#Σαύρα

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το ελληνικό άγαλμα του Απόλλωνα Σαυροκτόνου (εικόνες)

lykavitos.gr
Ένα μαρμάρινο άγαλμα του Απόλλωνα Σαυροκτόνου, γνωστού και ως «Δολοφόνος της Σαύρας» βρήκαν οι αρχαιολόγοι, κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε ένα ετρουσκικό και ρωμαϊκό σπα στο San Casciano dei Bagni στην Τοσκάνη στην Ιταλία.
05:17 30/11/2023

Γκραν Πρι Σιγκαπούρη: Σαύρα εισβάλει στην πίστα!

tanea.gr
Μια μεγάλη σαύρα είδε μπροστά του ο Μαξ Φερστάπεν, κατά τη διάρκεια των δοκιμών.
09:00 16/09/2023

«Σαύρα» VW Arteon είναι η χαρά της λακκούβας

autogreeknews.gr
Με την πρώτη ματιά νομίζεις πως η εικόνα του συγκεκριμένου VW Arteon Shooting Brake, αποτελεί προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας. Κι όμως. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε δεν είναι rendering, αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα και κυκλοφορεί κανονικά – όσο του επιτρέπει η ποιότητα του οδοστρώματος, τουλάχιστον. Το βελτιωμένο VW ανήκει στην AL13 Wheels Design + Technik, η οποία […] The post «Σαύρα» VW Arteon είναι η χαρά της λακκούβας appeared first on AutoGreekNews.
17:28 07/03/2023

Διδυμότειχο: Φιλοτουρκικά συνθήματα με κόκκινο σπρέι σε χωριό – Το όνομα του Ερντογάν με φόντο εκκλησία

Newsit
Αναστάτωση σε χωριό στο Διδυμότειχο από συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι με κόκκινο σπρέι. Ενοχλημένοι τόσο οι χριστιανοί όσο και οι μουσουλμάνοι που ζουν στην περιοχή… Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο για το χωριό τους προκλητικό γεγονός, βρέθηκαν το πρωί οι κάτοικοι της Σαύρας Διδυμοτείχου στη Θράκη, αφού διαπίστωσαν ότι το βράδυ, ανήμερα της γιορτής των Θεοφανείων, ... Περισσότερα To άρθρο Διδυμότειχο: Φιλοτουρκικά συνθήματα με κόκκινο σπρέι σε χωριό – Το όνομα του Ερντογάν με φόντο εκκλησία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:30 07/01/2023

Έβρος: Συνθήματα για Ερντογάν και Τουρκία στο Διδυμότειχο

lamiafm1.gr
Οι νέες προκλήσεις υπέρ της Τουρκίας έγιναν στο χωριό Σαύρα στο Διδυμότειχο του Έβρου. Σε νέες προκλήσεις προχώρησαν κάποιοι στον Έβρο, γράφοντας συνθήματα υπέρ της Τουρκίας γύρω από την εκκλησία και άλλα σημεία στο χωριό Σαύρα στο Διδυμότειχο. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του evros-news.gr οι άγνωστοι είχαν γράψει με κόκκινο σπρέι τις λέξεις […] The post Έβρος: Συνθήματα για Ερντογάν και Τουρκία στο Διδυμότειχο appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
15:34 07/01/2023

Διδυμότειχο: Έγραψαν συνθήματα για Τουρκία και Ερντογάν στο χωριό Σαύρα

ProtoThema.gr
Οι κάτοικοι του χωριού είδαν τα συνθήματα ανήμερα τα Θεοφάνια
10:22 07/01/2023

ΔΗΜΗΤΡΙΑ και ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ στην ΙΜ Διδυμοτείχου

ekklisiaonline.gr
Η μνήμη των Θεσσαλονικέων μαρτύρων Δημητρίου και Νέστορος συνεγείρει τα πλήθη των πιστών της Βορείου Ελλάδος και της Χερσονήσου των Βαλκανίων γενικότερα. Στην ακριτική επαρχία Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου ιδιαιτέρως τιμώνται στις πανηγυρίζουσες ενορίες Ορεστιάδος, Λάβαρων, Δικαίων, Λαγού, Πολιάς, Κυριακής, Κομάρων, Σιταρίας, Σοφικού, Καναδά, Καβύλης, Σαύρας και Αμορίου αλλά και σε Παρεκκλήσια όπως στα Βρυσικά, στο Μαυροκκλήσι και την Κυανή. Σε ωρισμένες περιπτώσεις οι λατρευτικές συνάξεις εμπλουτίζονται και με πολιτιστικές, υπό τον τίτλο ΔΗΜΗΤΡΙΑ Λάβαρων και ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ Αμορίου. Το άρθρο ΔΗΜΗΤΡΙΑ και ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ στην ΙΜ Διδυμοτείχου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:38 26/10/2022

Χ.Α: Μεταμεσονύχτια σφηνάκια σερβιρισμένα από τον ΟΑΚ (25.8.2022)

mikrometoxos.gr
Σήμερα λέω να εισάγω νέες κατηγορίες στο λεξιλόγιο μας σχετικά με το Χρηματιστήριο. Θα κατατάξουμε τις μετοχές μας στην κατηγορία της Σαύρας και στην κατηγορία του Μοντέλου. Και ο λόγος είναι απλός. Εδώ και αρκετό καιρό πολλοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα μικροσκοπικά Κανίς χωρίς καμπύλες και καμία θηλυκότητα με το αχλαδωτό κορμί είναι […]
01:36 25/08/2022

Ταϊλάνδη : Σαύρα – Γκοτζίλα εισέβαλε σε μίνι μάρκετ

in.gr
Το ξαδερφάκι του... Γκοτζίλα άρχισε να σκαρφαλώνει στα ράφια του μίνι μάρκετ, ρίχνοντας πράγματα στο δάπεδο, πριν τελικά σταματήσει στην κορυφή και παραμείνει εκεί για αρκετά δευτερόλεπτα.
21:21 07/04/2021

Σαύρα καταβροχθίζει κροταλία (ΒΙΝΤΕΟ)

el.gr
Δείτε το βίντεο: The post Σαύρα καταβροχθίζει κροταλία (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.
11:28 23/04/2020

Αργεντινή - Σαύρα εισέβαλε στην προπόνηση της Φλαμένγκο (video)

patrasevents.gr
Το ερπετό έδειχνε να απολαμβάνει το γρασίδι του γηπέδου
03:20 08/03/2020

«Άγριες Μέλισσες»: Σε ποιες παιδικές ταινίες έχει δώσει την φωνή του ο Δούκας Σεβαστός (βίντεο)

pronews.gr
Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον έχουμε συνδέσει με ρόλους… κακών, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε πάντα για τον Λεωνίδα Κακούρη ή αλλιώς «Δούκα Σεβαστό» από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Είναι γνωστό ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος και φέτος βιώνει την απόλυτη επιτυχία στις «Άγριες Μέλισσες» έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο ρόλος του «Τίμου Δράκου» στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη», αλλά και ο ρόλος του «Γιάννη του φονιά» στην εβδομαδιαία σειρά του Αντ1, Της Αγάπης Μαχαιριά. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και δεν… συμβαδίζει με τους σκληρούς χαρακτήρες που συνήθως υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, είναι το γ
22:26 12/11/2019

Μνήμη Δημητρίου και Νέστορος των μαρτύρων

evros24.gr
Η μνήμη των Θεσσαλονικέων Αγίων, Δημητρίου και Νέστορος, γιορτάσθηκε με τη συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος το τριήμερο 25, 26 και 27 του μηνός Οκτωβρίου ε.ε. στις πανηγυρίζουσες ενορίες Ορεστιάδος, Λαγού, Σιταριάς, Σοφικού, Δικαίων, Καναδά, Κομάρων, Λαβάρων, Αμορίου, Κυριακής, Καβύλης, Πολιάς, Σαύρας, Μαυροκκλησιου και Κυανής, της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Ο οικείος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός […]
09:01 28/10/2019

Μνήμη Δημητρίου και Νέστορος των Μαρτύρων στην Ι.Μ. Διδυμοτείχου

.romfea.gr
Η μνήμη των Θεσσαλονικέων Αγίων, Δημητρίου και Νέστορος, γιορτάσθηκε με τη συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος το τριήμερο 25, 26 και 27 του μηνός Οκτωβρίου ε.ε. στις πανηγυρίζουσες ενορίες Ορεστιάδος, Λαγού, Σιταριάς, Σοφικού, Δικαίων, Καναδά, Κομάρων, Λαβάρων, Αμορίου, Κυριακής, Καβύλης, Πολιάς, Σαύρας, Μαυροκκλησιου και Κυανής, της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Ο οικείος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός το εσπέρας της 25ης Οκτωβρίου ε.ε. χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και ευλόγησε τους άρτους στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Ορεστιάδος, παρουσία του Βουλευτού Έβρου Χρήστου Δερμεντζοπούλου και του Διοικητού της 3ης Ταξιαρχίας Ταξιάρχου Γρηγορίου Μπουτλιάκη.
16:11 27/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load