#Ρίκι Μάρτιν

Ρίκι Μάρτιν: Η περίοδος που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, οι κατηγορίες για αιμομιξία και το φετίχ που έχει με τα πόδια

empisteutiko.gr
Ο Ρίκι Μάρτιν μίλησε σε σπάνια συνέντευξη του για τα δύσκολα χρόνια πριν το 1999, οπότε και αποκάλυψε ότι είναι γκέι, την υπόθεση αιμομιξίας εις βάρος του, αλλά και το φετίχ που έχει με τα πόδια. Ο Πορτορικανός ποπ σταρ θυμήθηκε ότι πριν κάνει come out, ακόμη και στενοί του φίλοι τον προειδοποιούσαν, ότι αν αποκάλυπτε ότι είναι […] The post Ρίκι Μάρτιν: Η περίοδος που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, οι κατηγορίες για αιμομιξία και το φετίχ που έχει με τα πόδια appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 23/02/2024

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Η σπάνια πάθηση γενετικής φύσεως με την οποία έχει διαγνωσθεί

Newsbeast.gr
Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας το τελευταίο διάστημα, έχει απομακρυνθεί από τη σκηνή και τις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με την υγεία του. Αν και η φύση του προβλήματος δεν ήταν τόσο καιρό γνωστή, πλέον η ασθένεια του τραγουδιστή έγινε γνωστή, μετά από δημοσίευμα της Marca. Ο Ισπανός τραγουδιστής ετοιμάζεται αυτό το διάστημα για την περιοδεία του, με το όνομα «The Trilogy Tour» που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023, ταξιδεύοντας σε πολλά μέρη του κόσμου, μαζί με τον Ρίκι Μάρτιν και τον Pitbull. Ωστόσο, ο γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για να επιστρέψει με περισσότερες δυνάμεις. Τελικά, το πρόβλημα υγείας του Ιγ
02:00 03/09/2023

Ρίκι Μάρτιν: Σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό του – «Δεν είναι πρόσφατη απόφαση»

okmag.gr
Ήταν αρχές Ιουλίου όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Ρίκι Μάρτιν χώρισε μετά από έξι χρόνια γάμου με τον Χουάν Γιόσεφ. Και μέχρι πρότινος κανείς δεν είχε μιλήσει για τις αιτίες που οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή ή για τον χωρισμό γενικά, ο Ρίκι Μάρτιν έσπασε τη σιωπή του και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. Όσα είπε ο […] The post Ρίκι Μάρτιν: Σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό του – «Δεν είναι πρόσφατη απόφαση» appeared first on OK! Magazine.
23:58 04/08/2023

Σακίρα: Οι διάσημοι γείτονές της στις ΗΠΑ - Από τη Σίντι Κρόφορντ μέχρι τον Ρίκι Μάρτιν

NewsBomb
Η Σακίρα έφυγε από την Ισπανία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της ζωή στις Η.Π.Α μαζί με τους δυο…Περισσότερα...
07:38 10/04/2023

Αντιμέτωπος με νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση ο Ρίκι Μάρτιν

neolaia.gr
Ένας άνδρας από το Πουέρτο Ρίκο κατήγγειλε τον σούπερ σταρ, Ρίκι Μάρτιν, για
17:00 16/09/2022

Ricky Martin: Μήνυση – μαμούθ στον ανιψιό του για εκβιασμό – Τον είχε κατηγορήσει για αιμομιξία

irafina.gr
Την Τετάρτη (8/9) ο Ρίκι Μάρτιν κατέθεσε μήνυση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του 21χρονου ανιψιού του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη και οικονομική ζημιά. Νωρίτερα μέσα στο έτος ο Ντένις είχε κατηγορήσει τον Λατίνο σταρ για αιμομιξία, καθώς επίσης, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ είχε πετύχει την έκδοση περιοριστικών μέτρων σε βάρος […]
23:32 08/09/2022

Ρίκι Μάρτιν: Αγωγή 20 εκατ.$ στον ανιψιό του, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση

thecaller.gr
Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Ρίκι Μάρτιν, κατά του ανιψιού του Ντένις Σάντσεζ Μάρτιν ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Ρίκι Μάρτιν, κατά του ανιψιού του Ντένις Σάντσεζ Μάρτιν ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.Ο 50χρονος τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή σε βάρος του ανιψιού του, κατηγορώντας τον για εκβιασμό, κακόβουλη δίωξη και παραβίαση δικαιωμάτων μεταξύ άλλων και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες ο Σάντσεζ […]
10:12 08/09/2022

Ρίκι Μάρτιν: Aυτός είναι ο 21χρονος ανιψιός του που τον κατηγόρησε για αιμομιξία

okmag.gr
Με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για αιμομιξία από τον ίδιο του τον ανιψιό, ο Ρίκι Μάρτιν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Πώς ξεκίνησαν όλα; «Είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας. Είμαι ιδιαίτερα ευλογημένος που είμαι αυτός που είμαι». Με αυτά τα λόγια αποκάλυψε στις 29 Μαρτίου 2010 μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας τη σεξουαλική του ταυτότητα. […] The post Ρίκι Μάρτιν: Aυτός είναι ο 21χρονος ανιψιός του που τον κατηγόρησε για αιμομιξία appeared first on OK.
09:30 01/08/2022

Ρίκι Μάρτιν: Η αγάπη για την οικογένεια και ο καλλιτέχνης σύντροφός του

okmag.gr
Μετά το πρόσφατο σκάνδαλο και τις κατηγορίες περί αιμομιξίας που τελικά αποσύρθηκαν, η ζωή του Ρίκι Μάρτιν ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Τώρα πλέον έχει αφοσιωθεί στη στήριξη του συζύγου και των τεσσάρων παιδιών τους. Άλλωστε η οικογένεια ήταν πάντα η προτεραιότητα του Πορτορικανού σταρ. Ο πατέρας του ήταν ψυχολόγος και η μητέρα του […] The post Ρίκι Μάρτιν: Η αγάπη για την οικογένεια και ο καλλιτέχνης σύντροφός του appeared first on OK.
22:00 31/07/2022

Ρίκι Μάρτιν: «Σπάει» τη σιωπή του πρώτη φορά on camera μετά την υπόθεση αιμομιξίας – «Συντριπτικό για μένα»

tlife.gr
Για πρώτη φορά «σπάει» τη σιωπή του μπροστά στην κάμερα ο Ρίκι Μάρτιν, μετά την απόσυρση To άρθρο Ρίκι Μάρτιν: «Σπάει» τη σιωπή του πρώτη φορά on camera μετά την υπόθεση αιμομιξίας – «Συντριπτικό για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 23/07/2022

Ρίκι Μάρτιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόσυρση κατηγοριών για αιμομιξία – «Δεν το εύχομαι σε κανέναν»

tlife.gr
Τέλος μπήκε στο θρίλερ που βίωνε εδώ και λίγες ημέρες ο Ρίκι Μάρτιν,  καθώς ο 21χρονος To άρθρο Ρίκι Μάρτιν: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόσυρση κατηγοριών για αιμομιξία – «Δεν το εύχομαι σε κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:40 22/07/2022

Ρίκι Μάρτιν: Όσα δήλωσε για την υπόθεση αιμομιξίας - «Δεν μου επέτρεπαν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

lykavitos.gr
O Ρίκι Μάρτιν πήρε τη ζωή του πίσω, μετά τους ισχυρισμούς του ανιψιού του ότι είχαν μια σχέση αιμομιξίας, τους οποίους και απέσυρε τελικά.
15:26 22/07/2022

Ρίκι Μάρτιν: Τέλος η αγωνία με την υπόθεση αιμομιξίας – Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για κακοποίηση

tlife.gr
Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Ρίκι Μάρτιν, καθώς ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος To άρθρο Ρίκι Μάρτιν: Τέλος η αγωνία με την υπόθεση αιμομιξίας – Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για κακοποίηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:26 21/07/2022

Τέλος οι περιπέτειες για τον Ρίκι Μάρτιν! Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες και αιμομιξία και κακοποίηση

Newsit
Οι περιπέτειες φαίνεται πως τελείωσαν για τον Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin), μετά τις κατηγορίες του ανιψιού του σε βάρος του για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση.  Η ακρόαση στο δικαστήριο ολοκληρώθηκε και όπως μετέδωσε το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα. Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως ... Περισσότερα To άρθρο Τέλος οι περιπέτειες για τον Ρίκι Μάρτιν! Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες και αιμομιξία και κακοποίηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:56 21/07/2022

Ρίκι Μάρτιν - Η περίεργη δήλωση του αδελφού του: Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο [βίντεο]

thetoc.gr
Ο αδελφός του σούπερ σταρ Ρίκι Μάρτιν, τοποθετήθηκε δημόσια για τις βαριές κατηγορίες αιμομιξίας που έχουν επισκιάσει το όνομα του τραγουδιστή.
17:42 17/07/2022

Ρίκι Μάρτιν: Αδιάφορος στις κατηγορίες περί αιμομιξίας

vita.gr
Ο Ρίκι Μάρτιν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο στόχαστρο των media μετά από τις κατηγορίες του ανιψιού του για αιμομιξία.
15:38 17/07/2022

Ricky Martin: Δεν τον πτοούν οι καταγγελίες για αιμομιξία – Ποζάρει ημίγυμνος – ΦΩΤΟ

dete.gr
Ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες είναι ο γιος της αδερφής του Ρίκι Μάρτιν και προέβη σε καταγγελία εναντίον του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, γεγονός που εάν αποδειχθεί αληθές, ο τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.Ο πορτορικάνος τραγουδιστής παρόλα αυτά συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και μάλιστα ενημέρωσε τους θαυμαστές […]
13:14 17/07/2022

Ο Ricky Martin κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση! Κινδυνεύει με φυλάκιση 50 ετών

Newsit
Δημοσίευμα “βόμβα” του TMZ για τον Ricky Martin (Ρίκι Μάρτιν), ο οποίος κατηγορείται από τον ανιψιό του για σεξουαλική κακοποίηση.  Ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδερφής του Ρίκι Μάρτιν, υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον πασίγνωστο τραγουδιστή και θείο του για επτά μήνες και τον κατηγορεί για αιμομιξία, σωματική και ψυχική κακοποίηση.  Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ricky Martin κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση! Κινδυνεύει με φυλάκιση 50 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:30 16/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load