε να το φτιάξουμε στην κουζίνα μας […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:32 26/04/2023

Τι είναι το «Λιωμένο Παγωτό» που τραγούδησαν τα Ξύλινα Σπαθιά-Παρασκευή

fosonline.gr
Το  τραγούδι  «Λιωμένο Παγωτό» που μιλάει για καλοκαίρι και παραλίες έχει διαφορετικό νόημα...
12:08 21/10/2022

Παγωτό χωρίς τύψεις – Κι όμως δεν παχαίνει όσο νομίζαμε

eleftherostypos.gr
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι σημαντικό να ενσωματώσουμε λιχουδιές στη διατροφή μας, ώστε να μην αισθανόμαστε στέρηση. Ωστόσο, αυτό συχνά προκαλεί σύγχυση στη διατροφή, οδηγώντας πολλά άτομα να πιστεύουν ότι μπορούν να καταναλώνουν γλυκά/παγωτά κάθε μέρα. Δυστυχώς, η υπερβολική ποσότητα δεν θα μας βοηθήσει να χάσουμε βάρος. Ετσι, αν θέλουμε να χάσουμε κιλά χωρίς να […] Το άρθρο Παγωτό χωρίς τύψεις – Κι όμως δεν παχαίνει όσο νομίζαμε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:04 22/08/2022

Παγωτό σοκολάτα για τις μεγάλες ζέστες!

eleftheriaonline.gr
  Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται να υπάρξει… Είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια της παιδικής μας ηλικίας, με τις βόλτες στις διακοπές, με τις βόλτες στις μισοάδειες πόλεις, με μαμαδίστικες συνταγές, με προσωπικές απόπειρες για σπιτικό παγωτό σοκολάτα. Οι κρόκοι αυγών κάνουν το παγωτό αφράτο και το αλκοόλ -έστω και η μικρή ποσότητα- δεν το αφήνει να παγώσει τόσο πολύ. Βέβαια, όταν βάλουμε το παγωτό στην κατάψυξη θα παγώσει. Απλώς, αν το αφήσουμε για λίγα λεπτά εκτός αποκτά μια σοφτ υφή, σερβίρεται πιο εύκολα και είναι πιο νόστιμο. Στο εξαιρετικό βιβλίο του The Perfect Scoop, ο κύριος David Lebovitz, εκτός από τις συνταγές που παραθέτει, δίνει και την γενική τεχνική για επιτυχημένο παγωτό
12:04 11/08/2022

Παγωτό με Κανταιφι

lamiafm1.gr
Υλικά Συνταγής Για το Καντάφι Μισό πακέτο καντάφι 100 γρ βούτυρο λιωμένο Σιρόπι. 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 2 βανίλιες. Παγωτό; 1 Μορφατ 1 ζαχαρουχο γάλα 1 γάλα εβαπορε 2 βανίλιας ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παγωτό με Κανταιφι Κανταιφι Στρωνω τό κανταιφι στο πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε τό βούτυρο  τό βάζουμε στο φούρνο στους […] The post Παγωτό με Κανταιφι appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
11:06 11/08/2022

Παγωτό: Πώς φαίνεται αν έχει λιώσει και ξαναπαγώσει – Τι πρέπει να προσέχετε

iatropedia.gr
Επειδή είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν, το παγωτό έχει παρόμοιες οδηγίες προφύλαξης, όπως και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, ανάλογα με το επίπεδο ψύξης, συντήρησης και απόψυξης που έχει υποστεί. The post Παγωτό: Πώς φαίνεται αν έχει λιώσει και ξαναπαγώσει – Τι πρέπει να προσέχετε appeared first on Iatropedia.
14:04 05/08/2022

Παγωτό σάντουιτς με φράουλα, ινδική καρύδα, σοκολάτα

lamiafm1.gr
Υλικά Συνταγής 900γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 60γρ ινδική καρύδα 150γρ σιρόπι φράουλας 100γρ μαρμελάδα φράουλας 80γρ τρούφα γάλακτος Μπισκότα τύπου πτιμπερ με σοκολάτα ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παγωτό σάντουιτς με φράουλα, ινδική καρύδα, σοκολάτα Βάζουμε τα 200γρ την κρέμα μαζί με την ινδική καρύδα και αρχίζουμε να κάνουμε σαντιγί με τα υπόλοιπα 700γρ κρέμας. Σιγά […] The post Παγωτό σάντουιτς με φράουλα, ινδική καρύδα, σοκολάτα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
11:30 04/08/2022

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό με στέβια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

eleftherostypos.gr
Το παγωτό στιγμής με στέβια γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι παγωτό soft και τρώγεται αμέσως σε χωνάκια παγωτού. Η συνταγή είναι της μονδικής Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Υλικά Για το παγωτό σοκολάτα 1 μπανάνα μεγάλη παγωμένη 2 κουταλιές της σούπας κακάο άγλυκο 1 κουταλιά της σούπας υγρό γλυκαντικό με στέβια 1/4 φλιτζ. φυτικό γάλα (αμυγδάλου ή […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό με στέβια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:22 29/07/2022

Συνταγή για σπιτικό παγωτό: Το μυστικό για το απόλυτο σπιτικό παγωτό

koolnews.gr
Σε χωνάκι ή κυπελλάκι, κρέμα ή φράουλα, με toppings ή σκέτα, τα παγωτά είναι το Α και το Ω της απόλαυσης όλες τις εποχές. Δύο συνταγές με την υπογραφή του executive σεφ του «Mandarin», Βασίλη Τζίμα, μας βάζουν σε πειρασμό! Παγωτό βανίλια Υλικά 2 βανίλιες φρέσκες 500 ml κρέμα γάλακτος 70 γραμμ. ζάχαρη 3 κρόκους […]
19:04 27/07/2022

Παγωτό: Πόσο συντηρείται στο ψυγείο και πώς φαίνεται αν έχει χαλάσει

iatropedia.gr
Η διάρκεια ζωής του παγωτού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η μέθοδος παρασκευής και ο τρόπος αποθήκευσης. The post Παγωτό: Πόσο συντηρείται στο ψυγείο και πώς φαίνεται αν έχει χαλάσει appeared first on Iatropedia.
14:06 27/07/2022

Άκης Πετρετζίκης: Παγωτό toffee

queen.gr
Η απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού.Περισσότερα...
17:24 23/07/2022

Άκης Πετρετζίκης: Παγωτό σάντουιτς

onsports.gr
Η συνταγή της ημέρας είναι παγωτό σάντουιτς
16:32 21/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load