#Πεζοναύτες

M60: Πωλητήριο στα άρματα μάχης των Πεζοναυτών της βάζει η Ισπανία – Το κόστος ανά μονάδα και η περίπτωση της Ουκρανίας

onalert.gr
Η Ισπανία αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στα άρματα μάχης τύπου M60 που διαθέτουν σε απόθεμα οι Πεζοναύτες του ισπανικού Πολεμικού Ναυτικού. The post M60: Πωλητήριο στα άρματα μάχης των Πεζοναυτών της βάζει η Ισπανία – Το κόστος ανά μονάδα και η περίπτωση της Ουκρανίας appeared first on OnAlert.
12:28 03/04/2024

Κλίμα πολέμου και στην Ασία: Πεζοναύτες των ΗΠΑ, της Ταϊλάνδης και της Ν. Κορέας σε ετήσιες ασκήσεις, vid

el.gr
Δείτε... Το άρθρο Κλίμα πολέμου και στην Ασία: Πεζοναύτες των ΗΠΑ, της Ταϊλάνδης και της Ν. Κορέας σε ετήσιες ασκήσεις, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:09 01/03/2024

Καταδρομείς και Πεζοναύτες απεγκλωβίζουν πολίτες στον Βόλο από τις πλημμυρισμένες περιοχές

Newsit
Πολύτιμη είναι η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στον απεγκλωβισμό κατοίκων του Βόλου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Elias. Οι Ένοπλες Δυνάμεις για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν στην πράξη το πολύτιμο και πολυδιάστατο κοινωνικό έργο που επιτελούν, καθώς πραγματοποιήθηκαν απεγκλωβισμοί από την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών και την Ζ’ ΜΑΚ στην περιοχή του Βόλου και εργασίες ... Περισσότερα To άρθρο Καταδρομείς και Πεζοναύτες απεγκλωβίζουν πολίτες στον Βόλο από τις πλημμυρισμένες περιοχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 28/09/2023

Συντριβή V-22 Osprey: Τρεις Αμερικανοί Πεζοναύτες νεκροί και πέντε σε κρίσιμη κατάσταση

onalert.gr
Το Sky News Australia μετέδωσε ότι ένα V-22 Osprey στο οποίο επέβαιναν περίπου 20 Αμερικανοί πεζοναύτες συνετρίβη ανοιχτά της ακτής του Ντάργουιν. The post Συντριβή V-22 Osprey: Τρεις Αμερικανοί Πεζοναύτες νεκροί και πέντε σε κρίσιμη κατάσταση appeared first on OnAlert.
12:28 27/08/2023

Συντριβή F/A-18: Νεκρός ο Αμερικανός πιλότος – Θρήνος στους Πεζοναύτες

onalert.gr
Ανασύρθηκε το πτώμα του πιλότου που έχασε τη ζωή του μετά την μοιραία συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους τύπου F/A-18. The post Συντριβή F/A-18: Νεκρός ο Αμερικανός πιλότος – Θρήνος στους Πεζοναύτες appeared first on OnAlert.
12:28 26/08/2023

Χωρίς αρχηγό για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, Στρατός, Πεζοναύτες και Ναυτικό μετά από «μπλόκο» Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή

Newsit
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έγινε σήμερα (14.8.2023) ο τρίτος κλάδος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μετά το Στρατό και τους Πεζοναύτες, που δεν έχει πλέον αρχηγό που να έχει λάβει την έγκριση της Γερουσίας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας και οφείλεται στο «μπλόκο» Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή. Περισσότεροι από 300 διορισμοί ... Περισσότερα To άρθρο Χωρίς αρχηγό για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, Στρατός, Πεζοναύτες και Ναυτικό μετά από «μπλόκο» Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 14/08/2023

ΗΠΑ: Ακέφαλο το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό

fosonline.gr
ΗΠΑ: Χωρίς ηγεσία, για πρώτη φορά στην ιστορία, Στρατός Ξηράς, Πεζοναύτες και Πολεμικό Ναυτικό, λόγω Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή που "διαμαρτύρεται" για τις αμβλώσεις
19:46 14/08/2023

ΗΠΑ: «Τρίτωσε το κακό» – Μετά τους Πεζοναύτες και τον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό έμεινε χωρίς αρχηγό

onalert.gr
Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έγινε σήμερα ο τρίτος κλάδος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ που δεν έχει πλέον ηγέτη, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας. The post ΗΠΑ: «Τρίτωσε το κακό» – Μετά τους Πεζοναύτες και τον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό έμεινε χωρίς αρχηγό appeared first on OnAlert.
19:28 14/08/2023

Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου για το Βιετνάμ

militaire.gr
Ο Ντάνιελ Έλσμπεργκ, ο πρώην στρατιωτικός αναλυτής που διοχέτευσε στον Τύπο τα απόρρητα «Έγγραφα του Πενταγώνου» για τον πόλεμο του Βιετνάμ, αποκαλύπτοντας την απάτη της αμερικανικής κυβέρνησης και πυροδοτώντας ταυτόχρονα μια από τις σημαντικότερες μάχες για την ελευθερία του Τύπου, πέθανε σήμερα σε ηλικία 92 ετών. Ο Έλσμπεργκ είχε διαγνωστεί τον Φεβρουάριο με καρκίνο στο πάγκρεας, που δεν επιδεχόταν χειρουργικής επέμβασης. Πέθανε στο σπίτι του στο Κένσινγκτον της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Πολλά χρόνια πριν από τον Έντουαρντ Σνόουντεν και τα WikiLeaks, που αποκάλυψαν κρατικά μυστικά στο όνομα της διαφάνειας, ο Έλσμπεργκ έδειξε στους Αμερικανούς ότι η κυβέρνησή τους ήταν ικανή να
23:00 16/06/2023

Χαμός στη Μπάχα Καλιφόρνα του Μεξικού: Βγήκαν με μακρύκαννα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν σε επίδειξη οχημάτων

Newsbeast.gr
Σε τουλάχιστον δέκα ανέρχονται οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν ενώ εννέα τραυματίσθηκαν χθες, Σάββατο (20/5) από πυρά σε επίδειξη αυτοκινήτων στην Μπάχα Καλιφόρνια του βόρειου Μεξικού, ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές. Η επίθεση σημειώθηκε στη διάρκεια αγωνιστικής επίδειξης οχημάτων παντοδαπού εδάφους στην περιοχή Σαν Βισέντε της πόλης Ενσενάντα. Γύρω στις 2:18 μ.μ. του Σαββάτου (00:18 σήμερα ώρα Ελλάδας) άνθρωποι με μακρύκαννα όπλα βγήκαν από ένα γκρίζο βαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ανθρώπων που συμμετείχαν στην επίδειξη και βρίσκονταν σ’ ένα πρατήριο καυσίμων, σύμφωνα με πληροφορίες από τηλεφωνήματα στην υπηρεσία άμεσης δράσης. Στον τόπο του επεισοδίου κατέφθασαν δημοτική και πο
08:12 21/05/2023

ZAHA: Οι Τούρκοι Πεζοναύτες παρέλαβαν τα πρώτα νέα οχήματα αμφίβιων επιχειρήσεων [pics, vid]

onalert.gr
Παραδόθηκαν στην Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας τα πρώτα τεθωρακισμένα οχήματα αμφίβιων επιχειρήσεων τύπου ZAHA. The post ZAHA: Οι Τούρκοι Πεζοναύτες παρέλαβαν τα πρώτα νέα οχήματα αμφίβιων επιχειρήσεων [pics, vid] appeared first on OnAlert.
11:14 30/03/2023

Περιφερόμενα Πυρομαχικά για τις Ειδικές Δυνάμεις - Αμφίβια Αποβατικά για τους Πεζοναύτες

Cnn.gr
Με την «ανανέωση» της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού να έχει σε μεγάλο βαθμό δρομολογηθεί, με την αγορά των μαχητικών Rafale και των Φρεγατών FDI Belharra και την επικείμενη…Περισσότερα...
07:16 20/03/2023

Η Ελλάδα αγοράζει αμφίβια οχήματα που απαγόρευσαν οι Πεζοναύτες μετά από θανατηφόρο συμβάν

olympia.gr
Μετά την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι εγκρίθηκε η πιθανή πώληση αμφίβιων οχημάτων στην Ελλάδα και μάλιστα απεστάλη και σχετική επιστολή στο Κογκρέσο, η έγκυρη ιστοσελίδα DefenseNews δημοσίευσε ένα άρθρο, στο οποίο αναφέρει πως τα συγκεκριμένα οχήματα, απαγορεύτηκαναπό την τακτική ανάπτυξη του Σώματος Πεζοναυτών μετά από ένα θανατηφόρο περιστατικό βύθισης το 2020. Σύμφωνα με το […] Η Ελλάδα αγοράζει αμφίβια οχήματα που απαγόρευσαν οι Πεζοναύτες μετά από θανατηφόρο συμβάν - olympia
15:46 18/03/2023

F-35: Μειώθηκαν τα ποσοστά διαθεσιμότητας stealth μαχητικών σε USAF και Πεζοναύτες – «Έκπληξη» στο U.S Navy

onalert.gr
Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά σχετικά με τα stealth μαχητικά πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς τύπου F-35 των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. The post F-35: Μειώθηκαν τα ποσοστά διαθεσιμότητας stealth μαχητικών σε USAF και Πεζοναύτες – «Έκπληξη» στο U.S Navy appeared first on OnAlert.
12:50 15/02/2023

Βίντεο: Πεζοναύτες πίνουν αίμα κόμπρας, τρώνε σκορπιούς

Newside.gr
Πώς μπορεί να επιβιώσει κανείς στη ζούγκλα; Τρώγοντας και πίνοντας ό,τι βρει μπροστά του. Κάπως έτσι συνοψίζονται τα όσα έκαναν Αμερικανοί και Ταϊλανδοί πεζοναύτες, στην ετήσια άσκηση Cobra Gold. Μεταξύ άλλων, ήπιαν αίμα κόμπρας και έφαγαν σκορπιούς και φίδια.  Πηγή The post Βίντεο: Πεζοναύτες πίνουν αίμα κόμπρας, τρώνε σκορπιούς appeared first on NewSide.gr.
18:24 23/01/2023

Επί 35 χρόνια «προσπαθούν» να μεταφέρουν τους Πεζοναύτες από τον Βόλο και τελικά τους φτιάχνουν Ναύσταθμο 100 εκατ. ευρώ

hellasjournal.com
ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL Το 1986, ελήφθη από το Επιτελείο Εθνικής Άμυνας η απόφαση μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο.
06:58 14/01/2023

Marine Littoral Regiments: Οι ΗΠΑ θέλουν να αναπτύξουν Πεζοναύτες με πυραύλους στην Οκινάουα

onalert.gr
Οι περισσότεροι Πεζοναύτες βρίσκονται σε βάσεις στην καθεαυτό Οκινάουα, μέρος συστάδας νήσων στην Ανατολική Σινική Θάλασσα, κατά τόπους μόλις 100 χιλιόμετρα από την Ταϊβάν. The post Marine Littoral Regiments: Οι ΗΠΑ θέλουν να αναπτύξουν Πεζοναύτες με πυραύλους στην Οκινάουα appeared first on OnAlert.
09:18 10/01/2023

Royal Marines: Οι Βρετανοί Πεζοναύτες αποκτούν 60 νέα οχήματα «παντός καιρού»

onalert.gr
Όπως αναφέρουν οι βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι Βρετανοί Πεζοναύτες (Royal Marines) θα αποκτήσουν 60 νέα οχήματα τύπου FATV (Future All Terain Vehicles). The post Royal Marines: Οι Βρετανοί Πεζοναύτες αποκτούν 60 νέα οχήματα «παντός καιρού» appeared first on OnAlert.
14:40 19/12/2022

«Σφαγή» στην Παβλίβκα: Ρώσοι Πεζοναύτες καταγγέλλουν τους διοικητές τους – «Είχαμε 300 απώλειες στρατιωτών σε 4 μέρες» [vids, pics]

onalert.gr
Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν φιλορωσικά κανάλια στο Telegram και χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Ρώσοι Πεζοναύτες που υπηρετούν στην 155η Ταξιαρχία του Στόλου Ειρηνικού του Πολεμικού Ναυτικού απέστειλαν επιστολή προς τον κυβερνήτη του Πριμόριε στην οποία ασκούν σφοδρή κριτική κατά των διοικητών τους, εξαπολύοντας «πυρά» κατά των αρμοδίων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και οργάνωσης των […] The post «Σφαγή» στην Παβλίβκα: Ρώσοι Πεζοναύτες καταγγέλλουν τους διοικητές τους – «Είχαμε 300 απώλειες στρατιωτών σε 4 μέρες» [vids, pics] appeared first on OnAlert.
14:02 07/11/2022

HMS Montrose: «Έπιασαν λαχείο» Βρετανοί Πεζοναύτες – Κατέσχεσαν τεράστιο φορτίο ναρκωτικών σε νηοψία

onalert.gr
Μια νέα επιτυχία κατάφερε η βρετανική φρεγάτα HMS Montrose κλάσης Type 23 του βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού, καθώς κατέσχεσε φορτία ναρκωτικών ουσιών. The post HMS Montrose: «Έπιασαν λαχείο» Βρετανοί Πεζοναύτες – Κατέσχεσαν τεράστιο φορτίο ναρκωτικών σε νηοψία appeared first on OnAlert.
11:22 10/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load