#Παναγιώτης Πετράκης

Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θέλω παıδιά, δεν μου αρέσεı ο κόσμος που ζούμε»

Newside.gr
«Έχω τη μάνα μου και το σκύλο μου και είμαι μια χαρά. Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά» Ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha». Ο ίδιος παραχώρησε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Αυτό, διότι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του [...] Το άρθρο Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θέλω παıδιά, δεν μου αρέσεı ο κόσμος που ζούμε» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
21:00 05/02/2024

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

diaforetiko.gr
Τη μεγάλη του πίστη στον Χριστό εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός και για τις δυσκολίες που τον βοήθησε η πίστη να ξεπεράσει. The post Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες» appeared first on διαφορετικό.
18:26 24/05/2023

Μίκης Θεοδωράκης: Μεγάλο αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη την παραμονή των εκλογών

ieidiseis.gr
Το «Σπίτι με το Mega» πλημμυρίζει από τις εμβληματικές μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη σε ένα μοναδικό αφιέρωμα.Ο Μίκης Θεοδωράκης όπως τον γνώρισαν και τον θυμούνται δικοί του άνθρωποι και συνεργάτες, μέσα από το μουσικό του έργο και τη μοναδική παγκόσμια πορεία του. Το Σάββατο (20/5) στις 21:00 η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» συναντά φωνές σπουδαίων ερμηνευτών. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται σημαντικούς εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών που μιλούν για το ανεξίτηλο σημάδι του Μίκη Θεοδωράκη στον ελληνικό πολιτισμό και στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Μουσικές και τραγούδια που αποκάλυψαν από πολύ νωρίς την ιδιοφυία του Μίκη Θεοδωράκη πλημμυρίζουν το «Σπίτι με το Mega», στην πρώτη εκπομπή
22:04 18/05/2023

Πετράκης: H Credit Suisse δεν είναι φούσκα, αλλά χρειάζεται προσοχή

Zougla
«Προς το παρόν διατηρούμε την προσοχή μας» τόνισε ο καθηγητής Οικονομικών Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Πετράκης, μιλώντας σε ραδιοσταθμό της...
13:16 16/03/2023

Παναγιώτης Πετράκης: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Φουρέιρα;

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Παναγιώτης Πετράκης. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για την […] The post Παναγιώτης Πετράκης: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Φουρέιρα; appeared first on Zappit.
10:28 21/01/2023

Παναγιώτης Πετράκης: “Ένιωσα ότι γίνομαι ρεζίλι – Ακούμπησα την κατάθλιψη, έκανα μαύρες σκέψεις”

dete.gr
Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο σημείο της επαγγελματικής του πορείας που τον έκανε να καταρρεύσει ψυχολογικά κι ύστερα σωματικά. “Είχα κάνει κάποιες ακροάσεις στη Γερμανία, με κάλεσαν να κάνω μια ακρόαση χορευτική. Η χορογραφία ήταν απαιτητική αλλά όχι τόσο δύσκολη για έναν […]
17:46 06/01/2023

Παναγιώτης Πετράκης: Ομολογία πίστεως από τον γνωστό ηθοποιό – «Ότι και να λένε για την πίστη μου ομολογώ τον Χριστό!» (vid)

sportime.gr
Ο Παναγιώτης Πετράκης σε μια δήλωση - ομολογία πίστεως στον Χριστό! Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
11:10 28/12/2022

Παναγιώτης Πετράκης: «Ένιωθα ότι βάλτωνα, καλούμουν να κάνω τα ίδια πράγματα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Πετράκης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε […] The post Παναγιώτης Πετράκης: «Ένιωθα ότι βάλτωνα, καλούμουν να κάνω τα ίδια πράγματα» appeared first on Zappit.
23:02 24/09/2022

21 χρόνια E-Learning ΕΚΠΑ: Το success story με τα 400+ Επιμορφωτικά Προγράμματα

Newsit
To 2001, o Καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Πετράκης, και η ομάδα του εμπνεύστηκαν τη δημιουργία ενός ερευνητικού προγράμματος για την εξ αποστάσεως διάθεση επιμορφωτικών προγραμμάτων με την ονομασία Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ. Είκοσι ένα χρόνια μετά, πού βρίσκεται το εν λόγω Πρόγραμμα; Είχε το εγχείρημα την προσδοκώμενη επιτυχία; Μοναδικό κριτήριο για την απάντηση ... Περισσότερα To άρθρο 21 χρόνια E-Learning ΕΚΠΑ: Το success story με τα 400+ Επιμορφωτικά Προγράμματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:10 08/09/2022

21 χρόνια E-Learning ΕΚΠΑ

Newsbeast.gr
To 2001, o Καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Πετράκης και η ομάδα του εμπνεύστηκαν τη δημιουργία ενός ερευνητικού προγράμματος για την εξ αποστάσεως διάθεση επιμορφωτικών προγραμμάτων με την ονομασία Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ. Είκοσι ένα χρόνια μετά, πού βρίσκεται το εν λόγω Πρόγραμμα; Είχε το εγχείρημα την προσδοκώμενη επιτυχία; Μοναδικό κριτήριο για την απάντηση είναι η πορεία του Προγράμματος μέχρι σήμερα.  «Διανύουμε την 21η χρονιά λειτουργίας του Προγράμματος E-Learning του ΕΚΠΑ, το οποίο ξεκίνησε το 2001 με 5 προγράμματα, κυρίως σε τομείς Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιχειρηματικότητας και Οικονομικών, και αναπτ
09:00 01/09/2022

«Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» στο Πολυδύναμο Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»

naftemporiki.gr
Η παράσταση έχει τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» και βασίζεται σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη που θα ερμηνεύσει ο Παναγιώτης Πετράκης και σε κείμενα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη που θα διαβάσει η ίδια.
08:32 07/07/2022

Η Άννα Μυκωνίου για τη συναυλία της Big Band και τη νέα γενιά της τζαζ σκηνής Β. Ελλάδος (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στη συναυλία της νεοσύστατης Big Band Βορείου Ελλάδος αναφέρθηκε η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άννα Μυκωνίου μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Όπως είπε η Άννα Μυκωνίου η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαΐου, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης και κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να αγκαλιάσουν τη νέα γενιά της τζαζ σκηνής της Βόρειας Ελλάδας. Επίσης αποκάλυψε ότι η σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου θα μετατραπεί σε «μαγαζί εποχής» της Νέας Υόρκης και εκτιμά πως το βράδυ της Τετάρτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο Βασιλικό. Η Άννα Μυκωνίου τόνισε ακόμη πόσο σημαντική είναι
19:44 29/04/2022

ΠΚΜ: The Big Band Orchestra Project στο Βασιλικό Θέατρο από το Κέντρο Πολιτισμού

grtimes.gr
Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει την Τρίτη 3 Μαΐου, στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά ζωντανά στο κοινό της πόλης, τη νεοσύστατη Big Band Βορείου Ελλάδος. Μια ορχήστρα στην οποία κυριαρχούν τα πολλά πνευστά όργανα (χάλκινα και ξύλινα) και που αποτελείται από τη νέα γενιά της τζαζ σκηνής της βόρειας Ελλάδας. Στη συγκεκριμένη βραδιά θα ακουστούν κλασικές επιτυχίες της χρυσής εποχής των Big Bands, συνθέσεις από όλη την μουσική ιστορία και πορεία της jazz. Μουσικές αναφορές σε μια εποχή που κυριαρχούσαν οι τραγουδιστές όπως ο Frank Sinatra,ο Tony Bennet, η Ella Fitzgerald και η Sarah Vaughan, παράλληλα με σπουδαίους σολίστες και bandleaders όπως o Ben
17:16 12/04/2022

Ο Παναγιώτης Πετράκης εξομολογείται: «Ήμουν στη Νέα Υόρκη όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Παναγιώτης Πετράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον τρόμο που έζησε την 11η […] The post Ο Παναγιώτης Πετράκης εξομολογείται: «Ήμουν στη Νέα Υόρκη όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι» appeared first on Zappit.
12:00 07/03/2022

Παναγιώτης Πετράκης: Ύστερα από αυτό το γεγονός έχασα ξαφνικά τη φωνή μου

Newsit
Ο Παναγιώτης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η σειρά τα “Μυστικά της Εδέμ”. Ναι, το καλοκαίρι του 2015. Το κατάλαβα γιατί άρχισα να μην μπορώ να κοιμηθώ. Το μυαλό μου να μην ηρεμεί καθόλου. Πιστεύω ότι ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Πετράκης: Ύστερα από αυτό το γεγονός έχασα ξαφνικά τη φωνή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:44 26/02/2022

Παναγιώτης Πετράκης: «Είχε τόση σφοδρότητα στη ψυχή μου αυτό, έφτασα στο σημείο να πάθω αλωπεκία»

zappit.gr
Ο Παναγιώτης Πετράκης έδωσε συνέντευξη στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για το παροδικό «σταμάτημα» που υπήρξε […] The post Παναγιώτης Πετράκης: «Είχε τόση σφοδρότητα στη ψυχή μου αυτό, έφτασα στο σημείο να πάθω αλωπεκία» appeared first on Zappit.
12:52 26/02/2022

Ο Καθηγητής Παναγιώτης Πετράκης στην «Political»: Είμαστε στο «πικ», αρχίζει η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού

paraskhnio.gr
O πληθωρισμός που καταγράφηκε τον Ιανουάριο στη χώρα, φθάνοντας το 6,2%, έσπασε ρεκόρ 25ετίας. Φυσικό αέριο, ρεύμα και καύσιμα σέρνουν τον χορό των ανατιμήσεων και ροκανίζουν το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών. Η «Political» επικοινώνησε με τον γνωστό καθηγητή του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος αναφερόμενος στις πληθωριστικές πιέσεις τις απέδωσε Το άρθρο Ο Καθηγητής Παναγιώτης Πετράκης στην «Political»: Είμαστε στο «πικ», αρχίζει η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:40 18/02/2022

Πετράκης στον Realfm 97,8: Η εκτίμηση για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα για το 2022 είναι γύρω στο 2%

real.gr
Ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Πετράκης, δήλωσε σχετικά με τον πληθωρισμό σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι &ldquo ...
13:46 02/02/2022

Συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού 

paraskhnio.gr
Μια “Νύχτα μαγικιά”, ένα μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου μας  Μίκη Θεοδωράκη διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στον εξωτερικό χώρο των Παλιών Φυλακών. Ο Δημήτρης Μπάσης, ο Παναγιώτης Πετράκης και η Σαββέρια Μαργιολά, θα ερμηνεύσουν μπροστά από το κελί που κρατήθηκε ο […] The post Συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού  appeared first on Paraskhnio.gr.
14:14 23/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load