#Παναγιώτης Μπουγιούρης

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Με τον Σπύρο Μαρτίκα είμαστε συγγενείς

Newsbeast.gr
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει συγγένεια με τον πρώην παίκτη του Survivor, Σπύρο Μαρτίκα. Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε συγγενείς με τον Σπύρο Μαρτίκα! Οι παππούδες μας είναι πρωτοξάδελφα. Από τη Σύρο είναι το σόι μας, είμαστε Συριανοί και στη Μύκονο είναι ένα μεγάλο σόι. Ο παππούς μου είχε καμιά δωδεκαριά αδέλφια αλλά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μεγαλώσουμε και μαζί στο Κερατσίνι». «Η πολιτική είναι ένα πολύ σοβαρό πράγμα. Αν κάποιος πάρει μια τέτοια απόφαση και θέλει να κάνει αυτό το βήμα, θεωρώ ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρος για το τι μπορεί να προσφέρει. Οι ψηφοφόροι θα ήταν καλό να μη δελεάζονται από τ
00:00 22/04/2024

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η περιπέτειά του με ένα επικίνδυνο ψάρι στην Ερυθρά Θάλασσα

thebest.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
04:00 30/12/2023

Η περιπέτεια του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Ερυθρά Θάλασσα!

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «περιπέτειά» του στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά κι ένα περιστατικό με παπαράτσι.Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «περιπέτειά» του στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά κι ένα περιστατικό με παπαράτσι.«Υπηρέτησα στο Ναυτικό, όλοι στην οικογένειά μου ήταν ναυτικοί. Κάνω ιστιοπλοϊα και καταδύσεις. Στην Ερυθρά Θάλασσα είδα ένα επικίνδυνο ψάρι κάνοντας κατάδυση. Πλησίασα, με κοίταξε […]
19:00 28/12/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η αποκάλυψη για το πιο ακραίο περιστατικό με θαυμάστριά του [βίντεο]

thetoc.gr
"Έχω παίξει σε παράσταση με πέντε θεατές", αποκάλυωε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης
18:09 23/12/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μπήκε θαυμάστρια στο καμαρίνι και ήταν έτοιμη για όλα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μπήκε θαυμάστρια στο καμαρίνι και ήταν έτοιμη για όλα» appeared first on Zappit.
12:00 23/12/2023

Οι «Παγιδευμένοι» συνάντησαν τις «Ψυχοκόρες»

happytv.gr
Επίσημη πρεμιέρα, χθες Τρίτη, για την παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» του Dimitri Danilov σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Ταμίλα Κουλίεβα. Στην παράσταση που πρωταγωνιστούν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Σαμουήλ Ακίνολα, ο Πάνος Ζυγούρος, η Αλίκη Κακολύρη και ο Γρηγόρης Καραντινάκης, εκτός από τους δημοσιογράφους, βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι τους. Ανάμεσα στον Γιώργο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Οι «Παγιδευμένοι» συνάντησαν τις «Ψυχοκόρες»
16:37 13/12/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης για τις ερωτικές σκηνές: «Αυτή που με έκανε να νιώσω πιο άνετα ήταν προς έκπληξη η Μαρία Σολωμού»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τις ερωτικές σκηνές που […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης για τις ερωτικές σκηνές: «Αυτή που με έκανε να νιώσω πιο άνετα ήταν προς έκπληξη η Μαρία Σολωμού» appeared first on Zappit.
10:00 09/12/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Η σχέση με τον πατέρα μου με έχει σημαδέψει» – Έρχονται και μου λένε ακόμα για εκείνον»

tlife.gr
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» μιλώντας για τις δουλειές του στην υποκριτική To άρθρο Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Η σχέση με τον πατέρα μου με έχει σημαδέψει» – Έρχονται και μου λένε ακόμα για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 25/11/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Βλέπω ανθρώπους που έχουν κάνει πολλούς γάμους και έχουν αποκτήσει παιδιά αλλά εμένα με ξενίζει»

okmag.gr
O Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για την ταινία που έκανε στο Ιράν αλλά και τη γλώσσα Φαρσί που ήθελε να μάθει. «Είχα την τύχη να είμαι σε μια χρυσή περίοδο της τηλεόρασης που οι περισσότερες δουλειές που συμμετείχα είχαν μεγάλη επιτυχία. Πολύς κόσμος νόμιζε πως η τεράστια επιτυχία της τηλεόρασης θάμπωνε λίγο τα θεατρικά μου βήματα. Για ένα […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Βλέπω ανθρώπους που έχουν κάνει πολλούς γάμους και έχουν αποκτήσει παιδιά αλλά εμένα με ξενίζει» appeared first on OK! Magazine.
19:58 25/10/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δόξα τω Θεώ έχουμε δημοκρατία»

okmag.gr
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σχολίασε τον δεύτερο κύκλο βουλευτικών εκλογών και με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Ιράν, θέλησε να μιλήσει για τη δημοκρατία η οποία κατά την απόψή του, έχει αλλοιωθεί στη σύγχρονη εποχή. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Action 24 και ανέφερε: «Πολλές φορές ακούω από φίλους ότι είναι απογοητευμένοι από τη δημοκρατία και ότι δεν […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δόξα τω Θεώ έχουμε δημοκρατία» appeared first on OK! Magazine.
23:58 25/06/2023

Πώς είναι σήμερα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αγνώριστος, θα πάθετε πλάκα [φωτο]

fimes.gr
Πώς είναι σήμερα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης; Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εντελώς αγνώριστος. Με πιο μακριά μαλλιά και μούσια τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πόσταρε φωτογραφία στο instagram με νέο λουκ. Δείτε την φωτογραφία στο GossipLife.gr Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πώς είναι σήμερα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αγνώριστος, θα πάθετε πλάκα [φωτο].
14:37 11/06/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη;

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη; appeared first on Zappit.
12:08 08/05/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η απώλεια που του στοίχισε, ο έρωτας και το σοβαρό ατύχημα

tlife.gr
Για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του και την απώλειά του, τον έρωτα αλλά To άρθρο Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η απώλεια που του στοίχισε, ο έρωτας και το σοβαρό ατύχημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 21/04/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα έπεφτε σε γκρεμό – Σώθηκε από θαύμα

in.gr
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
13:10 21/04/2023

Μπουγιούρης: «Παραλίγο να πέσω σε γκρεμό με το αυτοκίνητο, ευτυχώς το συγκράτησε μια αγριελιά»

NewsBomb
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε πρώτη φορά για το ατύχημα που είχε και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωήΠερισσότερα...
10:28 21/04/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έγειρε το αυτοκινήτο στο γκρεμό, αλλά το συγκράτησε μια ελιά, από κάτω υπήρχε το χάος»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έγειρε το αυτοκινήτο στο γκρεμό, αλλά το συγκράτησε μια ελιά, από κάτω υπήρχε το χάος» appeared first on Zappit.
09:58 21/04/2023

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «My Life in Art» στο Vault Theater Plus

eleftherostypos.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «My Life in Art» στο Vault Theater Plus. Οι συντελεστές της παράστασης υποδέχτηκαν καλούς φίλους και συνεργάτες. Μεταξύ αυτών, το «παρών» έδωσαν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Στεφανή Καπετανίδη, Νικόλας Μπράβος, Αθηνά Ροδίτου, Ιάσονας Παπαματθαίου, Σταύρος Μαρκάλας, Βίκτωρας Πέτσας, Νίκος Βασιλειάδης, Νικόλας Αγαπίου, Θάνος […] Το άρθρο Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «My Life in Art» στο Vault Theater Plus εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:52 08/02/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Όταν ο άλλος σου λέει με το καλημέρα: έλα να πάμε για ένα ποτό, εκεί θέλει προσοχή»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το διάστημα που έζησε […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Όταν ο άλλος σου λέει με το καλημέρα: έλα να πάμε για ένα ποτό, εκεί θέλει προσοχή» appeared first on Zappit.
13:44 20/01/2023

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η «παρεξήγηση» με τον Σάββα Πούμπουρα στην Κύπρο

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN την Τετάρτη. […] The post Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η «παρεξήγηση» με τον Σάββα Πούμπουρα στην Κύπρο appeared first on Zappit.
11:14 22/12/2022

Αγνώριστος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης: Δείτε πώς είναι σήμερα - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

thetoc.gr
Η σπάνια εμφάνιση του Παναγιώτη Μπουγιούρη - Η μεγάλη αλλαγή και ο χωρισμός από την μπαλαρίνα σύντροφό του.
15:36 03/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load