#Παξοί

Πυροσβεστική: Ο Χρήστος Πλατάς, Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας

lamianow.gr
Ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις υποστρατήγων του Πυροσβεστικού Σώματος. Με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια, τοποθετούνται οι κάτωθι 10 υποστράτηγοι Π.Σ., ως ακολούθως: Δημοσθένης Ραγκαβάς, ως Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αθανάσιος Χατζόπουλος, ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, με έδρα την Αθήνα Δημήτριος Γεωργανάς, ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων (Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη) Χριστόφορος Μπόκας, ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων (Κέρκυρα, Λευκάδα, Παξοί) Χρήστος Πλατάς, ως Συντονισ
22:37 21/01/2024

Εγινε η πρώτη δοκιμαστική πτήση με υδροπλάνο της Ηellenic Seaplanes

euro2day.gr
Μέχρι το καλοκαίρι θα είναι πλήρως ενεργή η γραμμή Πάτρα – Κέρκυρα – Παξοί, δήλωσε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου.
17:09 20/01/2024

Maestro: Στους Παξούς η Χάρις Αλεξίου για τα γυρίσματα της σειράς

thebest.gr
Οι πρωταγωνιστές του «Maestro» σταμάτησαν για λίγο τα γυρίσματα της σειράς, καθώς οι Παξοί «βούλιαξαν» από τους τουρίστες, όμως πλέον επέστρεψαν κανονικά στο πρόγραμμά τους.
12:00 19/09/2023

Παξοί: Ο δράστης πυροβόλησε τον 51χρονο τουλάχιστον 10 φορές

empisteutiko.gr
Τουλάχιστον 10 φορές πυροβόλησε ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης τον 51χρονο άνδρα από την Αλβανία στο λιμάνι της Λάκκας στους Παξούς. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο άνδρας είχε φθάσει στο νησί για διακοπές με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους από το Σάββατο 5 Αυγούστου. Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, πρόκειται για τον Ανδρέα Καλέμι που στο παρελθόν […] The post Παξοί: Ο δράστης πυροβόλησε τον 51χρονο τουλάχιστον 10 φορές appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 10/08/2023

Παξοί: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς – Διακομίστηκε στα Ιωάννινα

naftemporiki.gr
Ένας άνδρας τραυματίστηκε έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς από άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στον λιμένα Λάκκα Παξών, το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού… Παξοί: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς – Διακομίστηκε στα Ιωάννινα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:00 10/08/2023

Παξοί: Ο τραυματισμένος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από πυροβολισμό

tromaktiko.gr
Σοκ επικρατεί στους Παξούς, ύστερα από αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο Αλβανών, στους Παξούς. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής, σήμερα τα ξημερώματα (10/08). Ο άνδρας πυροβολήθηκε από ομοεθνή του, στο λιμάνι της Λάκας των Παξών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο […] The post Παξοί: Ο τραυματισμένος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από πυροβολισμό appeared first on Tromaktiko.gr.
07:46 10/08/2023

Maestro: Ο Αντίνοος Αλμπάνης επέστρεψε στους Παξούς για το δεύτερο κύκλο της σειράς

Newsbeast.gr
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει με τους ηθοποιούς να βρίσκονται ο ένας μετά τον άλλον στους μαγευτικούς Παξούς. Μετά τη Μαρία Καβογιάννη η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρθε η σειρά του Αντίνοου Αλμπάνη. Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς η οποία προβάλλεται πλέον και στο Netflix. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «υπάρχει ένα μέρος ψηλά στο Ιόνιο που λέγεται Παξοί ξανά εκεί για εμάς για εσάς για τη μουσική maestroinblue #season2».
23:12 17/05/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί μετά την επιτυχία του Maestro, θα είναι πια το ίδιο νησί»

thebest.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα που προβλήθηκε στον Astra Tv.
02:20 28/03/2023

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί θα είναι πια το ίδιο νησί μετά την επιτυχία του Maestro»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, το απόγευμα της Κυριακής, στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν ξέρω αν οι Παξοί θα είναι πια το ίδιο νησί μετά την επιτυχία του Maestro» appeared first on Zappit.
18:48 26/03/2023

«Maestro»: Οι Παξοί του Παπακαλιάτη στον παγκόσμιο χάρτη

neolaia.gr
Κάτοικοι των Παξών περιγράφουν στην «Κ» την εμπειρία τους από την παραγωγή της πρώτης ελληνικής σειράς του Netflix, το «Maestro», που μεταφέρει ειδυλλιακές εικόνες του νησιού στο διεθνές κοινό
13:46 26/03/2023

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Maestro»

eleftherostypos.gr
Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη μέσω Instagram χαροποίησε πολύ τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ενημέρωσε τους φαν του ότι ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Maestro» στο MEGA. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έλαβε τα δύο πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου, ενώ σε instastory έγραψε «Παξοί, ερχόμαστε», αναφερόμενος στον τόπο όπου διαδραματίζεται η σειρά […] Το άρθρο Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Maestro» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:44 04/03/2023

Οι Παξοί εόρτασαν τον Πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο

ekklisiaonline.gr
Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Νήσος των Παξών τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, μετέβη στην δεύτερη μεγαλύτερη νήσο της Ιεράς Μητροπόλεως του, προκειμένου να προστεί των θρησκευτικών τελετών, προς τιμή του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, που οι Παξινοί ιδιαίτερα τιμούν και σεμνύνονται. Το άρθρο Οι Παξοί εόρτασαν τον Πολιούχο τους Άγιο Χαράλαμπο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:20 10/02/2023

Maestro: Από πού πήραν το όνομά τους οι Παξοί

thebest.gr
Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως οι Παξοί και οι Αντίπαξοι αποτελούν τον παράδεισο του Ιονίου και έναν εκ των πιο εντυπωσιακών, των ελληνικών θαλασσών.
19:56 15/12/2022

Παξοί: 60χρονη υπέστη βαρύ εγκεφαλικό

naftemporiki.gr
Βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη μια 60χρονη γυναίκα από τους Παξούς νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, χάνοντας τη μάχη με τη ζωή. Η γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών, όπου και… Παξοί: 60χρονη υπέστη βαρύ εγκεφαλικό - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:52 10/12/2022

Παξοί: Πέθανε γυναίκα με εγκεφαλικό – Η κακοκαιρία «Gaia» εμπόδισε τη διακομιδή της σε νοσοκομείο

eleftherostypos.gr
Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 60χρονη ασθενής που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο λίγο μετά το μεσημέρι αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα διαμετακομιδής από τους Παξούς στην ηπειρωτική Ελλάδα με σκάφος του Λιμενικού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με μικρό ιδιωτικό ταχύπλοο στο λιμάνι της Πλαταριάς όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο […] Το άρθρο Παξοί: Πέθανε γυναίκα με εγκεφαλικό – Η κακοκαιρία «Gaia» εμπόδισε τη διακομιδή της σε νοσοκομείο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:42 10/12/2022

Παξοί: Πέθανε η γυναίκα που έπαθε εγκεφαλικό και δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο λόγω της κακοκαιρίας

Newsit
Κατέληξε τελικά η  60χρονη γυναίκα η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι του Σαββάτου στους Παξούς, καθώς δεν ήταν δυνατή η έγκαιρη μεταφορά της στην ηπειρωτική Ελλάδα με σκάφος του λιμενικού εξαιτίας της κακοκαιρίας.  Τελικά η γυναίκα μεταφέρθηκε με μικρό ιδιωτικό ταχύπλοο στο λιμάνι της Πλαταριάς, όπου εκεί την περίμενε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο ... Περισσότερα To άρθρο Παξοί: Πέθανε η γυναίκα που έπαθε εγκεφαλικό και δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο λόγω της κακοκαιρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:28 10/12/2022

Κακοκαιρία GAIA - Παξοί: Πέθανε κατά τη διακομιδή της 60χρονη ασθενής

Cnn.gr
Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 60χρονη ασθενής που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (10/12) αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα διαμετακομιδής από τους Παξούς στην…Περισσότερα...
21:04 10/12/2022

Καιρός – Παξοί: Η κακοκαιρία μπλόκαρε τη διακομιδή ασθενούς – Πώς δόθηκε η λύση μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Newsit
Οι Παξοί βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με μια ανθρώπινη ζωή να παίζεται κορώνα γράμματα. Η κακοκαιρία στάθηκε εμπόδιο στη διακομιδή του ασθενή με πλωτό σκάφος του λιμενικού… Με ιδιωτικό ταχύπλοο μεταφέρεται ασθενής από το νησί των Παξών στην ηπειρωτική ακτή, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός – Παξοί: Η κακοκαιρία μπλόκαρε τη διακομιδή ασθενούς – Πώς δόθηκε η λύση μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:28 10/12/2022

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο δολοφόνος στο Maestro, το Netflix και οι Παξοί

youfly.com
Η Κλέλια Ανδριολάτου, μίλησε για τον τηλεοπτικό της ρόλο, για τη σειρά - φαινόμενο, αλλά και για τον «Maestro» Χριστόφορο Παπακαλιάτη. The post Κλέλια Ανδριολάτου: Ο δολοφόνος στο Maestro, το Netflix και οι Παξοί appeared first on Youfly.
13:02 10/12/2022

Παξοί: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε γύρισμα στην παραλία με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα

okmag.gr
Όσοι έχουν ταξιδέψει στους Παξούς γνωρίζουν πως η παραλία με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα είναι ο Ερημίτης. Πρόκειται για μία φυσική παραλία η οποία έγινε μάλιστα το ιδανικό σκηνικό για τον έρωτα του Ορέστη και της Κλέλιας στη σειρά του Mega Maestro. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γνωρίζει κάθε κρυμμένο μυστικό του νησιού του Ιονίου καθώς κατάγεται […] The post Παξοί: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε γύρισμα στην παραλία με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα appeared first on OK! Magazine Greece.
14:26 07/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load