#Ακαδημία Πλάτωνος

Ιταλοί ερευνητές εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα στην «Ακαδημία Πλάτωνος»

in.gr
O δρ Κώστας Πασχαλίδης, αρχαιολόγος και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), σχολιάζει την έρευνα.
15:01 24/04/2024

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα στην «Ακαδημία Πλάτωνος»

neolaia.gr
Το σημείο εντοπίστηκε μετά από έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.
14:47 23/04/2024

Δήμος Αθηναίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης εννέα ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε έξι αθλητικούς χώρους της πόλης

blueskytv.gr
Συνολικά εννέα γήπεδα μπάσκετ, σε έξι ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, παραδίδονται ανακαινισμένα στους κατοίκους της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών από τον Δήμο Αθηναίων. Πρόκειται για τα παρακάτω: -Δύο γήπεδα μπάσκετ στην οδό Λένορμαν και στην Ακαδημία Πλάτωνος. -Δύο γήπεδα μπάσκετ στην οδό Συρακουσών και Ανδριτσαίνης, στη γειτονιά του Προφήτη Ηλία. -Δύο γήπεδα μπάσκετ […] Δήμος Αθηναίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης εννέα ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ σε έξι αθλητικούς χώρους της πόλης on BLUE SKY.
13:46 06/11/2023

Αναμόρφωση της παιδικής χαράς στην Ακαδημία Πλάτωνος- Δείτε φωτογραφίες

Skai.gr
Η ανακατασκευή της έγινε με γνώμονα τις απαιτούμενες λειτουργικές ανάγκες των σύγχρονων χώρων παιχνιδιού, με στόχο την προαγωγή της εξελικτικής διαδικασίας των παιδιών στην κοινωνική, νοητική, κινητική, δημιουργική και συναισθηματική διάσταση.
18:37 01/10/2023

Missing Alert: Εξαφανίστηκε η 14χρονη Υβόννη από την Ακαδημία Πλάτωνος

irafina.gr
Στις 25/05/2023, μεσημβρινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος στην Αθήνα, η Υβόννη Π., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης σήμερα 05/06/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η […]
18:46 05/06/2023

Ο Μπακογιάννης πιστεύει πως στις ανασκαφές στην Ακαδημία Πλάτωνος θα βρει την... «Πολιτεία» του Πλάτωνα!

ieidiseis.gr
«Γίνονται αρχαιολογικές εσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για την ανάπλαση στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter ο Κώστας Μπακογιάννης για λόγο που μάλλον ο ίδιος δεν πρέπει να αισθάνεται και ιδιαίτερα περήφανος. Κι αυτό γιατί φάνηκε η άγνοιά του τόσο για τις ανασκαφές που γίνονται στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, στο πλαίσιο της ανάπλασης που τόσο διαφημίζει, όσο και για το εμβληματικό βιβλίο του Πλάτωνα «Πολιτεία». Ο δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα, ενώ πολύ απ
09:32 16/05/2023

Με πικ νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος υποδέχεται ο Δήμος Αθηναίων την Πρωτομαγιά

Cnn.gr
Στο γρασίδι, με μουσικές, παιχνίδια, θέατρο, face painting και πολύ κέφι μικροί και μεγάλοι Αθηναίοι θα γιορτάσουν την φετινή Πρωτομαγιά, στο πρωτότυπο πικ νικ που διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, στην…Περισσότερα...
12:16 30/04/2023

Athens City Festival: Φαγητό, ταινίες και υπαίθρια πάρτι όλο τον Μάιο

Newsbeast.gr
Για δεύτερη χρονιά το μεγάλο ανοιξιάτικο φεστιβάλ της πόλης, το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων έρχεται να γεμίσει την πόλη με περισσότερες από 200 ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί όλο τον Μάιο (01 – 31/5), προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με δράσεις πολιτισμού, ψυχαγωγίας, αθλητισμού και γαστρονομίας που απευθύνονται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας. Το Athens City Festival είναι το αποτέλεσμα της στενής και πρωτοποριακής συνεργασίας της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων με ομάδες και φορείς της πόλης: Δημόσια και ιδιωτικά μουσεία, γκαλερί, πολιτιστικά ιδρύματα, ομάδες της κοινων
11:30 11/04/2023

Φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια στην Ακαδημία Πλάτωνος, τον «έπιασε» ο πατέρας των παιδιών

logiastarata.gr
Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακής 26/3 στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ο πατέρας των δύο κοριτσιών αντιλήφθηκε τις κινήσεις του 59χρονου και του ζήτησε να μείνει στο σημείο. Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία και από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο κινητό του εντόπισαν τις επίμαχες φωτογραφίες. Ο 59χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο […] The post Φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια στην Ακαδημία Πλάτωνος, τον «έπιασε» ο πατέρας των παιδιών appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:02 27/03/2023

Συνέλαβαν 59χρονο που φωτογράφιζε παιδιά στην Ακαδημία Πλάτωνος - Εστίαζε σε επίμαχα σημεία

Newsit
Στη σύλληψη ενός 59χρονου Πολωνού προχώρησε η αστυνομία στην Ακαδημία Πλάτωνος, καθώς όπως έγινε γνωστό ο άνδρας φωτογράφιζε δύο μικρά παιδιά ηλικίας 9 και 5 ετών χωρίς την άδεια των γονιών του. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής στην Ακαδημία Πλάτωνος ένας πατέρας κατάλαβε πως κάποιος φωτογράφιζε τις κόρες του χωρίς να τον ... Περισσότερα To άρθρο Συνέλαβαν 59χρονο που φωτογράφιζε παιδιά στην Ακαδημία Πλάτωνος - Εστίαζε σε επίμαχα σημεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:30 27/03/2023

Το πρώτο “πράσινο” Μουσείο της χώρας θα δημιουργηθεί στην Ακαδημία Πλάτωνος

blueskytv.gr
Το σχέδιο για το νέο Μουσείο της πόλης των Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος, το οποίο διακρίθηκε στον ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, και θα αποτελεί το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της χώρας, ενταγμένο -σε απόλυτη αρμονία- με τη ζωή μίας από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της πόλης, παρουσιάστηκε επισήμως κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρέστησαν η Υπουργός […] Το πρώτο “πράσινο” Μουσείο της χώρας θα δημιουργηθεί στην Ακαδημία Πλάτωνος on BLUE SKY.
20:22 22/03/2023

Ενα «πράσινο» μουσείο για την αρχαία Αθήνα

tanea.gr
Οι τρεις βραβευμένες προτάσεις για το κτίριο στην Ακαδημία Πλάτωνος, οι οποίες θα εκτίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» μαζί με ακόμη δεκατρείς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
06:00 16/03/2023

Ακαδημία Πλάτωνος: Έτσι θα είναι το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της χώρας

tromaktiko.gr
Το σχέδιο για το νέο Μουσείο της πόλης των Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος, το οποίο διακρίθηκε στον ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, και θα αποτελεί το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της χώρας, ενταγμένο -σε απόλυτη αρμονία- με τη ζωή μίας από τις πιο εμβληματικές γειτονιές της πόλης, παρουσιάστηκε σήμερα επισήμως κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρέστησαν η […] The post Ακαδημία Πλάτωνος: Έτσι θα είναι το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της χώρας appeared first on Tromaktiko.gr.
21:50 14/03/2023

Το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της Ελλάδας στην Ακαδημία Πλάτωνος

Newsit
Το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της χώρας θα δημιουργηθεί στην Ακαδημία Πλάτωνος. Παρουσιάστηκε το σχέδιο που κέρδισε στον ανοικτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό. Το σχέδιο για το νέο Μουσείο της πόλης των Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος, το οποίο διακρίθηκε στον ανοιχτό Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, και θα αποτελεί το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της χώρας, ενταγμένο -σε απόλυτη αρμονία- με τη ... Περισσότερα To άρθρο Το πρώτο «πράσινο» Μουσείο της Ελλάδας στην Ακαδημία Πλάτωνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:20 14/03/2023

Meta-Rινόκερos: Περιπατητική Performance της Νέλλης Πουλοπούλου στην Ακαδημία Πλάτωνος

monopoli.gr
Η Νέλλη Πουλοπούλου μας παρασύρει στην περιπατητική performance «meta-Rινόκερos», στον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος, εκεί όπου η μνήμη μετατρέπεται σε επείγον περιστατικό.
15:20 28/02/2023

Ετσι θα είναι το νέο Aρχαιολογικό Mουσείο Αθηνών που θα αλλάξει για πάντα την Ακαδημία Πλάτωνος

ProtoThema.gr
Το νέο Αρχαιολογικό Μουσείου Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος θα είναι ένα αξέχαστο ταξίδι στην αθηναϊκή ιστορία μέσα σε ένα κτίριο που υπόσχεται να μείνει μοντέρνο για πάντα
08:34 10/02/2023

Γνωρίστε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στην Ακαδημία Πλάτωνος

naftemporiki.gr
Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το πρώτο βραβείο του αρχιτεκτονικου διαγωνισμού για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο των Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος. Το μουσείο αναμένεται να αναδείξει τον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο και… Γνωρίστε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στην Ακαδημία Πλάτωνος - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:25 24/01/2023

Το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στην Ακαδημία Πλάτωνος

tanea.gr
Ο αρχιτέκτων Γιώργος Τσολάκης μιλάει για το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό
07:22 19/01/2023

Κιβωτός του Κόσμου- Νέα μαρτυρία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ήμουν με π Αντώνιο από την αρχή- Λένε ΨΕΜΑΤΑ

ekklisiaonline.gr
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Συγκλονιστική μαρτυρία από την κυρία Δέσποινα Θεοτίκου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, μια γυναίκα που ήταν με τον π Αντώνιο από τα χρόνια που ήταν εφημέριος στην εκκλησία του Αγ Γεωργίου στην Ακαδημία Πλάτωνος. Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου- Νέα μαρτυρία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ήμουν με π Αντώνιο από την αρχή- Λένε ΨΕΜΑΤΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:26 03/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load