#Σαγιάδα

Αστυνομικός μετέφερε 100 κιλά κάνναβη με υπηρεσιακό όχημα – Επεισοδιακή καταδίωξη και τρεις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

agrinionews.gr
Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς πέρασαν οι Αρχές στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Όλα ξεκίνησαν από μια υπόδειξη των Ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της περιοχής σε ένα υπηρεσιακό όχημα, το οποίο δεν σταμάτησε για τον απαραίτητο έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη με τις Αρχές και έπειτα από λίγο το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μάλιστα και ζημιές σε αυτά. Ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας και συνεπιβάτης του ένας συνομήλικός του Αλβανός. Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο μέσα στο υπηρεσιακό όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σ
10:46 15/03/2024

Πλημμύρισαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στη Θεσπρωτία

matrix24.gr
Χιλιάδες στρέμματα με καλλιέργειες, πορτοκαλιές και λεμονιές στον κάμπο της Σκάλας Φιλιατών στη Θεσπρωτία βρίσκονται κάτω από τα νερά του ποταμού Καλαμά, ο οποίος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων υπερχείλισε. Κλειστός τα μεσάνυχτα είναι και ο επαρχιακός δρόμος Νεράιδας-Σαγιάδας, από το [...]
13:46 08/01/2024

Σπάνια «αράχνη πασχαλίτσα» εντοπίστηκε στη Θεσπρωτία [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Μία αράχνη πασχαλίτσα εντοπίστηκε στη λωρίδα Σαγιάδας στη Θεσπρωτία, έξω από μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας. Το σπάνιο είδος της αράχνης-πασχαλίτσα, επιστημονικά Eresus Cinnaberinus, έκανε την εμφάνισή του στη Θεσπρωτία. Την αράχνη πασχαλίτσα, η ελληνική ονομασία της οποίας οφείλεται στο όμορφο κόκκινο σώμα της με τις μαύρες βούλες των αρσενικών, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στη λωρίδα Σαγιάδας στη […] Το άρθρο Σπάνια «αράχνη πασχαλίτσα» εντοπίστηκε στη Θεσπρωτία [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 08/06/2023

Δημιουργείται Κέντρο Συλλογής Απορριμμάτων Ιχθυοκαλλιέργειας στη Θεσπρωτία

in.gr
Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας θα δημιουργηθεί σύστημα περισυλλογής κάθε μορφής απορρίμματος που παράγεται σε εγκαταστάσεις Ιχθυοκαλλιέργειας.
12:46 22/05/2023

Θεσπρωτία: To ένοχο παρελθόν του ξεσκεπάστηκε στα σύνορα – Το έπαιζε τουρίστας που ερχόταν για διακοπές

Newsit
Νέα σύλληψη στα σύνορα με την Αλβανία στη Θεσπρωτία. Οι αστυνομικοί διασταύρωσαν τα στοιχεία και κατάλαβαν γρήγορα με ποιον έχουν να κάνουν… Συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα (10-10-2022) το απόγευμα στο συνοριακό σημείο ελέγχου Σαγιάδας από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών Θεσπρωτίας αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του  ... Περισσότερα To άρθρο Θεσπρωτία: To ένοχο παρελθόν του ξεσκεπάστηκε στα σύνορα – Το έπαιζε τουρίστας που ερχόταν για διακοπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:32 13/10/2022

Φωτιά στη Θεσπρωτία: Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Cnn.gr
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας.Περισσότερα...
17:18 02/10/2022

Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη φωτιά στη Σαγιάδα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ProtoThema.gr
Εκτιμάται ότι ξεκίνησε από κεραυνό, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες - Δεν απειλούνται σπίτια
20:56 30/08/2022

Φωτιά τώρα στην παλιά Σαγιάδα Θεσπρωτίας μετά από κεραυνό

Newsbeast.gr
Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις έξι και μισή το απόγευμα, στην κορυφογραμμή, πάνω από την παλιά Σαγιάδα στη Θεσπρωτία, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Εκτιμάται ότι η φωτιά ξέσπασε μετά από πτώση κεραυνού, σε χαμηλή χορτολιβαδική βλάστηση. Το σημείο είναι δύσβατο, καθώς δεν υπάρχουν δρόμοι πρόσβασης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να το προσεγγίσουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτή την ώρα, όπως αναμεταδίδει η ΕΡΤ γίνεται προσπάθεια προσέγγισης από πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η επέμβαση εναέριων μέσων, ώστε να σταματήσει την εξέλιξη της πυρκαγιάς πριν αυτή εισέλθει στο Αλβανικό έδαφος.
19:38 30/08/2022

Αλιβέρι: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 63χρονος που ομολόγησε 4 εμπρησμούς

ieidiseis.gr
Και οι 4 φωτιές που επιχείρησε να βάλει ο 63χρονος τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις να πριν προκαλέσουν πρόβλημα στην περιοχή.Γνωστός στις αρχές, ήταν ο 63χρονος άνδρας που συνελήφθη και ομολόγησε τους 4 εμπρησμούς τη Δευτέρα στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ο 63χρονος άνδρας είχε συλληφθεί ξανά στις 30 Ιουνίου, όταν επιχείρησε να βάλει φωτιά σε ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μετά τη σύλληψη του τον περασμένο Ιούνιο είχε οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. Κάτοικοι της περιοχής τον εντόπισαν χθες την ώρα που προσπαθούσε να προκαλέσει άλλον ένα εμπρησμό στη περιοχή του Αγίου Λουκά και ειδοποίησαν τις αρχές που του πέρασαν χειροπέδες. Και οι 4
07:06 26/07/2022

141 πυρκαγιές το τελευταίο 3ημερο σε όλη τη χώρα

Newsit
Μόνο μέσα στο τελευταίο τριήμερο, σε όλη τη χώρα, ξέσπασαν 141 φωτιές! Στην πλειοψηφία τους τέθηκαν υπό έλεγχο αμέσως. Οι σημαντικότερες από τις φωτιές που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες ήταν στο Ακριτοχώρι Μεσσηνίας (Κορώνη), στη Φαιστό Ηρακλείου, στο χωριό Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στα Άνω Λιόσια Αττικής, στο Σοφικό Κορινθίας, στην Τσακατουρα Γρεβενών και στη Βρυσούλα Πρέβεζας. ... Περισσότερα To άρθρο 141 πυρκαγιές το τελευταίο 3ημερο σε όλη τη χώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:38 25/07/2022

Φωτιά τώρα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας

NewsBomb
Φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, κοντά στον οικισμό.Περισσότερα...
19:22 24/07/2022

Θεσπρωτία: Φωτιά στη Σαγιάδα Φιλιατών

grtimes.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (24/7) στη Θεσπρωτία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση στη Σαγιάδα Φιλιατών, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. #Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην Σαγιάδα Φιλιατών Θεσπρωτίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 24, 2022 Φωτογραφία αρχείου* The post Θεσπρωτία: Φωτιά στη Σαγιάδα Φιλιατών appeared first on GRTimes.gr.
18:32 24/07/2022

Φωτιά στη Θεσπρωτία μέσα στον οικισμό Σαγιάδα

Newsit
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και μάλιστα εντός οικισμού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα στη Θεσπρωτία, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 17 άντρες της πυροσβεστικής με 9 οχήματα, 5 μέλη πεζοπόρων τμημάτων και ένα ελικόπτερο, ενώ ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στη Θεσπρωτία μέσα στον οικισμό Σαγιάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:20 24/07/2022

Σαγιάδα: Το γραφικό ψαροχώρι στο δυτικότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας

monopoli.gr
Τo γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας με το μικρό λιμανάκι με τα πολύχρωμα καΐκια, η γαλήνη του τοπίου, οι κοντινές παραλίες και το ηλιοβασίλεμα του Ιονίου προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για ήρεμες αποδράσεις στη Θεσπρωτία.
18:02 30/06/2022

Περιφέρεια Ηπείρου: Δημοπρατείται η κατασκευή κυκλικού κόμβου Φιλιατών με Ε.Ο. Νεράιδα- Σαγιάδα

otavoice.gr
Την κατασκευή ενός ακόμη κυκλικού κόμβου για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και συγκεκριμένα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Ηπείρου. Πρόκειται για τον κόμβο Φιλιατών στην Ε.Ο. Νεράιδας- Σαγιάδας, προϋπολογισμού 1.080.000 ευρώ, τη δημοπράτηση του οποίου ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.  Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε – μεταξύ […]
08:14 09/04/2022

Όπλα και εκρηκτικά σε μαύρους σάκους στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Newsbeast.gr
Οπλοστάσιο και ποσότητα εκρηκτικής ύλης κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Λωρίδα Σαγιάδας, στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Σε δυσπρόσιτο σημείο εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένοι δύο μαύροι σάκοι, μέσα στους οποίους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πολεμικά τυφέκια τύπου ΑΚ-47 Kalashnikov με ισάριθμους γεμιστήρες, 1 ξιφολόγχη ενσωματωμένη στο ένα από τα πολεμικά τυφέκια, 15 τεμάχια εκρηκτικής ύλης «ΤΝΤ», συνολικού βάρους 6 κιλών, 25 ταχυγεμιστήρες χωρητικότητας 10 φυσιγγίων και 250 φυσίγγια. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη
14:54 08/04/2022

Οπλισμός και εκρηκτικά κατασχέθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας - Βίντεο

real.gr
Οπλοστάσιο και ποσότητα εκρηκτικής ύλης κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Λωρίδα Σαγιάδας, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
12:16 08/04/2022

Έκρυψαν στα σύνορα με την Αλβανία… ολόκληρο οπλοστάσιο – Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και TNT

Newsit
Οπλοστάσιο και εκρηκτικά κατάσχεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Λωρίδα Σαγιάδας, στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ειδικότερα, σε δύσβατο σημείο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι δύο μαύροι σάκοι, μέσα στους οποίους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 ΑΚ-47 (Καλάσνικοφ) με ισάριθμους γεμιστήρες, 1 ξιφολόγχη ενσωματωμένη στο ένα από αυτά, 15 τεμάχια εκρηκτικής ύλης «ΤΝΤ», συνολικού βάρους 6 κιλών, 25 ταχυγεμιστήρες ... Περισσότερα To άρθρο Έκρυψαν στα σύνορα με την Αλβανία… ολόκληρο οπλοστάσιο – Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και TNT δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:16 08/04/2022

Θεσπρωτία: Η στιγμή που αστυνομικοί ξετρυπώνουν 300 κιλά χασίς μια ανάσα από τα σύνορα

Newsit
Στην κατάσχεση μιας από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που εντοπίστηκαν τους τελευταίους μήνες, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τα ναρκωτικά κρυμμένα σε δύσβατη, θαμνώδη και παραθαλάσσια περιοχή, στη Λωρίδα Σαγιάδας, κοντά στα ελληνοαλβανικά ... Περισσότερα To άρθρο Θεσπρωτία: Η στιγμή που αστυνομικοί ξετρυπώνουν 300 κιλά χασίς μια ανάσα από τα σύνορα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:28 08/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load