#Σεβαστούπολη

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι χτύπησε ιστορικό πλοίο της Ρωσίας στην Κριμαία - Δείτε βίντεο

Skai.gr
Σύμφωνα με τον Ντμίτρο Πλέτεντσουκ, εκπρόσωπο του ουκρανικού ΠΝ, το σκάφος Kommuna χτυπήθηκε ενώ ήταν ελλιμενισμένο στον Κόλπο της Σεβαστούπολης χθες το πρωί
10:38 22/04/2024

Σεβαστούπολη: Απετράπη επίθεση με αντιπλοϊκό πύραυλο, λέει ο τοπικός κυβερνήτης

onalert.gr
Η πιο εμβληματική ουκρανική επίθεση στην Σεβαστούπολη ήταν εκείνη στο ίδιο το Αρχηγείο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, τον Σεπτέμβριο του 2023. The post Σεβαστούπολη: Απετράπη επίθεση με αντιπλοϊκό πύραυλο, λέει ο τοπικός κυβερνήτης appeared first on OnAlert.
11:28 21/04/2024

Ρωσία: Συναγερμός στη Σεβαστούπολη – Έπεσε αεροσκάφος, σώος ο πιλότος [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ρωσία: Το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) έπεσε ένα Ρωσικό Σουκόι στα ανοιχτά της Σεβαστούπολης. Το μαχητικό αεροσκάφος πήρε φωτιά και έπεσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κριμαίας, το αεροπλάνο κατέπεσε ανοιχτά της πόλης, που έχει προσαρτίσει – όπως και ολόκληρη την περιοχή – η Ρωσία από το 2014. BREAKING: Russian Su-27 fighter jet […] Το άρθρο Ρωσία: Συναγερμός στη Σεβαστούπολη – Έπεσε αεροσκάφος, σώος ο πιλότος [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 28/03/2024

Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

naftemporiki.gr
Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη της περιοχής, Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ. Ο πιλότος εγκατέλειψε εγκαίρως… Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
18:00 28/03/2024

Κριμαία: Nέο πλήγμα για τον ρωσικό Στόλο- Ουκρανικοί πύραυλοι έπληξαν δύο ρωσικά αποβατικά πλοία

onalert.gr
Οι ουκρανικές δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα ότι έπληξαν δύο ρωσικά πλοία σε επίθεση στην Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, που προσαρτήθηκε από τη Ρωσία το 2014. The post Κριμαία: Nέο πλήγμα για τον ρωσικό Στόλο- Ουκρανικοί πύραυλοι έπληξαν δύο ρωσικά αποβατικά πλοία appeared first on OnAlert.
12:28 24/03/2024

Ρωσία: Ουκρανική πυραυλική επίθεση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας - Ένας νεκρός

matrix24.gr
Η Ρωσία ανακοίνωσε χθες, Σάββατο, το βράδυ ότι κατέρριψε επίθεση δέκα ουκρανικών πυραύλων που είχαν στόχο την Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που προσάρτησε η Μόσχα το 2014.
10:46 24/03/2024

Ρωσία: Απώθησε επίθεση 10 ουκρανικών πυραύλων με στόχο την Σεβαστούπολη-Ένας νεκρός από τα συντρίμμια πυραύλου και 4 τραυματίες

mononews.gr
Η Ρωσία ανακοίνωσε χθες, Σάββατο, το βράδυ ότι κατέρριψε επίθεση δέκα ουκρανικών πυραύλων που είχαν στόχο την Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που προσάρτησε η Μόσχα το 2014.
09:28 24/03/2024

Κριμαία: Σφοδρός βομβαρδισμός των Ουκρανών σε Σεβαστούπολη και στρατιωτικά αεροδρόμια

protagon.gr
Χρησιμοποιώντας βρετανικούς πυραύλους Storm Shadow, η ουκρανική αεροπορία έπληξε τέσσερις στρατιωτικούς στόχους των Ρώσων σε μία κλιμάκωση των επιθέσεων στην παράνομα κατεχόμενη χερσόνησο The post Κριμαία: Σφοδρός βομβαρδισμός των Ουκρανών σε Σεβαστούπολη και στρατιωτικά αεροδρόμια appeared first on Protagon.gr.
15:09 01/02/2024

Κριμαία: Εκρήξεις στη Σεβαστούπολη – Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τουλάχιστον 6 ουκρανικούς πυραύλους

onalert.gr
Εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα σε αρκετές πόλεις στην κατεχόμενη από τη Ρωσία Κριμαία, ενώ οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής. The post Κριμαία: Εκρήξεις στη Σεβαστούπολη – Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τουλάχιστον 6 ουκρανικούς πυραύλους appeared first on OnAlert.
19:28 31/01/2024

Επιθέσεις της Ουκρανίας με drones και πυραύλους σε Μπιέλγκοροντ και Σεβαστούπολη

sofokleousin.gr
Επιθέσεις της Ουκρανίας με drones και πυραύλους σε Μπιέλγκοροντ και Σεβαστούποληnvlaxos Wed, 03/01/2024 - 07:13
07:28 03/01/2024

Ουκρανικές επιθέσεις με drones και πυραύλους στη νότια Ρωσία και τη χερσόνησο της Κριμαίας

ProtoThema.gr
Ρώσοι χρήστες της πλατφόρμας Telegram έκαναν λόγο για σειρά εκρήξεων σε διάφορους τομείς της Σεβαστούπολης
07:00 03/01/2024

Κριμαία: Νέες εκρήξεις στην Σεβαστούπολη – Για ουκρανικούς Neptune κάνει λόγο το ρωσικό ΥΠΑΜ

onalert.gr
Μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα κατοίκους της περιοχής, αναφέρουν πως ακούστηκαν τουλάχιστον δύο εκρήξεις στην Σεβαστούπολη, μεταδίδοντας και εικόνες από πυκνό καπνό. The post Κριμαία: Νέες εκρήξεις στην Σεβαστούπολη – Για ουκρανικούς Neptune κάνει λόγο το ρωσικό ΥΠΑΜ appeared first on OnAlert.
11:28 17/11/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατέρριψε 5 drones της Ουκρανίας στη Σεβαστούπολη

ProtoThema.gr
Το λιμάνι της Σεβαστούπολης, η βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, έχει γίνει επανειλημμένα στόχος ουκρανικών επιθέσεων
05:00 07/11/2023

Σεβαστούπολη: Το Πολεμικό Ναυτικό απώθησε υποβρύχια επίθεση της Ουκρανίας, λέει ο τοπικός κυβερνήτης

onalert.gr
Ο Μιχαήλ Ραζβαζάγεφ, ο επικεφαλής των τοπικών αρχών στη Σεβαστούπολη, έκανε λόγο μέσω της πλατφόρμας Telegram για «υποβρύχια» επίθεση The post Σεβαστούπολη: Το Πολεμικό Ναυτικό απώθησε υποβρύχια επίθεση της Ουκρανίας, λέει ο τοπικός κυβερνήτης appeared first on OnAlert.
05:28 24/10/2023

Σεβαστούπολη: Νέες εκρήξεις στην Κριμαία – Κλειστή η γέφυρα Κερτς [vid]

onalert.gr
Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι έχει πληγεί και πώς στην Σεβαστούπολη, στο λιμάνι της οποίας βρίσκεται μεγάλο μέρος του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. The post Σεβαστούπολη: Νέες εκρήξεις στην Κριμαία – Κλειστή η γέφυρα Κερτς [vid] appeared first on OnAlert.
21:28 22/10/2023

Η Ρωσία κατέρριψε έναν πύραυλο πάνω από την Σεβαστούπολη

el.gr
Η Ρωσία κατέρριψε σήμερα έναν πύραυλο πάνω από τη Σεβαστούπολη, στην οποία βρίσκεται η διοίκηση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη χερσόνησο της Κριμαίας, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ στο Telegram. Το άρθρο Η Ρωσία κατέρριψε έναν πύραυλο πάνω από την Σεβαστούπολη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:09 18/10/2023

Σεβαστούπολη: Η Ουκρανία επιβεβαιώνει τις επιθέσεις σε ρωσικά πολεμικά πλοία με μη επανδρωμένα σκάφη «Sea Baby»

onalert.gr
Η Ουκρανία επιβεβαίωσε ότι έπληξε δύο ρωσικά πλοία της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη τις τελευταίες τρεις ημέρες χρησιμοποιώντας ένα «πειραματικό όπλο». The post Σεβαστούπολη: Η Ουκρανία επιβεβαιώνει τις επιθέσεις σε ρωσικά πολεμικά πλοία με μη επανδρωμένα σκάφη «Sea Baby» appeared first on OnAlert.
16:28 13/10/2023

Ρωσία: Για δεύτερη φορά σε 24 ώρες οι Ρώσοι «εμφάνισαν» τον διοικητή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας - Βίντεο

ProtoThema.gr
Το Κίεβο είχε δηλώσει πως ο Βίκτορ Σολόφ σκοτώθηκε κατά τον βομβαρδισμό του αρχηγείου του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη
14:00 27/09/2023

«Ο Σοκολόφ ζει»! Ο Ρώσος ναύαρχος που οι Ουκρανοί δήλωσαν ότι σκότωσαν εμφανίστηκε

militaire.gr
Ο ναύαρχος Βίκτορ Σοκολόφ, διοικητής του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, εμφανίστηκε να συμμετέχει σε βιντεοδιάσκεψη σήμερα, μία ημέρα αφού οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις δήλωσαν ότι τον σκότωσαν. Σε βίντεο και φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Σοκολόφ εμφανίστηκε να συμμετέχει κατά τα φαινόμενα σε βιντεοδιάσκεψη με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και άλλους ανώτατους αξιωματικούς του ναυτικού και του πεζικού. Το βίντεο μεταδόθηκε από τη ρωσική κρατική τηλεόραση. Οι ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας υποστήριξαν χθες ότι σκότωσαν τον Σοκολόφ, μαζί με 33 άλλους αξιωματικούς σε πυρα
16:00 26/09/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία! Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο διοίκησης στην Οδησσό

tilegrafimanews.gr
ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - Στρατηγικής σημασίας ήταν ο χθεσινός ρωσικός βομβαρδισμός στην Οδησσό, καθώς όπως αποκαλύπτεται, στο ξενοδοχείο που ισοπεδώθηκε χθες από πύραυλο cruise Kalibr, στεγάζονταν το μεγαλύτερο ΝΑΤΟϊκό κέντρο (ανεπίσημο) της Ουκρανίας μετά από αυτό του Κιέβου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Το ΝΑΤΟϊκό κέντρο βρίσκονταν στα υπόγεια του ξενοδοχείου. Ο αριθμός των Δυτικών αξιωματούχων που σκοτώθηκαν είναι άγνωστος αλλά οι Ρώσοι λένε πως είναι μεγάλος. Το κέντρο αυτό συντόνιζε και κατεύθυνε ουκρανικές επιχειρήσεις βομβαρδισμού στρατιωτικών στόχων στην Κριμαία όπως και στην γέφυρα του Κερτς. Πρόκειται για άμεσα αντίποινα στο ουκρανικό χτύπημα με π
12:46 26/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load