#Αεροπλανοφόρο

Αεροπλανοφόρο της Κίνας πέρασε μαζί με άλλα δύο πλοία το στενό της Ταϊβάν

Newsit
Το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι τρία πλοία της Κίνας, μεταξύ των οποίων το αεροπλανοφόρο Shandong, διέσχισαν σήμερα το Στενό της Ταϊβάν. “Στολίσκος του ΛΑΣ (Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού) της Κίνας, τριών πλοίων, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Shandong, διέσχισε το Στενό της Ταϊβάν γύρω στο μεσημέρι σήμερα”, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του. Τα πλοία ... Περισσότερα To άρθρο Αεροπλανοφόρο της Κίνας πέρασε μαζί με άλλα δύο πλοία το στενό της Ταϊβάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:18 27/05/2023

Συνεκπαίδευση ελληνικών Rafale, F-16 και F-4 με Μονάδες του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου CHARLES DE GAULLE [pics, vid]

onalert.gr
Από την Ναυτική Δύναμη TF 473 συμμετείχε το Αεροπλανοφόρο CHARLES DE GAULLE από το οποίο επιχειρούσαν Μαχητικά Αεροσκάφη RAFALE-M The post Συνεκπαίδευση ελληνικών Rafale, F-16 και F-4 με Μονάδες του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου CHARLES DE GAULLE [pics, vid] appeared first on OnAlert.
13:56 26/11/2022

Εντυπωσιακές εικόνες: Συνεκπαίδευση ελληνικών Rafale και F-4 Phantom με γαλλικά μαχητικά

Cnn.gr
Εντυπωσιακες εικόνες από τη συνεκπαίδευση ελληνικών Rafale και F-4 Phantom με τα μαχητικά του γαλλικού πυρηνοκίνητου Αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle» στο πλαίσιο της επιχείρησης ANTARES.Περισσότερα...
11:30 26/11/2022

Στην Δύναμη του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle εντάχθηκε η Φρεγάτα Αδρίας

naftemporiki.gr
Στην δύναμη της Ομάδας Συνοδείας Task Force 473 (TF 473)του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle(CDG)» στην Μεσόγειο Θάλασσα, εντάχθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 η Φ/Γ Αδρίας. Σύμφωνα με σχετική… Στην Δύναμη του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle εντάχθηκε η Φρεγάτα Αδρίας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:34 15/11/2022

Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ»: Εντάσσεται στη Ομάδα Συνοδείας του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle στην Μεσόγειο

onalert.gr
Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, η φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ» εντάχθηκε στην δύναμη της Ομάδας Συνοδείας του γαλλικού Αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle (CDG) στην Μεσόγειο. The post Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ»: Εντάσσεται στη Ομάδα Συνοδείας του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle στην Μεσόγειο appeared first on OnAlert.
17:26 15/11/2022

Μήνυμα σε Ερντογάν από Ελλάδα - ΗΠΑ: Αεροπλανοφόρο στην Κρήτη, δήλωση πρεσβείας και επαφές Χαρδαλιά

NewsBomb
Η Ουάσινγκτον αντιλαμβάνεται πλέον σαφώς τον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας – Απόλυτη εμπιστοσύνη στη συμμαχία με την Ελλάδα και ενέργειες…Περισσότερα...
06:28 09/10/2022

Συνεκπαίδευση μαχητικών F-18 της ΠΑ με το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman

onalert.gr
Την Δευτέρα 22 Αυγούστου, διεξήχθη συνεκπαίδευση μαχητικών αεροσκαφών F-18 της ΠΑ με το Αεροπλανοφόρο USS HARRY S. TRUMAN των ΗΠΑ, δυτικά της Πελοποννήσου. The post Συνεκπαίδευση μαχητικών F-18 της ΠΑ με το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman appeared first on OnAlert.
15:28 25/08/2022

Πολεμική Αεροπορία: Συνεκπαίδευση ελληνικών μαχητικών με USS Harry S. Truman και το Juan Carlos I

onalert.gr
Διεξήχθη συνεκπαίδευση Μαχητικών Αεροσκαφών που ανέπτυξε η Πολεμική Αεροπορία, με το Αεροπλανοφόρο USS HARRY S. TRUMAN και το ισπανικό πλοίο SPS JUAN CARLOS I. The post Πολεμική Αεροπορία: Συνεκπαίδευση ελληνικών μαχητικών με USS Harry S. Truman και το Juan Carlos I appeared first on OnAlert.
09:24 27/05/2022

Συνεκπαίδευση μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με το USS Jason Dunham των ΗΠΑ στο Ιόνιο

Zougla
Συνεκπαίδευση passex (Passing Exercise) της φρεγάτας «Αδρίας» με το USS Jason Dunham της «Δύναμης Κρούσης του Αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman»...
11:24 30/04/2022

Charles de Gaulle: «Μήνυμα» ισχύος του Πολεμικού Ναυτικού με τη γαλλική ναυαρχίδα – Εντυπωσιακά πλάνα [pics]

onalert.gr
Πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση των Ενόπλων Δυνάμεων με μονάδες της Ομάδας Συνοδείας Task Force 473 (TF 473) του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle. The post Charles de Gaulle: «Μήνυμα» ισχύος του Πολεμικού Ναυτικού με τη γαλλική ναυαρχίδα – Εντυπωσιακά πλάνα [pics] appeared first on OnAlert.
12:20 05/04/2022

Πτήση πάνω από την Ακρόπολη από τα αεροσκάφη της πολυεθνικής άσκησης “Ηνίοχος 22 “

grtimes.gr
Πάνω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης θα πετάξουν περίπου στις 13:40 όλα τα μαχητικά αεροσκάφη που μετέχουν στην διεθνή άσκηση “Ηνίοχος 22”. Η συμβολική αυτή ενέργεια υποδηλώνει την ενότητα των συμμαχικών δυνάμεων για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας των χωρών που μετέχουν στην Πολυεθνική Διακλαδική Άσκηση που ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου. Εκτός από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις συμμετέχουν οι εξής χώρες: Η Γαλλία με το Αεροπλανοφόρο CHARLES DE GAULLE, από το οποίο θα επιχειρούν Μαχητικά Αεροσκάφη Rafale και Αεροσκάφος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (Airborne Early Warning – AEW) E2C Hawkeye. Οι ΗΠΑ με Μαχητικά Αεροσκάφη F-15 και με Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος MQ-9 Reaper. Το Ισρα
11:34 01/04/2022

25η Μαρτίου: Στην παρέλαση και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Γαλλίας

Newsbeast.gr
Το «παρών» στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου θα δώσουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Γαλλίας φέτος, τιμώντας, έτσι, την Εθνική Επέτειο της χώρας μας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, συγκεκριμένα, ο γαλλικός θα συμμετάσχει στις αυριανές εκδηλώσεις ως εξής: «Με το Αεροπλανοφόρο CHARLES DE GAULLE, από το οποίο θα απονηωθούν 4 Μαχητικά Αεροσκάφη RAFALE για να ενταχθούν στους σχηματισμούς Ιπτάμενων Μέσων που θα εκτελέσουν διελεύσεις άνωθεν της Αθήνας κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Με την Φρεγάτα ALSACE που έχει καταπλεύσει στον Λιμένα Πειραιά. Με στατικό άοπλο τιμητικό τμήμα του Γαλλικού Ναυτικού Αγήματος Τιμής (French Navy Guard of Honour) στην Πλατεία Συντάγματος κατά
16:12 24/03/2022

Τεσσαρακοντήρης: Το «Αεροπλανοφόρο» της αρχαιότητας!

Newside.gr
  Οι Διάδοχοι και οι Επίγονοι τους, ναυπήγησαν στόλους αποτελούμενους από πολυάριθμες πολυήρεις, φτάνοντας μέχρι την κατασκευή κολοσσιαίων σκαφών όπως η εικοσήρης και η τεσσαρακοντήρης. Όπως θα δούμε, επρόκειτο για πραγματικά πλωτά φρούρια που θύμιζαν αναλογικά τα σύγχρονα θωρηκτά και αεροπλανοφόρα πλοία. Ειδικά η τεσσαρακοντήρης έφερε συνολικό πλήρωμα το οποίο έφθανε τους 6.000 άνδρες, περίπου […] The post Τεσσαρακοντήρης: Το «Αεροπλανοφόρο» της αρχαιότητας! appeared first on NewSide.gr.
15:26 22/03/2022

ΓΕΕΘΑ: Στη Φ/Γ «ΥΔΡΑ» ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης του Αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle [pics]

onalert.gr
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο συμμετοχής της χώρας μας στην Επιχείρηση «CLEMENCEAU 22», ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης του Αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle» επισκέφθηκε την Φρεγάτα ΥΔΡΑ. The post ΓΕΕΘΑ: Στη Φ/Γ «ΥΔΡΑ» ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης του Αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle [pics] appeared first on OnAlert.
16:54 15/03/2022

Κατάπλους γαλλικού αεροπλανοφόρου στο λιμάνι Λεμεσού

matrix24.gr
Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου ελλιμενισμού στο λιμάνι Λεμεσού, του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου FS CHARLES DE GAULLE (CDG), η Διοίκηση Ναυτικού (ΔΝ) της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), σχεδίασε από κοινού εκπαιδευτικές ασκήσεις με το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ).
10:46 26/02/2022

Στην Κύπρο το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ για ασκήσεις στην περιοχή

real.gr
Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου ελλιμενισμού στο λιμάνι Λεμεσού, του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου FS CHARLES DE GAULLE (CDG), η Διοίκηση Ναυτικού (ΔΝ) της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), σχεδίασε από κοινού εκπαιδευτικές ασκήσεις με το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ). ...
10:24 26/02/2022

Clemenceau 22: «Ηχηρό παρών» των Ενόπλων Δυνάμεων στην γαλλική επιχείρηση [pics]

onalert.gr
H Φρεγάτα (Φ/Γ) ΑΔΡΙΑΣ συμμετείχε στην Δύναμη «French Carrier Strike Group» (FR CSG) του γαλλικού Αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Clemenceau 22». The post Clemenceau 22: «Ηχηρό παρών» των Ενόπλων Δυνάμεων στην γαλλική επιχείρηση [pics] appeared first on OnAlert.
10:10 10/02/2022

Η φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ στη δύναμη κρούσης του γαλλικού αεροπλανοφόρου Σαρλ Ντε Γκωλ

militaire.gr
Η φρεγάτα «Αδρίας» εντάχθηκε, χθες, στην «Δύναμη Κρούσης Αεροπλανοφόρου» του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού, στο Στενό Σαρδηνίας – Κορσικής. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η ένταξη της φρεγάτας έγινε στο πλαίσιο του γενικού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ για την επαύξηση των διασυμμαχικών, διμερών και πολυμερών δράσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με φίλες και συμμαχικές.  Σημειώνεται ότι η ναυτική δύναμη […] The post Η φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ στη δύναμη κρούσης του γαλλικού αεροπλανοφόρου Σαρλ Ντε Γκωλ appeared first on Militaire.gr.
23:16 03/02/2022

ΓΕΕΘΑ: Συμμετοχή της «Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ» στην επιχείρηση «CLEMENCEAU 22» [pics]

onalert.gr
Στο πλαίσιο του γενικού σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ, η Φρεγάτα (Φ/Γ) ΑΔΡΙΑΣ εντάχθηκε στην «Δύναμη Κρούσης Αεροπλανοφόρου» (Carrier Strike Group – CSG) του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού. The post ΓΕΕΘΑ: Συμμετοχή της «Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ» στην επιχείρηση «CLEMENCEAU 22» [pics] appeared first on OnAlert.
18:34 03/02/2022

Συνεκπαίδευση μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη «Δύναμη Κρούσης Αεροπλανοφόρου 8» των ΗΠΑ σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης

el.gr
Συνεκπαίδευση μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας με τη «Δύναμη Κρούσης Αεροπλανοφόρου 8» των ΗΠΑ (US Carrier Strike Group EIGHT, CSG - 8) στην ευρύτερη θαλάσσια της Κρήτης διεξήχθη στις 29 Δεκεμβρίου και στις 4 και 5 Ιανουαρίου. Το άρθρο Συνεκπαίδευση μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη «Δύναμη Κρούσης Αεροπλανοφόρου 8» των ΗΠΑ σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:08 08/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load