#Σεβαστούπολη

Κριμαία: Σφοδρός βομβαρδισμός των Ουκρανών σε Σεβαστούπολη και στρατιωτικά αεροδρόμια

protagon.gr
Χρησιμοποιώντας βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow, η ουκρανική αεροπορία έπληξε τέσσερις στρατιωτικούς στόχους των Ρώσων σε μία κλιμάκωση των επιθέσεων στην παράνομα κατεχόμενη χερσόνησο The post Κριμαία: Σφοδρός βομβαρδισμός των Ουκρανών σε Σεβαστούπολη και στρατιωτικά αεροδρόμια appeared first on Protagon.gr.
15:09 01/02/2024

Κριμαία: Εκρήξεις στη Σεβαστούπολη – Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τουλάχιστον 6 ουκρανικούς πυραύλους

onalert.gr
Εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα σε αρκετές πόλεις στην κατεχόμενη από τη Ρωσία Κριμαία, ενώ οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής. The post Κριμαία: Εκρήξεις στη Σεβαστούπολη – Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τουλάχιστον 6 ουκρανικούς πυραύλους appeared first on OnAlert.
19:28 31/01/2024

Επιθέσεις της Ουκρανίας με drones και πυραύλους σε Μπιέλγκοροντ και Σεβαστούπολη

sofokleousin.gr
Επιθέσεις της Ουκρανίας με drones και πυραύλους σε Μπιέλγκοροντ και Σεβαστούποληnvlaxos Wed, 03/01/2024 - 07:13
07:28 03/01/2024

Ουκρανικές επιθέσεις με drones και πυραύλους στη νότια Ρωσία και τη χερσόνησο της Κριμαίας

ProtoThema.gr
Ρώσοι χρήστες της πλατφόρμας Telegram έκαναν λόγο για σειρά εκρήξεων σε διάφορους τομείς της Σεβαστούπολης
07:00 03/01/2024

Κριμαία: Νέες εκρήξεις στην Σεβαστούπολη – Για ουκρανικούς Neptune κάνει λόγο το ρωσικό ΥΠΑΜ

onalert.gr
Μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα κατοίκους της περιοχής, αναφέρουν πως ακούστηκαν τουλάχιστον δύο εκρήξεις στην Σεβαστούπολη, μεταδίδοντας και εικόνες από πυκνό καπνό. The post Κριμαία: Νέες εκρήξεις στην Σεβαστούπολη – Για ουκρανικούς Neptune κάνει λόγο το ρωσικό ΥΠΑΜ appeared first on OnAlert.
11:28 17/11/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατέρριψε 5 drones της Ουκρανίας στη Σεβαστούπολη

ProtoThema.gr
Το λιμάνι της Σεβαστούπολης, η βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, έχει γίνει επανειλημμένα στόχος ουκρανικών επιθέσεων
05:00 07/11/2023

Σεβαστούπολη: Το Πολεμικό Ναυτικό απώθησε υποβρύχια επίθεση της Ουκρανίας, λέει ο τοπικός κυβερνήτης

onalert.gr
Ο Μιχαήλ Ραζβαζάγεφ, ο επικεφαλής των τοπικών αρχών στη Σεβαστούπολη, έκανε λόγο μέσω της πλατφόρμας Telegram για «υποβρύχια» επίθεση The post Σεβαστούπολη: Το Πολεμικό Ναυτικό απώθησε υποβρύχια επίθεση της Ουκρανίας, λέει ο τοπικός κυβερνήτης appeared first on OnAlert.
05:28 24/10/2023

Σεβαστούπολη: Νέες εκρήξεις στην Κριμαία – Κλειστή η γέφυρα Κερτς [vid]

onalert.gr
Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι έχει πληγεί και πώς στην Σεβαστούπολη, στο λιμάνι της οποίας βρίσκεται μεγάλο μέρος του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. The post Σεβαστούπολη: Νέες εκρήξεις στην Κριμαία – Κλειστή η γέφυρα Κερτς [vid] appeared first on OnAlert.
21:28 22/10/2023

Η Ρωσία κατέρριψε έναν πύραυλο πάνω από την Σεβαστούπολη

el.gr
Η Ρωσία κατέρριψε σήμερα έναν πύραυλο πάνω από τη Σεβαστούπολη, στην οποία βρίσκεται η διοίκηση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη χερσόνησο της Κριμαίας, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ στο Telegram. Το άρθρο Η Ρωσία κατέρριψε έναν πύραυλο πάνω από την Σεβαστούπολη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:09 18/10/2023

Σεβαστούπολη: Η Ουκρανία επιβεβαιώνει τις επιθέσεις σε ρωσικά πολεμικά πλοία με μη επανδρωμένα σκάφη «Sea Baby»

onalert.gr
Η Ουκρανία επιβεβαίωσε ότι έπληξε δύο ρωσικά πλοία της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη τις τελευταίες τρεις ημέρες χρησιμοποιώντας ένα «πειραματικό όπλο». The post Σεβαστούπολη: Η Ουκρανία επιβεβαιώνει τις επιθέσεις σε ρωσικά πολεμικά πλοία με μη επανδρωμένα σκάφη «Sea Baby» appeared first on OnAlert.
16:28 13/10/2023

Ρωσία: Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες οι Ρώσοι «εμφάνισαν» τον διοικητή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας - Βίντεο

ProtoThema.gr
Το Κίεβο είχε δηλώσει πως ο Βίκτορ Σολόφ σκοτώθηκε κατά τον βομβαρδισμό του αρχηγείου του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη
14:00 27/09/2023

«Ο Σοκολόφ ζει»! Ο Ρώσος ναύαρχος που οι Ουκρανοί δήλωσαν ότι σκότωσαν εμφανίστηκε

militaire.gr
Ο ναύαρχος Βίκτορ Σοκολόφ, διοικητής του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, εμφανίστηκε να συμμετέχει σε βιντεοδιάσκεψη σήμερα, μία ημέρα αφού οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις δήλωσαν ότι τον σκότωσαν. Σε βίντεο και φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Σοκολόφ εμφανίστηκε να συμμετέχει κατά τα φαινόμενα σε βιντεοδιάσκεψη με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και άλλους ανώτατους αξιωματικούς του ναυτικού και του πεζικού. Το βίντεο μεταδόθηκε από τη ρωσική κρατική τηλεόραση. Οι ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας υποστήριξαν χθες ότι σκότωσαν τον Σοκολόφ, μαζί με 33 άλλους αξιωματικούς σε πυρα
16:00 26/09/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία! Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο διοίκησης στην Οδησσό

tilegrafimanews.gr
ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - Στρατηγικής σημασίας ήταν ο χθεσινός ρωσικός βομβαρδισμός στην Οδησσό, καθώς όπως αποκαλύπτεται, στο ξενοδοχείο που ισοπεδώθηκε χθες από πύραυλο cruise Kalibr, στεγάζονταν το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο (ανεπίσημο) της Ουκρανίας μετά από αυτό του Κιέβου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Το ΝΑΤΟϊκό κέντρο βρίσκονταν στα υπόγεια του ξενοδοχείου. Ο αριθμός των Δυτικών αξιωματούχων που σκοτώθηκαν είναι άγνωστος αλλά οι Ρώσοι λένε πως είναι μεγάλος. Το κέντρο αυτό συντόνιζε και κατεύθυνε ουκρανικές επιχειρήσεις βομβαρδισμού στρατιωτικών στόχων στην Κριμαία όπως και στην γέφυρα του Κερτς. Πρόκειται για άμεσα αντίποινα στο ουκρανικό χτύπημα με π
12:46 26/09/2023

Κριμαία: Συναγερμός στη Σεβαστούπολη για επικείμενη επίθεση – Διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα Κέρτς

onalert.gr
Συναγερμό για επικείμενη αεροπορική επίθεση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας σήμανε απόψε ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της πόλης. The post Κριμαία: Συναγερμός στη Σεβαστούπολη για επικείμενη επίθεση – Διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα Κέρτς appeared first on OnAlert.
22:28 25/09/2023

Οι ρωσικές αρχές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο νέας ουκρανικής επίθεσης στην Σεβαστούπολη

matrix24.gr
Ο διορισθείς από τη Μόσχα κυβερνήτης της Σεβαστούπολης, στην προσαρτημένη από τη Ρωσία ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, προειδοποίησε σήμερα για την πιθανότητα νέας ουκρανικής πυραυλικής επίθεσης έπειτα από αυτήν που εξαπέλυσαν χθες οι ουκρανικές δυνάμεις στο αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην πόλη.
12:46 23/09/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πλήγμα στην καρδιά του ρωσικού στόλου στην Κριμαία

myvolos.net
REUTERS, A.P. 23.09.2023 • 06:57 Κοινοποίηση Σε μια νέα, θεαματική επίθεση στη χερσόνησο της Κριμαίας, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε χθες το αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, στη Σεβαστούπολη. Το κεντρικό κτίριο των εγκαταστάσεων ήταν χθες το πρωί τυλιγμένο στους καπνούς από τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη ουκρανικού πυραύλου, ενώ ένας άνδρας των […]
07:46 23/09/2023

Σεβαστούπολη: Ουκρανική πυραυλική επίθεση στο Αρχηγείο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας [vid]

onalert.gr
Δεν είναι πρώτη φορά που η Σεβαστούπολη, όπου βρίσκεται και το Αρχηγείο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, γίνεται στόχος επίθεσης. The post Σεβαστούπολη: Ουκρανική πυραυλική επίθεση στο Αρχηγείο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας [vid] appeared first on OnAlert.
14:28 22/09/2023

Ουκρανία: Έπληξε με πυραύλους το διοικητήριο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Κριμαία

Newsit
Οι δυνάμεις της Ουκρανίας έπληξαν σήμερα (20/9/2023) το διοικητήριο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας κοντά στην Σεβαστούπολη στην Κριμαία, ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός. Δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες, παρά μόνο ανέφερε ότι η επίθεση της Ουκρανίας στην Κριμαία ήταν επιτυχής. Νωρίτερα σήμερα, ο διορισμένος από τη Μόσχα κυβερνήτης της Σεβαστούπολης δήλωσε ότι αποτράπηκε πυραυλική επίθεση ... Περισσότερα To άρθρο Ουκρανία: Έπληξε με πυραύλους το διοικητήριο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Κριμαία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 20/09/2023

Ουκρανία: Τρία ουκρανικά USV εξουδετερώθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα

naftemporiki.gr
Τρία μη επανδρωμένα σκάφη (USV) κατέστρεψαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα, λίγες ώρες μετά την ουκρανική επίθεση στο ναυπηγείο της Σεβαστούπολης, στην προσαρτημένη από τη Ρωσία χερσόνησο της… Ουκρανία: Τρία ουκρανικά USV εξουδετερώθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
21:00 13/09/2023

Επίθεση στη Σεβαστούπολη: «Ένα υποβρύχιο και ένα αποβατικό του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού υπέστησαν ζημιές» [pics, vids]

onalert.gr
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού υπέστησαν ζημιές μετά από επίθεση ουκρανικών πυραύλων cruise και μη επανδρωμένων σκαφών στη Σεβαστούπολη. The post Επίθεση στη Σεβαστούπολη: «Ένα υποβρύχιο και ένα αποβατικό του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού υπέστησαν ζημιές» [pics, vids] appeared first on OnAlert.
13:28 13/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load